Puzzel tour op Kreta – auto puzzel rally – Geocaching op Kreta – GPS spoorzoeken op Kreta: Een avontuurlijke puzzel tour voor iedereen! Een leuke dag op Kreta, of je nu in een familie auto met 9 personen de puzzel tour doet of samen in een Fiat Panda! We maken een paar teams, die elkaar deze dag regelmatig tegen komen. Elk team krijgt dezelfde vragen en dezelfde missie: ontdek Kreta met een puzzel. De puzzel tour heeft vragen over mythologie, geschiedenis, natuur, geologie, etc. Deze puzzel tour op Kreta is uitgezet in een prachtig gebied, zodat u onderweg veel ziet. U heeft daarnaast ook genoeg te doen, zoals navigatie, geocaches zoeken, puzzelvragen beantwoorden en avontuur!

Auto puzzel rally op Kreta

Wat heeft u nodig? Een huurauto op Kreta, een team, een GPS of mobiele telefoon, routekaart en onze vragenlijst. Onderweg zijn wij er ook met een lunch en misschien wel een goede tip of advies… maar geloof ons nooit! We vertellen namelijk iedereen hetzelfde! Er zijn ook controleposten onderweg, waar u nog ouderwets een stempel moet halen. Deze puzzel tour is zeker geen race tegen de klok, het gaat erom dat u de vragen goed beantwoordt.

Vertrek met de puzzel tour: Elke 5 minuten rijdt er een auto weg met dezelfde missie. U komt onderweg elke keer bekende mensen tegen, maar vertrouw ze niet… ze zoeken namelijk hetzelfde als u!  Ze geven u vast en zeker niet het antwoord dat u zoekt. In de avond hebben we een prijsuitreiking van de beste 3 teams. O ja, heel belangrijk: elk team moet een Griekse naam bedenken!

Voor wie is de puzzel tour op Kreta geschikt?

In het hoogseizoen voor families en vrienden etc. Iedereen in de auto heeft een opdracht, goed samenwerken is daarom erg belangrijk. De chauffeur is heel belangrijk, maar wat kan die alleen doen zonder hulp van de gps of routekaart? Dan moet er ook nog de vragenlijst naar al die moeilijke plaatsen op Kreta beantwoord worden. Maar de puzzel tour kunt u ook gewoon samendoen, zonder teams of groepen. Het is zeker ook een leuke manier om Kreta te ontdekken op routes waar u zelf nooit zou komen.

We wensen iedereen een sportieve puzzel tour toe! Denk vooral niet dat deze puzzeltour saai is, het is een dag gevuld met avontuur op Kreta voor iedereen.

Puzzel toer

Autoroutes op Kreta: Hier vindt u bijzondere autoroutes om de mooiste plekken te ontdekken op Kreta. U kunt door deze autoroutes met een huurauto heel veel van Kreta zien. Elke maand zetten we weer een paar nieuwe autoroutes op deze pagina. Met deze autoroutes ziet u onderweg veel verschillende aspecten van Kreta: archeologie, cultuur, flora & fauna, indrukwekkende berglandschappen, geologie, bezienswaardigheden, tavernes en restaurants, snorkellocaties, afgelegen stranden etc. Alle routes worden zorgvuldig door ons samengesteld.

Mocht u meer informatie willen, stuur dan een e-mail naar zorbasisland@gmail.com

Vakantie op Kreta: Appartementen verhuur en accommodatie op Kreta het hele jaar door. Het juiste adres voor familie appartementen en vakantiewoningen, al uw excursies en goedkoop vliegen naar Kreta.