Paardrijden op Kreta Griekenland: Mogelijkheden en links voor paardrijden op Kreta tijdens uw vakantie. Ook zijn er mogelijkheden in combinatie met verblijf op Kreta.

Paardrijden op Kreta Griekenland: Op Kreta is het zeker ook mogelijk om te gaan paardrijden en zelfs bij meerdere locaties. Het paardrijden is te boeken als dagexcursie, maar u kunt ook een complete paardrijdvakantie op Kreta samenstellen, waar we u graag bij helpen. U kunt in de zomer en in de winter paardrijden op Kreta. U kunt vanuit Zorbas Island elke dag worden opgehaald.

Paardrijden op Kreta Griekenland – Een rit door de natuur

Paardrijden in de zomer: In de zomer wordt er vroeg in de ochtend of laat in de middag paard gereden, omdat het gedurende de middag te warm is voor de paarden. U kunt bij ons altijd terecht om een dag te paardrijden, maar in de zomer is het wel beter om dit op voorhand te reserveren. Voor zowel de onervaren als de ervaren ruiters, is het heerlijk om een rit door de natuur van Kreta te maken.

Verblijf & paardrijden op Kreta: We kunnen u accommodatie en verblijf aanbieden in combinatie met een aantal paardrijdexcursies op Kreta. Ook kunt u tijdens uw vakantie op Kreta gewoon een dagje gaan paardrijden. Er zijn diverse routes naar verschillende soorten locaties, zoals bijvoorbeeld paardrijden in de bergen of langs de zee.

Paardrijden op Kreta Griekenland – Er zijn meerdere excursies paardrijden

Meerdere excursies paardrijden: We werken samen met meerdere maneges op Kreta om te gaan paardrijden. Alle maneges, waar wij mee samenwerken, verzorgen de paarden uitstekend! Er zijn mooi gelegen maneges op Kreta. Het transport naar de locaties doen we in overleg met onze gasten, want niet alle maneges hebben vervoer. Uiteraard kunnen wij dan ook het vervoer organiseren. Het is leuk om op verschillende locaties paard te rijden.

Als u meer informatie wilt hebben over paardrijden op Kreta, mail ons dan voor uitgebreidere informatie.

Excursies: Deze pagina biedt u veel informatie over excursies tijdens uw vakantie op Kreta.

Voor dagelijkse informatie over o.a. paardrijden op Kreta: kunt u verder gaan naar ons dagelijkse fotomenu. Deze pagina wordt elke 24 uur voorzien van nieuwe foto’s en informatie over vakantie op Kreta.

Mocht u meer informatie willen, stuur dan een e-mail naar zorbasisland@gmail.com

Vakantie op Kreta: Appartementenverhuur en accommodatie op Kreta het grootste deel van het jaar. Het juiste adres voor familieappartementen en vakantiewoningen, al uw excursies en goedkoop vliegen naar Kreta. Een uitgebreid overzicht van het laatste vakantienieuws uit Kreta inclusief veel foto’s. Kreta is het meest zuidelijke vakantie-eiland van Europa.