Voorjaarsvakantie op Kreta Griekenland

Voorjaarsvakantie op Kreta Griekenland 2022: Voorjaar op Kreta is bijzonder mooi. Er bloeien veel bloemen en kruiden in de bergen en Kreta heeft een heerlijke temperatuur in het voorjaar. Ieder jaar hebben veel scholen weer twee of drie weken voorjaarsvakantie, dus tijd om naar de zon te gaan na een lange winter! Voordelig vliegen in de voorjaarsvakantie behoort ook tot de mogelijkheden (maart, april, mei en juni op Kreta).

Laatste update: 13.08.22: Voorjaarsvakantie op Kreta Griekenland – Voorjaar op Kreta – lente op Kreta Griekenland – bloemen en kruiden in de bergen en Kreta – meivakantie in Griekenland  

 

Vorig jaar in de mei vakantie op Kreta: Kreta is een geweldige vakantiebestemming die voor iedereen wat te bieden heeft en in de zomer schijnt er de zon altijd. Maar hoe is het eigenlijk in de lente op Kreta? Het zuidelijk gelegen eiland heeft een mediterraan klimaat en in mei begint normaal gesproken de droge periode die tot het najaar duurt. De meeste dagen is het dan mooi en zelfs zomers weer, maar er kan een bewolkte dag tussen zitten. Er is nog kans op een verdwaalde regenbui voordat de zomer echt onafgebroken regeert. Over het algemeen is het weer prima voor een vakantie vol buitenactiviteiten.

Voorjaarsvakantie op Kreta Griekenland – meivakantie in Griekenland 

Verblijf in de voorjaarsvakantie op Kreta: We beschikken over diverse soorten accommodaties. Als u meer wilt weten over een verblijf op Kreta in de meivakantie, kijk dan even verder op de volgende link: Zorbas Island Kreta.

Reisperiode en seizoenen Kreta: Griekse eilanden en Kreta, 365 dagen per jaar op vakantie, Zomerseizoen op Kreta, Voorseizoen op Kreta, Voorjaar op Kreta, Naseizoen op Kreta, nazomer op Kreta, Winterseizoen op Kreta.

Jongeren op vakantie in Griekenland: Het voorjaar is een heerlijke tijd voor een actieve vakantie, maar u kunt natuurlijk ook lekker naar het strand. We bieden een kindervakantieprogramma aan. Ons programma is samengesteld voor kinderen & ouders. U kunt ons volledige programma voor de meivakantie al reserveren.

 Foto’s April en mei vakantie: De afgelopen jaren in de voorjaarsvakantie op Kreta.