Puzzel tour op Kreta – auto puzzel rally – Geocaching op Kreta – GPS spoorzoeken op Kreta: Een avontuurlijke puzzel tour voor iedereen! Een leuke dag op Kreta, of je nu in een familie auto met 9 personen de puzzel tour doet of samen in een Fiat Panda! We maken een paar teams, die elkaar deze dag regelmatig tegen komen. Elk team krijgt dezelfde vragen en dezelfde missie: ontdek Kreta met een puzzel. De puzzel tour heeft vragen over mythologie, geschiedenis, natuur, geologie, etc. Deze puzzel tour op Kreta is uitgezet in een prachtig gebied, zodat u onderweg veel ziet. U heeft daarnaast ook genoeg te doen, zoals navigatie, geocaches zoeken, puzzelvragen beantwoorden en avontuur!

 Puzzel tour op Kreta – auto puzzel rally op Kreta – Geocaching op Kreta – gps spoorzoeken op Kreta – huurauto op Kreta – Griekenland

Wat heeft u nodig? Een huurauto op Kreta, een team, een GPS of mobiele telefoon, routekaart en onze vragenlijst. Onderweg zijn wij er ook met een lunch en misschien wel een goede tip of advies… maar geloof ons nooit! We vertellen namelijk iedereen hetzelfde! Er zijn ook controleposten onderweg, waar u nog ouderwets een stempel moet halen. Deze puzzel tour is zeker geen race tegen de klok, het gaat erom dat u de vragen goed beantwoordt.

Autovermietung-auf-Kreta-griechenland  Autovermietung-Kreta car-rental-Crete-greece-2016 car-rental-Crete-greece car-rental-Crete gopro-puzzel-tour-op-kreta huurauto-kreta-2374982374892 huurauto kreta gopro 5963 kreta-puzzel-onderweg-natuur  puzzelen-op-kreta-tour Puzzle-Abenteuer-Tour-kreta-griechenland  puzzle-adventure-tour-crete

Vertrek met de puzzel tour: Elke 5 minuten rijdt er een auto weg met dezelfde missie. U komt onderweg elke keer bekende mensen tegen, maar vertrouw ze niet… ze zoeken namelijk hetzelfde als u!  Ze geven u vast en zeker niet het antwoord dat u zoekt. In de avond hebben we een prijsuitreiking van de beste 3 teams. O ja, heel belangrijk: elk team moet een Griekse naam bedenken!

05-gps-spoorzoeken-op-Kreta 06-Geocaching-in-greece 07-gps-spoorzoeken-op-Kreta-griekenland auto rally kreta 5854

Voor wie is de puzzel tour op Kreta geschikt? In het hoogseizoen voor families en vrienden etc. Iedereen in de auto heeft een opdracht, goed samenwerken is daarom erg belangrijk. De chauffeur is heel belangrijk, maar wat kan die alleen doen zonder hulp van de gps of routekaart? Dan moet er ook nog de vragenlijst naar al die moeilijke plaatsen op Kreta beantwoord worden. Maar de puzzel tour kunt u ook gewoon samendoen, zonder teams of groepen. Het is zeker ook een leuke manier om Kreta te ontdekken op routes waar u zelf nooit zou komen.

auto rally kreta 5857 auto rally kreta 5858 auto rally kreta 5860 auto rally kreta 5891Puzzel-tour-op-Kreta-2016-avontuur-op-Kreta Puzzel-tour-op-Kreta-griekenland-2016 01-Auto-Puzzle-Rallye-griechenland 01-gps-spoorzoeken-op-Kreta02-GPS-Tracking-auf-Kreta 03-Geocaching-griechenland 04-Geocaching-op-Kreta 04-GPS-tracking-on-Crete-greece

We wensen iedereen een sportieve puzzel tour toe! Denk vooral niet dat deze puzzeltour saai is, het is een dag gevuld met avontuur op Kreta voor iedereen.

auto-puzzel-rally auto-puzzel-rally-kreta Auto-Puzzle-Rallye Auto-Puzzle-Rallye-kreta avontuurlijke-puzzel-tour-kreta bijzondere-plaatsen-op-kreta car-puzzle-rally car-puzzle-rally-crete Geocaching-auf-Kreta Geocaching-in-Crete Geocaching-in-griekenland Geocaching-op-Kreta gps-spoorzoeken-griekenland gps-spoorzoeken-op-Kreta gps-spoorzoeken-op-Kreta-grieknland-in-de-bergen GPS-Tracking-auf-griechenland GPS-Tracking-auf-Kreta GPS-Tracking-auf-Kreta-griechenland GPS-tracking-greece GPS-tracking-on-Crete puzzel tour en excursies op kreta 5772 Puzzel-tour-op-Kreta Puzzle-Abenteuer-Tour-griechenland Puzzle-Abenteuer-Tour-kreta Puzzle-Tour-auf-Kreta Puzzle-tour-in-Crete Puzzle-tour-in-greece Puzzle-tour-op-Kreta

Autoroutes op Kreta: Hier vindt u bijzondere autoroutes om de mooiste plekken te ontdekken op Kreta. U kunt door deze autoroutes met een huurauto heel veel van Kreta zien. Elke maand zetten we weer een paar nieuwe autoroutes op deze pagina. Met deze autoroutes ziet u onderweg veel verschillende aspecten van Kreta: archeologie, cultuur, flora & fauna, indrukwekkende berglandschappen, geologie, bezienswaardigheden, tavernes en restaurants, snorkellocaties, afgelegen stranden etc. Alle routes worden zorgvuldig door ons samengesteld.

Vakantie op Kreta: Appartementen verhuur en accommodatie op Kreta het hele jaar door. Het juiste adres voor familie appartementen en vakantiewoningen, al uw excursies en goedkoop vliegen naar Kreta.