Auto en accommodatie op Kreta: Een vakantie op Kreta met een huurauto geeft u de mogelijkheid om heel veel te zien op Kreta. Of wat denkt u van een scooter of motor tijdens uw verblijf op Kreta? Onze accommodatie is centraal gelegen op Kreta, we hebben veel unieke autoroutes voor onze gasten uitgezet. Of u nu een lange rit wilt maken of een kortere rit in combinatie met strand, wandelen, musea of een stedentrip op Kreta, het is allemaal mogelijk. Met onze routes mist u niks onderweg, van mooie uitzichten tot archeologische opgravingen en prachtige stranden. Onze routes zijn ook verkrijgbaar als routekaart en GPS. Door middel van de autoroutes komt u op plaatsen waar geen enkele toerist komt.

Autoverhuur op Kreta GriekenlandHier vindt u informatie voor het huren van een auto tijdens uw verblijf op Kreta. De prijzen van een huurauto op Kreta lopen uiteen, maar het gaat erom dat u op vakantie veilig en zorgeloos met uw auto erop uit kan trekken. Vrije kilometers en een goede verzekering zijn erg belangrijk. Auto en accommodatie op Kreta. Een huurauto voor de leukste trips.

Autoroutes Kreta: Hier vindt u bijzondere autoroutes om de mooiste plekken te ontdekken op Kreta. U kunt door deze autoroutes met een huurauto heel veel van Kreta zien. Elke maand zetten we weer een paar nieuwe autoroutes op deze pagina. Met deze autoroutes ziet u  onderweg veel verschillende kanten van Kreta: archeologie, cultuur, flora & fauna, indrukwekkende berglandschappen, geologie, bezienswaardigheden, taverna’s en restaurants, snorkellocaties, afgelegen stranden etc. Alle routes worden zorgvuldig door ons zelf samengesteld. Autoverhuur op Kreta Griekenland.

Excursies KretaOp deze pagina vindt u veel informatie over excursies op Kreta, actieve vakanties, groepsexcursies, outdoorvakantie, wandel- en fietsroutes, wandelen met accommodatie, meerdaagse wandelingen, autoverhuur, scooterverhuur, duiken, duiken met accommodatie, fietsen, fietsenverhuur, E-mtb fietsen en accommodatie, golfvakantie, paardrijden, Kreta reisinformatie, openbaar vervoer, jeepsafari, meerdaagse jeepsafari, quadverhuur, kookles en kookvakanties, klimmen, cultuur en natuur, botenverhuur, bootexcursies, zeilen naar de Griekse eilanden, snorkelen, Fly-drive, alle mogelijkheden voor een leuke actieve vakantie op Kreta.

Mocht u meer informatie willen, stuur dan een e-mail naar zorbasisland@gmail.com

Vakantie op Kreta: Appartementenverhuur en accommodatie op Kreta het grootste deel van het jaar. Het juiste adres voor familieappartementen en vakantiewoningen, al uw excursies en goedkoop vliegen naar Kreta. Een uitgebreid overzicht van het laatste vakantienieuws uit Kreta inclusief veel foto’s. Kreta is het meest zuidelijke vakantie-eiland van Europa.