Prijzen appartementen op Kreta: Zorbas Island op Kreta heeft 20 appartementen en 2 vakantiewoningen te huur. Hier vindt u een overzicht van de prijzen voor appartementenverhuur op Kreta. Er zijn ook mogelijkheden voor verblijf op verschillende locaties op Kreta. U kunt ons e-mailen voor een offerte voor vakantie op Kreta. Prijzen voor uw vakantie bij Zorbas. Vakantie boeken naar Kreta Griekenland? Hoe vroeger u boekt, hoe goedkoper u vaak uit bent. Vroeger was het vaak goedkoper om tot het laatste moment te wachten om een vakantie te boeken, maar tegenwoordig is het vaak goedkoper om vroeg te boeken. We beschikken ook over mogelijkheden voor groepen en familievakanties op Kreta. In bepaalde maanden van het jaar bieden we zelfs alternatieven voor bedrijfsvakanties op Kreta.

We bieden opties voor accommodatie met ontbijt op Kreta of half pension op Kreta: Accommodatie met ontbijt, Grieks ontbijt op Kreta: het ontbijt bestaat uit : koffie, thee, sap, cornflakes, brood, kaas, ham, jam, yoghurt, fruit en een keuze uit allerlei eiergerechten of pannenkoeken. U kunt tussen 08.30 en 10.30 uur ontbijten.

Accommodatie met half pension op Kreta en andere combinatiemogelijkheden voor vakantie op Kreta: We bieden u de volgende opties aan: accommodatie en auto, accommodatie en duiken, accommodatie en fietsen, accommodatie en wandelen, accommodatie en motor, accommodatie en scooter, fietsen en wandelen. Mail ons voor meer informatie over de combinatieprijzen, die inclusief accommodatie op Kreta zijn.

Een vakantie op Kreta hoeft niet duur te zijn, lees op deze site de omschrijvingen van de mogelijkheden van een vakantie op Kreta, Griekenland. In onze omgeving, Kokkini Hani, is uit eten gaan niet duur. Kijk voor meer informatie op de link: Omgeving. Bekijk ook eens de omschrijving van de Zorbas appartementen op Kreta, we beschrijven op deze webpagina alle opties voor een vakantie op Kreta. Klik op de link: Zorbas appartementen. We bieden u mogelijkheden voor een vakantie in de zomer en winter (op aanvraag). Onze website wordt dagelijks bijgewerkt met nieuwe informatie over vakantie op Kreta. Ook vindt u op onze site een overzicht van verschillende excursies op Kreta.

Prijzen
 VoorseizoenHoogseizoenNaseizoen
Maart, April, Mei en JuniJuli en AugustusSeptember, Oktober en November
1 Persoon                 € 57               € 63 € 57
2 Personen                 € 47               € 50€ 47
3 Personen                 € 40               € 43€ 40
4 tot 8 Personen                 € 35               € 38€ 35
Groepen en verenigingenVraag naar onze groepskorting als u met meer personen op vakantie wilt naar Kreta.

Vraag uw eigen offerte aan. Antwoord binnen 24uur. Bij geen antwoord kunt u ons tekst bericht of whatsapp zenden 0030-6976788022 Inclusief zijn ontbijt en diner (ook de BBQ en Griekse meze), en WIFI   Mogelijkheden 1-4 personen 4-8 personen ook vakantiewoningen aanwezig. Hoogseizoen – Meivakantie – 01-07 tot 31-08 – herfstvakantie

We bieden half pension aan voor het hele seizoen ook mogelijkheden in de winter (op aanvraag). Ook hebben we aanbiedingen voor vluchten naar Kreta.

Alle prijzen in euro per persoon per nacht, inclusief ontbijt en diner, BTW en toeristenbelasting.

Aanbiedingen naar Kreta Griekenland: Op deze pagina vindt u nieuwe aanbiedingen en mogelijkheden voor uw vakantie naar Kreta. We geven u hier informatie over last-minute vluchten, vakantie en verblijf op Kreta. U vindt hier tevens aanbiedingen voor zowel de zomer als de winter (op aanvraag), goedkoop naar Griekenland op vakantie is wel degelijk mogelijk.

Zorbas Island appartementen Kokkini Hani Kreta, Griekenland bestaat uit 20 appartementen en 2 vakantiehuizen. De appartementen zijn voorzien van een gezellige inrichting. Onze appartementen zijn geschikt voor 1 persoon tot 5 personen. De vakantiewoning is geschikt voor 6 personen. Elk appartement heeft een terras of balkon. Rond de appartementen ligt een mooie subtropische tuin, direct aan zee.

We beschikken over een aantal grotere vakantiewoningen op Kreta. Ideaal voor een familievakantie op Kreta. De appartementen zijn geschikt voor families en groepen, maar ook voor 1 of 2 personen hebben we mogelijkheden.

Veranderingen in ons programma zijn onder voorbehoud en soms weersafhankelijk. Als u mee wilt doen aan een bepaalde excursie of activiteit, meld ons dat dan op voorhand, zodat wij teleurstellingen kunnen voorkomen.

Wij organiseren diverse excursies, zoals bijvoorbeeld een excursie naar een waterpark (met grote glijbanen), paardrijden op Kreta, auto huren op Kreta, scooterverhuur op Kreta, motorrijden op Kreta, stranden watersport, golf op Kreta, fietsen op Kreta, wandeltours op Kreta, duiken op Kreta, vissen op Kreta, klimmen op Kreta, outdoorvakantie op Kreta, scootertour op Kreta, zeilen op Kreta, fietsen op Kreta: kijk maar eens op ons excursiemenu. Er is hier heel veel te doen. Als u op zoek bent naar een specifieke excursie op Kreta, laat het ons dan weten. Prijzen appartementen op Kreta.

Om u een indruk te geven en u te laten zien wat u kunt verwachten van uw vakantie op Zorbas Island op Kreta, hebben we een “Zorbas Island” film voor u gemaakt: Zorbas Island vakantiefilm.

Mocht u meer informatie willen, stuur dan een e-mail naar zorbasisland@gmail.com

Vakantie op Kreta: Appartementenverhuur en accommodatie op Kreta het grootste deel van het jaar. Het juiste adres voor familieappartementen en vakantiewoningen, al uw excursies en goedkoop vliegen naar Kreta. Een uitgebreid overzicht van het laatste vakantienieuws uit Kreta inclusief veel foto’s. Kreta is het meest zuidelijke vakantie-eiland van Europa.