Jeepsafari op Kreta: Een overzicht van al onze jeepsafari’s. Leuke tours, informatie en mogelijkheden; een foto album met veel leuke foto’s van onze jeepsafari’s op Kreta. Tevens bieden wij een 2-daagse jeepsafari aan. Tijdens een jeepsafari ziet u veel van het ongerepte Kreta, een dag vol actie, natuur en cultuur.

Jeepsafari op Kreta: Een jeepsafari op Kreta bevat veel elementen voor een leuke actieve vakantie: avontuur, cultuur, oude Kretenzer dorpjes en prachtige landschappen op ons mooie eiland.
We vertrekken uur na het ontbijt. We bezoeken midden Kreta met een groep jeeps. We rijden praktisch de hele dag off-road. We houden rond een koffiepauze in een oud Grieks kafenion (Grieks koffiehuis). Na de koffie gaan we verder off-road Kreta verkennen. U kunt deze dag veel avontuur en cultuur verwachten en we passeren vele mooie Griekse dorpjes in de bergen. Na de lunch gaan we verder met onze routes door de bergen. In de middag komen we terug op onze startplaats, waar u kunt genieten van een drankje en een frisse duik in het zwembad. Niets is heerlijker dan na een lange jeepsafari terug te komen om wat te drinken en het stof van u af te spoelen.

Jeepsafari op Kreta – Waar gaat de jeepsafari heen? Off-road rijden op Kreta – Griekenland – Let op de natuur!

We beschikken over meerdere verschillende jeepsafari’s op Kreta. Elke zomer beginnen we aan een nieuwe tour door Kreta waar alle elementen van plezier, avontuur, cultuur en landschappen van Kreta in zitten.

We geven niet al teveel informatie over onze routes via internet van onze Kreta jeep safari. We willen onze routes over Kreta uniek houden. Een jeepsafari op Kreta is een avontuur op zich.

Jeepsafari op Kreta – Een paar voorbeelden van routes

Jeepsafari excursies op Kreta 1: Deze safari gaat van Kokkini Hani naar Episkopi off-road. Onderweg drinken we koffie in een gezellige kafenion. Na Episkopi rijden we dwars door midden Kreta, door de olijfgaarden en mooie zandpaden. U kunt aan beide kanten genieten van de Ida en de Dikti gebergten, die op grote afstand van ons liggen. ‘ s Middags lunchen we tussen de velden. De rest van de middag bestaat uit een fabelachtige tour langs de mooiste plaatsjes van Kreta waar u zelf nooit zou komen.

Jeepsafari excursie op Kreta 2: Een heel bijzondere jeepsafari! Vanuit Kokkini Hani gaan we snel onverhard rijden. Deze jeepsafari gaat vanaf Zorbas Island naar Skotino. Daar bezoeken we een grot en dan gaan we 65 kilometer onverhard rijden. We passeren diverse dorpen in de omgeving. De totale tour is 95 kilometer. Wij rijden off-road via Kokkini Hani, de Skotino grot, Galipe, Galifa, Xarisa, Kalo Chorio, Messa Potamies en Potamies. Daarna genieten we van onze middagpauze met lunch.

Jeepsafari routes op Kreta 3: Idon Andron (Ida gebergte) & centraal Kreta. We lunchen in Anogia en gaan zwemmen bij het strand van Fodele. De totale jeepsafari is 130 kilometer, waarvan 74 kilometer onverhard.

Jeepsafari route op Kreta 4: Zuid-Kreta, Ierapetra en een rondreis door de bergen van Sitia. We stoppen voor de lunch in Koutsouras en we gaan daar op het strand ook even lekker zonnen en zwemmen. Daarna rijden we terug via Orino en Trypti naar Kokkini Hani. Dit is een lange en avontuurlijke dag, want we rijden 200 kilometer door Kreta waarvan 100 kilometer door zwaar terrein. Deze safari is niet geschikt voor onervaren chauffeurs en mensen met hoogtevrees en wagenziekte.

Jeepsafari tours op Kreta 5: Een safari over het plateau van Katharos in de omgeving van Kritsa. Een lange safari, 170 kilometer totaal, waarvan 82 kilometer onverhard.

Het gebeurt regelmatig dat onze gasten nog een keer op jeepsafari willen tijdens hun vakantie op Kreta. Dat is ook geen probleem, dan organiseren we nog een jeepsafari voor u! We hebben genoeg mooie routes over het eiland die niemand vervelen.

Jeepsafari op Kreta – Meerdaagse jeepsafari

Twee- en driedaagse jeepsafari: We organiseren regelmatig jeepsafari’ s op Kreta. Voor mensen die echt iets anders willen zien dan alleen een strandvakantie op Kreta organiseren we ook meerdaagse jeepsafari’s. Met de meerdaagse jeepsafari’s gaat u van Noord-Kreta naar Zuid-Kreta en van Oost-Kreta naar West-Kreta. Deze tour kunt u reserveren voor het najaar. Voor de meerdaagse jeepsafari op Kreta moet u slaapspullen meenemen. Deze excursies moeten altijd op voorhand gereserveerd worden.

Jeeps (4×4): Er kunnen maximaal 4 personen per jeep mee. Wij verzorgen voor u al het eten en drinken op deze dag. Mensen met hoogtevrees kunnen mee, maar kunnen dan beter niet zelf rijden. Iedereen met een rijbewijs en ouder dan 21 mag rijden, maar u kunt ook mee als u zelf niet wilt rijden. Ook beschikken we zelf over ervaren chauffeurs. U kunt op aanvraag ook gereden worden.

Meerdaagse jeepsafari: U ontdekt het Kreta waar anderen nooit zullen komen in 3 tot 7 dagen off-road in een jeep door Kreta. We bieden u een ander soort vakantie op Kreta aan: u ontdekt het Kreta waar anderen nooit zullen komen in 7 dagen off-road door Kreta. 700 kilometer off-road door Kreta. Veel mensen zijn al eens op Kreta geweest, maar wij willen u graag op een andere manier kennis laten maken met het onbekende Kreta. Wij bieden u diverse manieren aan om van een ander soort vakantie te genieten, een vakantie die u niet zult vinden bij een touroperator. We zijn een klein bedrijf met eigen accommodatie en maken gebruik van onze jarenlange ervaring en kennis op Kreta. U hoeft alleen maar voor uw vliegticket te zorgen, dan doen wij de rest! Wij geven u een omschrijving van wat u kunt verwachten van Kreta off-road vakantie in 7 dagen.

Jeepsafari fotoboekKlik op deze link voor de leukste jeepsafari foto’s van Kreta door de jaren heen. Veel foto’s van verschillende jeepsafari’s op Kreta, Griekenland. Safari voor avontuurlijke trips door Kreta.

Mocht u meer informatie willen, stuur dan een e-mail naar zorbasisland@gmail.com

Vakantie op Kreta: Appartementenverhuur en accommodatie op Kreta het grootste deel van het jaar. Het juiste adres voor familieappartementen en vakantiewoningen, al uw excursies en goedkoop vliegen naar Kreta. Een uitgebreid overzicht van het laatste vakantienieuws uit Kreta inclusief veel foto’s. Kreta is het meest zuidelijke vakantie-eiland van Europa.