Kreta Nieuws vakantienieuws en nieuws uit Griekenland: Nieuws en links naar vakantiemogelijkheden op Kreta. Ook kunt u op deze pagina naar onze fotoboeken door klikken. Links naar onze Youtube, Tiktok, Instagram-, Pinterest-,  Twitter- en Facebooksites voor het laatste nieuws uit Kreta. Deze pagina wordt elke 24 uur bijgewerkt met zomer- en winterfoto’s van onze excursies en uitstapjes op Kreta en foto’s van onze gasten. Informatie over accommodatie en appartementen op Kreta. Grieks nieuws en de Griekse eilanden. Actieve vakanties op Kreta, het weer op Kreta, Griekenland, elke dag iets nieuws over Griekenland en Kreta.

U bent ook van harte welkom om u te abonneren op onze nieuwsbrief. Blijf altijd op de hoogte en mis geen enkele Zorbas actie en nieuwtje!

Nieuwsbrief Zorbas Island 2023 – Kreta: Via deze nieuwsbrief willen we u op de hoogte houden van nieuws voor een vakantie op Kreta in 2023. Met de feestdagen in zicht is er niks heerlijkers dan alweer aan de zomer te denken en de vakantie te gaan plannen.

Mocht u meer informatie willen, stuur dan een e-mail naar zorbasisland@gmail.com

Vakantie op Kreta: Appartementenverhuur en accommodatie op Kreta het grootste deel van het jaar. Het juiste adres voor familieappartementen en vakantiewoningen, al uw excursies en goedkoop vliegen naar Kreta. Een uitgebreid overzicht van het laatste vakantienieuws uit Kreta inclusief veel foto’s. Kreta is het meest zuidelijke vakantie-eiland van Europa.