Duiken op Kreta Griekenland: Duiken tijdens uw vakantie op Kreta! U kunt bij ons terecht voor meer informatie over duikcursussen voor beginners tot gevorderden. Scuba duiken in Griekenland is populair. Ook op Kreta wordt dit natuurlijk aangeboden. U kunt bijvoorbeeld een PADI duikcursus boeken. Raak bekend met scuba duiken in Griekenland.

Scuba duiken op Kreta Griekenland: Heeft u altijd al eens een keertje willen duiken? Dan is dit uw kans. Scuba diving is voor iedereen, die een proefduik wil maken. Bij deze dag krijg je eerst 45 minuten theorieles van een instructeur en daarna gaat u de eerste duik maken. Deze duik gaat ongeveer 45 minuten duren. Voor deze dag moet u minimaal 12 jaar oud zijn. Al het materiaal dat u nodig heeft, zit bij deze dag inbegrepen.

Duiken op Kreta – Duikcursus tijdens uw vakantie

Certified Divers: Bent u al in het bezit van duikcertificaten en heeft u zin om een dag te gaan duiken? Dan is dit uw kans. In het hoogseizoen is het mogelijk om in een dag twee duiken te maken. Deze duiken duren ieder ongeveer 45 minuten. Tussen de middag krijgt u een lekkere lunch. U wordt per boot naar de duikplek gebracht.

Duikcursussen volgen op Kreta: U kunt bij ons certificaten voor het duiken behalen. Wij hebben drie verschillende mogelijkheden:

Openwater duiken op Kreta: Dit is een 4-5 daagse cursus. Het bestaat uit een theorie examen met daarna 5 duiken in een zwembad of rustig stuk in de zee. Wanneer u hiermee klaar bent, gaat u 4 duiken maken die tot maximaal 18 meter diep gaan. Voor deze cursus moet u minimaal 15 jaar oud zijn.

Advanced open water duiker op Kreta: Dit is de opvolger van open water. Hierbij ga je verder in op het duiken. Deze cursus duurt 2-3 dagen. Tijdens deze cursus kun je verschillende specialisaties kiezen, zoals bijvoorbeeld wrakduiken, onderwater fotografie, grotduiken en nog veel meer.

First Aid op Kreta: Deze cursus duurt 1-2 dagen. Er wordt niet in gedoken, want het is alleen het behandelen van wat je moet doen bij noodsituaties. Deze cursus kan ook gecombineerd worden met duiken erbij.

Duiken op Kreta – Accommodatie en duiken in Griekenland – Scuba duiken in Griekenland

Duikaccommodatie op Kreta: De onderwater wereld van Kreta is vol prachtige exotische vissen, inktvissen, zeesterren, sponzen, grotten, koraal en planten! Kreta biedt een brede variëteit aan spectaculaire duikplaatsen voor duikers van ieder niveau. Duiken op Kreta is geschikt voor iedereen. Een duikles op Kreta is een leuke ontspanning in een andere wereld! Oefenen in het zwembad van Zorbas Island kan elke week, gewoon om eens kijken of u dit echt leuk vindt. Elke week organiseren we gratis een duikinstructiemiddag in ons zwembad. Zorbas Island biedt u mogelijkheden om uw eerste duik te nemen, een eerste duikcursus, duiken voor gevorderden, snorkelen of zelfs snorkelles. De duikscholen waar we mee samenwerken, hebben jarenlange ervaring en zijn officiële Padi duikscholen.

Acht duiken maken op Kreta: U kunt uw vakantie combineren met 8 verschillende duiken op Kreta. We werken samen met diverse duikscholen over het hele eiland. Ook kunt naar een wrak van een vliegtuig uit de Tweede Wereldoorlog duiken. Bij ons kunt u genieten van een vakantie op Kreta en diverse duiklocaties bezoeken voor 1 prijs! Voor meer informatie, klik op: duiken en accommodatie op Kreta.

We bieden mogelijkheden voor sportduikers tot een dagcursus voor een beginner. Ook dagen met een opfriscursus voor duikers zijn mogelijk.

Duiken op Kreta – Erkende en ervaren duikscholen

Duikscholen op Kreta: De duikscholen hebben een terras waarvan de helft is overdekt voor kastruimtes, kleedkamers, zoetwater douches, toiletten en opbergkasten. Wij zorgen ook voor uw vervoer van en naar Zorbas Island naar de duikbasis. Niet-duikers zijn welkom op de duikbasis en hebben de mogelijkheid om strandstoelen en parasols te huren op het strand. Er zijn diverse taverna’s aanwezig voor een lekkere lunch. De winkel voorziet u ook van onderhoudsdiensten voor uw uitrusting, verkoop en verhuur tegen redelijke prijzen. De tanks kunnen gebruikt worden voor DIN en YOKE versies. De gekwalificeerde technici, getraind door Aqualung en Cressi Sub, zijn aanwezig. Zij zorgen voor het onderhoud en verzorging van al ons materiaal. Het duikteam bestaat uit internationaal erkende en ervaren duikinstructeurs en dive masters. Het duikteam spreekt verschillende talen: Nederlands, Frans, Engels, Duits en natuurlijk Grieks. Dit duikteam is zeer ervaren en zal u nooit alleen laten onder water.

