Wandelmogelijkheden op Kreta en singlevakantie: Wandelvakanties op Kreta zijn geschikt voor iedereen: ervaren wandelaars, beginnende wandelaars, familiewandelingen, 50+ en 65+ wandelvakanties, alleen op vakantie naar Kreta, single wandelvakanties en groepswandelingen.

Wandelinformatie over Kreta: Alle wandelingen worden begeleid door een gids, die u veel informatie zal geven over de geschiedenis van Kreta, natuur, flora en fauna en cultuur. U geniet van maaltijden in de natuur of lokale Kretenzer taverna’s. Het tempo van de wandeling wordt bepaald door de wandelaars zelf, u bent niet afhankelijk van bus- of boottijden. Wij adviseren u goede wandelschoenen met sokken te dragen om blaren en ander letsel te voorkomen. Daarnaast is het belangrijk om zonnebrand, een hoed of pet, water en een snack voor onderweg mee te nemen.

Wandelmogelijkheden op Kreta en singlevakantie – Voor wie?

Onervaren wandelaars: Ook voor de beginnende wandelaars organiseren we wandelingen waar u niet hoeft te klimmen en klauteren. Gewoon rustig lopen op Kreta, wandelingen van 5 tot 8 kilometer. U kunt een dag met ons mee wandelen, maar we bieden ook complete wandelweken voor de beginnende wandelaar. We nemen u mee naar wandelingen door Griekse dorpjes, door indrukwekkende natuur met veel bloemen, planten & kruiden, maar ook een makkelijke tocht door een kloof behoort tot de mogelijkheden.

Ervaren wandelaars: Deze wandelingen zijn geschikt voor iedereen met een normale conditie. Kreta biedt zoveel verschillende wandelingen door schitterende natuur, van kloofwandelingen tussen de rotsen tot langere wandelingen door berg en dal. We bieden wandelingen aan voor een dag, maar ook een wandelweek.

Alleen op wandelvakantie – singlevakantie op Kreta: Voor mensen die alleen op vakantie komen, bieden we vele mogelijkheden. We organiseren elke week meerdere wandelingen. Iedereen kan net zoveel wandelen als ze dat zelf willen. Ook tijdens de minder drukke wandelweken kunt u altijd met ons op pad.

50+ en 65+ wandelvakanties: We overleggen altijd graag met onze gasten wat ze kunnen wandelen. Sommige gasten kiezen voor korte makkelijke wandelingen, andere juist zwaar en lang. Als het om meerdere wandelingen gaat, wandelen we op de eerste dag altijd een wandeling waarbij we kunnen kiezen, hoe lang en hoe makkelijk of moeilijk we de wandeling maken. Na de wandeling stippelen we dan samen met onze gasten de andere wandelingen uit.

Groepswandelingen op Kreta: Wilt u met uw familie, vrienden, bedrijf of vereniging wandelen op Kreta? Wij kunnen u een compleet groepsvakantiepakket op Kreta aanbieden, van een dag wandelen tot een wandelweek, in combinatie met accommodatie en eventueel andere outdooractiviteiten en excursies op Kreta.

Wandelmogelijkheden op Kreta en singlevakantie – Accommodatie

Verblijf & actieve vakantie op Kreta: Onze eigen accommodatie op Kreta ligt direct aan zee, we beschikken over 20 appartementen en 2 vakantiewoningen. Bij terugkomst van een wandeling kunt u altijd heerlijk genieten van een warme douche of een verfrissende duik in ons zwembad of de zee. Het strand ligt direct bij ons voor de deur. Ook kunt u lekker met een drankje of hapje ontspannen in onze taverna met uitzicht op Dia eiland.

Wandelroutes op Kreta en E4-route: Op deze pagina vindt u korte beschrijvingen van verschillende wandelingen die wij aanbieden. Van een aantal wandelingen hebben we extra pagina’s gemaakt, omdat deze vaak in ons programma van de wandelweek zitten.

Contact over wandelvakanties: U kunt ons altijd mailen met vragen over wandelingen. We proberen u altijd binnen 24 uur antwoord te geven op uw vragen over wandelingen en verblijf.

Dagelijks nieuws uit KretaOp onze “Kreta Nieuws” pagina vindt u korte artikelen die een onderwerp met betrekking tot Kreta beschrijven

Beschrijving van wandelingen op Kreta: Beschrijving van verschillende wandelingen die wij u kunnen aanbieden tijdens uw vakantie op Kreta. Een aantal wandelingen zijn goed te combineren voor onze meerdaagse wandelingen op Kreta.

Mocht u meer informatie willen, stuur dan een e-mail naar zorbasisland@gmail.com

Vakantie op Kreta: Appartementenverhuur en accommodatie op Kreta het grootste deel van het jaar. Het juiste adres voor familieappartementen en vakantiewoningen, al uw excursies en goedkoop vliegen naar Kreta. Een uitgebreid overzicht van het laatste vakantienieuws uit Kreta inclusief veel foto’s. Kreta is het meest zuidelijke vakantie-eiland van Europa.