Outdoor Vakantie Kreta: We bieden een compleet weekprogramma met outdoor activiteiten voor het hele seizoen. U kunt uw actieve outdoor vakantie ook zelf samenstellen. U kunt dit programma reserveren als compleet programma, maar u kunt er ook activiteiten uitlaten. Een actief programma, voor een andere vakantie binnen Europa. Outdoor vakantie op Kreta, voor iedereen is er wel een actieve outdoor vakantie te vinden. Mogelijkheden voor een actieve groepsexcursies op Kreta. Outdoorvakantie met accommodatie en verblijf in Griekenland.

Deze webpagina is tijdelijk onder constructie. Mocht u meer informatie willen, stuur dan een e-mail naar zorbasisland@gmail.com

Vakantie op Kreta: Appartementenverhuur en accommodatie op Kreta het grootste deel van het jaar. Het juiste adres voor familieappartementen en vakantiewoningen, al uw excursies en goedkoop vliegen naar Kreta. Een uitgebreid overzicht van het laatste vakantienieuws uit Kreta inclusief veel foto’s. Kreta is het meest zuidelijke vakantie-eiland van Europa.