Services op Kreta Griekenland: Een overzicht van alle services, die we kunnen verlenen op Kreta tijdens uw vakantie.

Medische service op Kreta Griekenland: We staan altijd voor u klaar als u medische problemen heeft! Er zijn in de directe omgeving meerdere medische centra aanwezig, met meertalige artsen. De apotheek is op loopafstand van Zorbas Island. U kunt daar ook terecht met een medisch paspoort, ook als u hulp nodig heeft met bepaalde medicijnen, helpen we u graag. (Medische diensten op Kreta)

Services op Kreta Griekenland – Taxi, bus of huurauto

Taxi op Kreta: We werken samen met meerdere taxi bedrijven op Kreta. Wil u ergens heen met een taxi, dan bellen we die voor u. Ook geven we richtlijnen voor de prijzen van een taxi op Kreta.

Bussen op Kreta: Het openbaar vervoer op Kreta is een prima manier om het eiland te ontdekken. Aan de hoofdstraat van Kokkini Hani vindt u de bushaltes naar Heraklion, Chersonissos, Malia en Agios Nikolaos. Binnen 30 minuten bent u in Heraklion of Chersonissos! U kunt goedkoop met de bus mee en er zijn veel bushaltes op het eiland. U koopt uw kaartje gewoon nog in de bus. De behulpzame chauffeur vertelt u waar u eruit moet.

Huurauto op Kreta: We bieden u meer dan alleen maar een huurauto! We geven u graag meer informatie over mooie routes op Kreta waar niet iedereen komt. Tevens kunt u altijd gebruik maken van onze GPS routes voor zowel scooter, motor, quad & auto op Kreta. Uw transportmiddel op Kreta kan bij de accommodatie worden afgeleverd en op alle luchthavens van Kreta (Heraklion en Chania). Voor problemen onderweg kunt u altijd een 24 uur SOS-nummer bellen.

Tijdens een fly-drive vakantie op Kreta kunt u het eiland met de huurauto helemaal ontdekken! U rijdt naar verschillende locaties verspreid over heel Kreta en u kunt overal 1, 2 of 3 nachten verblijven (Fly-drive op Kreta met GPS en kaarten). Of u verdeelt uw vakantie op Kreta in 2 delen: bijvoorbeeld een verblijf op Kreta met 2 accommodaties in twee weken behoort tot de mogelijkheden. Kreta omschrijving is een pagina met meer informatie over diverse interessante plekken op het eiland. Daarnaast beschikken wij over vele verschillende auto routes, waar u gratis gebruik van kunt maken.

Services op Kreta Griekenland – Nog meer handige informatie

Dieet op Kreta Griekenland: Als u een bepaald dieet gebruikt op Kreta, laat het ons op voorhand weten. Onze kok maakt graag een heerlijk gerecht voor u klaar. Vegetarisch, glutenvrij, lactose intolerant? Griekse gerechten kunnen helemaal naar uw dieet worden aangepast.

Algemene vragen op vakantie: U kunt op Zorbas Island altijd terecht bij ons team voor elke vraag of verzoek.  Of het nu om een muggen plug-in gaat of over de bus naar Heraklion, er is altijd iemand aanwezig voor uw vragen en problemen! We staan graag voor u klaar. Natuurlijk hebben we ook een 24 uur SOS telefoonnummer. Waarom staat het telefoonnummer niet op de website? Als u ons mailt, geven we u graag alle telefoonnummers!

Telefonisch contact Zorbas Island: U kunt ons altijd uw telefoonnummer mailen, dan bellen we u terug. We maken graag een telefonische afspraak om u persoonlijk te woord te staan.

Vragen over excursies: We hebben een uitgebreide pagina over excursies op Kreta. Bent u geïnteresseerd in een specifieke excursie op onze site? Als u vooraf uw excursies boekt, gaan de geboekte excursies altijd door (m.u.v. weersomstandigheden). We geven onze gasten bij aankomst een vrijblijvende briefing over ons programma. In de zomermaanden juli en augustus hebben we een vast tweewekelijks programma, maar ook veel van onze andere excursies kunnen er worden gedaan. Zomer & winter bieden we veel verschillende excursies op Kreta: Excursies voor vakantie op Kreta.

Services op Kreta Griekenland – Links

Autoverhuur op Kreta
Motorvakantie op Kreta: Motor-, scooter- en Quadverhuur op Kreta
Fly drive op Kreta Griekenland
Kreta Griekenland reisadvies en omschrijving

Mocht u meer informatie willen, stuur dan een e-mail naar zorbasisland@gmail.com

Vakantie op Kreta: Appartementenverhuur en accommodatie op Kreta het grootste deel van het jaar. Het juiste adres voor familieappartementen en vakantiewoningen, al uw excursies en goedkoop vliegen naar Kreta. Een uitgebreid overzicht van het laatste vakantienieuws uit Kreta inclusief veel foto’s. Kreta is het meest zuidelijke vakantie-eiland van Europa.