Kreta vakantie videos Griekenland 2023: hier vind u een ruime selectie van onze video’s en films over vakantie op Kreta. We uploaden het hele jaar door video’s en filmpjes. Hier vind u video’s over wandelen op Kreta, boot reizen op Kreta, excursies op Kreta, koken op Kreta, kloof wandelingen op Kreta en nog veel meer. Als u onze vakantie films en video’s leuk vind, dan kunt u ook gemakkelijk lid worden van ons YouTube kanaal.

(klik op de rode knop “ Subscribe to Zorbas Island”)

Fotoboeken Kreta Griekenland Zorbas Island 1999 tot vandaag: Dit is een overzicht van de Zorbas fotoboeken door de jaren heen; vanaf 1999 tot vandaag. Een korte uitleg over de fotoboeken: Dit fotoboek is samengesteld met foto’s, die wij zelf hebben gemaakt op Kreta Griekenland en met foto’s die onze gasten hebben opgestuurd. De fotoboeken worden regelmatig door ons bijgehouden. Bezoekers die er niet in willen, laten we er uit. Elke maand symboliseert de geweldige tijd, die wij doorbrengen met onze gasten. Het zijn foto’s over Kreta Griekenland in zowel de zomer als de winter. Op onze site plaatsen we meerdere malen per week nieuwe foto’s om u een indruk te geven van een vakantie op Kreta.

Excursies KretaOp deze pagina vindt u veel informatie over excursies op Kreta, actieve vakanties, groepsexcursies, outdoorvakantie, wandel- en fietsroutes, wandelen met accommodatie, meerdaagse wandelingen, autoverhuur, scooterverhuur, duiken, duiken met accommodatie, fietsen, fietsenverhuur, E-mtb fietsen en accommodatie, golfvakantie, paardrijden, Kreta reisinformatie, openbaar vervoer, jeepsafari, meerdaagse jeepsafari, quadverhuur, kookles en kookvakanties, klimmen, cultuur en natuur, botenverhuur, bootexcursies, zeilen naar de Griekse eilanden, snorkelen, Fly-drive, alle mogelijkheden voor een leuke actieve vakantie op Kreta.

Mocht u meer informatie willen, stuur dan een e-mail naar zorbasisland@gmail.com

Vakantie op Kreta: Appartementenverhuur en accommodatie op Kreta het grootste deel van het jaar. Het juiste adres voor familieappartementen en vakantiewoningen, al uw excursies en goedkoop vliegen naar Kreta. Een uitgebreid overzicht van het laatste vakantienieuws uit Kreta inclusief veel foto’s. Kreta is het meest zuidelijke vakantie-eiland van Europa.