Duiken en snorkelen op Kreta: Op deze pagina hebben we een overzicht samengesteld van de mogelijkheden voor duiken en snorkelen op Kreta. We bieden vele mogelijkheden voor een duikvakantie met verblijf.

Duiken en snorkelen op Kreta – Snorkelen Griekenland

Snorkelen op KretaEen excursie die we elke zomer organiseren, is een snorkelexcursie. U krijgt snorkelles in het zwembad. De volgende dag gaan we snorkelen op een mooie locatie. Snorkelen in de directe omgeving of juist op een verlaten strand op Kreta.

Snorkelen op diverse locaties in Griekenland: Informatie over een snorkelvakantie in Griekenland. Wij geven u ook persoonlijk leuke tips voor snorkelen op Kreta.

Fotoboek snorkelen en duiken op Kreta: Een overzicht van onze foto’s van de snorkelexcursies op Kreta.

Duiken op Kreta Griekenland: Informatie over een duikcursus van een dag, snorkelen of duiken voor gevorderden bij een professionele duikschool. Voor de onervaren duiker kunnen we een kosteloze introductiemiddag organiseren in het zwembad van Zorbas. U kunt dan kijken of u het leuk vindt om te gaan duiken op Kreta. Ook bieden we meerdere alternatieven voor de gevorderde duikers. Voor duikers hebben we een speciale aanbieding; 8 duiken op Kreta in combinatie met accommodatie. Wij bieden verschillende duiklocaties op Kreta inclusief transport. Ook vindt u op deze pagina informatie over de Padi openwater cursussen, die er zijn op Kreta.

Duikersaccommodatie op Kreta: Duikersappartementen op Kreta Griekenland: Wij bieden u mogelijkheden om te duiken op verschillende locaties. Kreta is een perfecte locatie voor zowel beginnende duikers als (ver)gevorderde duikers. We beschikken over accommodatie, transport en duiklocaties. U kunt uw eigen duikspullen meenemen naar Kreta, maar u kunt ook duikmateriaal ter plaatse huren.

Sitemap excursie: Deze pagina biedt u veel informatie over excursies tijdens uw vakantie op Kreta.

Mocht u meer informatie willen, stuur dan een e-mail naar zorbasisland@gmail.com

Vakantie op Kreta: Appartementenverhuur en accommodatie op Kreta het grootste deel van het jaar. Het juiste adres voor familieappartementen en vakantiewoningen, al uw excursies en goedkoop vliegen naar Kreta. Een uitgebreid overzicht van het laatste vakantienieuws uit Kreta inclusief veel foto’s. Kreta is het meest zuidelijke vakantie-eiland van Europa.