Gediplomeerde duikers: Indien u een duikerslicentie bezit (BSAC,PADI,NAUI,CMAS, etc.), kunt u veel interessante en avontuurlijke duiktrips gaan maken aan de noordkant van het eiland. De meeste duiken worden gedaan vanaf de kust. Bij de duiklocaties vindt u kalm water (zelfs gedurende slecht weer) en bieden goede duikcondities. U wordt altijd begeleid door een ervaren duikinstructeur. Duiken op Kreta is net even wat anders. De diepte varieert tussen de 0 en 40 meter vanaf het strand of de boot. We kunnen ook duiksafari’s organiseren naar onbekende duiklocaties op Kreta, zoals de zuidkust van Rethymnon en naar het verste deel van de oostkust. Deze trips zijn op aanvraag en een minimum van deelnemers is vereist. Iedere gediplomeerde duiker wordt gevraagd om zijn duiklicentie mee te brengen, inclusief zijn logboek. Indien dit niet mogelijk is, zal er een check-up duik gemaakt moeten worden.

Duiken op Kreta – Excursie duiken of snorkelen

Vindt u het ook warm en heeft u ook zin in een beetje verkoeling? Ga gezellig met ons een dag mee duiken of snorkelen. Je ziet onderwater vele soorten verschillende dieren, planten en mooie kleuren. We doen vanuit Zorbas Island verschillende trips, van beginner tot gevorderden. Hieronder vind u de verschillende mogelijkheden.

Barbecue trip op Kreta: Heeft u zin in een lekkere relax dag? Ga met ons mee op de barbecue trip. We gaan eerst twintig minuten met de boot een mooie tocht maken, waarna we aanleggen aan de kust van Agia Pelagia. Hier is een privéstrand waar het heerlijk rustig is. Hier gaan we barbecueën en we hebben onze snorkelspullen mee om hier te snorkelen. Wanneer u lekker wilt relaxen op uw handdoek, kan dat natuurlijk ook. Te boeken vanaf 8 personen.

Daily trip: Ga met ons naar prachtige plekken waar van alles onderwater te zien is. Twee keer per dag is het mogelijk om met een boot naar de mooiste snorkellocaties toe te gaan. Hier kunt u alleen per boot komen. Hier blijft de boot dan 45 minuten liggen en ondertussen kunt u snorkelen of relaxen op de boot.

Snorkelen: Met dit programma kunt u de onderwater wereld ervaren in één van prachtigste baaien aan de noordkust van Kreta. Een ontspannende dag van in het water ligt op u te wachten! Modern snorkelmateriaal wordt geleverd door het duikcentrum. Tijdens de theorieles wordt u uitgebreid uitgelegd hoe de snorkel werkt, wat de onderwater wereld te bieden heeft en de beste manier om gebruik te maken van de vinnen, het masker en de snorkel. U gaat daarna 2 begeleide trips maken, die u buiten de baai brengen. De rest van de dag bent vrij om zelf op ontdekking te gaan. De duikinstructeurs staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u goede tips te geven over snorkelen.

We bieden accommodatie inclusief ontbijt, diner en transport naar onze duikschool. De duikschool is het hele jaar geopend. Wilt u leren duiken, of bent u een ervaren duiker: u kunt het gehele jaar door duiken op Kreta. Wij helpen u wel op weg.

Duikers accommodatie Kreta Griekenland: Appartementen voor duikers op Kreta: Wij bieden u het hele jaar, zomer en winter, mogelijkheden om te duiken bij Kreta op verschillende locaties.

Duiken en snorkelen fotoboek: Al deze foto’s zijn genomen op Kreta, we bieden vele duikmogelijkheden aan over heel Kreta.

Duikvakantie op Kreta: Appartementenverhuur en accommodatie op Kreta het hele jaar door. Het juiste adres voor familie appartementen en vakantiewoningen, al uw excursies en goedkoop vliegen naar Kreta. Een uitgebreid overzicht van het laatste vakantienieuws uit Kreta, inclusief veel foto’s. Kreta is het meest zuidelijke vakantie-eiland van Europa (Griekenland).

Mocht u meer informatie willen, stuur dan een e-mail naar zorbasisland@gmail.com

Vakantie op Kreta: Appartementenverhuur en accommodatie op Kreta het grootste deel van het jaar. Het juiste adres voor familieappartementen en vakantiewoningen, al uw excursies en goedkoop vliegen naar Kreta. Een uitgebreid overzicht van het laatste vakantienieuws uit Kreta inclusief veel foto’s. Kreta is het meest zuidelijke vakantie-eiland van Europa.