Quad safari op Kreta Griekenland: Quad- of buggysafari, genieten van Kreta op een andere manier. Onze routes zijn zo uitgezet, dat u niet alleen bekend raakt met het quad rijden, maar ook met de onbekendere delen van Kreta, of dat nu off road is of op asfalt. Mocht u er zelf op uit willen trekken met de quad dan zijn er GPS routes beschikbaar en er zijn zelfs quad tours van 2 dagen en alternatieven als het rijden van Scootopia. Laat u verrassen en kom met ons mee.

Quadsafari, scootopia Kreta, buggysafari Kreta

Na de koffie gaan we verder off-road Kreta verkennen. U kunt deze dag veel avontuur en cultuur verwachten en we passeren vele mooie Griekse dorpjes in de bergen. Na de lunch gaan we verder met onze routes door de bergen, in de middag komen we terug op onze startplaats, waar u kunt genieten van een drankje en een frisse duik in het zwembad. Niets is heerlijker dan na een lange quadsafari terug te komen, wat te drinken en het stof van u af te spoelen tijdens het zwemmen.

Off-road rijden – Pas op voor de natuur!

Quadsafari op Kreta Griekenland: Veel plezier op onze quadsafari, genieten van Kreta op een andere manier. Quad rijden off-road en op asfalt. We hebben meerdere tours samengesteld om u kennis te laten maken met quad rijden. Het is geen race, maar een heuse tour. Dwars door de plaatsen waar u normaal niet komt.

Met een quad safari gaat het erom dat u rustig en beheerst rijdt. Voor een tweede persoon op de quad moet u een grote badhanddoek mee nemen, dat zit beter. U kunt ook wisselen wie er rijden wilt. Het is wel plezierig om samen op een quad te zitten, omdat het zwaar rijden is. Veel plezier met de quadsafari op Kreta!

Quadtour Kreta Griekenland

Na de koffie gaan we verder off-road Kreta verkennen. U kunt deze dag veel avontuur en cultuur verwachten en we passeren vele mooie Griekse dorpjes in de bergen. Na de lunch gaan we verder met onze routes door de bergen, in de middag komen we terug op onze startplaats, waar u kunt genieten van een drankje en een frisse duik in het zwembad. Quads op Kreta, een avontuurlijke toer.

Wat u kunt verwachten van een quadsafari op Kreta

Er kunnen maximaal 2 personen per quad mee. Wij verzorgen voor u al het eten en drinken op deze dag. Onze quadsafari’s zijn met een gezellig groepje mensen begonnen: spontaan, lekker de bergen in, een ander stukje Kreta zien. Elke winter zetten we een nieuwe tour uit. Veel van onze gasten die meerdere malen op Zorbas Island Kreta geweest zijn, vinden het leuk elk jaar een andere tour te maken. Dat doen we dus! Het belangrijkste van de safari is Kreta ontdekken met veel groen, dorpen, bergen, cultuur en zee. We beschikken over meerdere verschillende quad tours op Kreta.

Elke zomer beginnen we aan een nieuwe tour door Kreta waar alle elementen van plezier, avontuur, cultuur en landschappen van Kreta in zitten. Ook organiseren we Kreta off-road in 7 dagen, als u daar meer informatie over wilt vinden, klik dan eens op onze link 7 dagen onverhard rijden op Kreta. Het gebeurt regelmatig dat onze gasten nog een keer op quadsafari willen tijdens hun vakantie op Kreta. Dat is ook geen probleem, dan doen we er nog een, we hebben genoeg mooie safari’s over het eiland die niemand vervelen. Ook beschikken we over een lange quadsafari over Kreta, dan vertrekken we om 8 uur in de ochtend en zijn terug om 18.00 uur.

Scootopia en buggyrally Kreta

we beginnen met een introductie over de scootopia voertuigen en een test ritje. Het eerste deel van de scootopia tour gaat 10 km over een asfaltweg naar het dorpje Kalo Horio en langs het dorpje Skotino tot aan de grot van Agia Paraskevi. Daar houden we een kleine pauze om de grot te bezoeken.

Onderweg op Kreta

Daarna rijden we off-road en over asfalt tot aan het dorpje Smari waar we stoppen om te lunchen. Na de lunch rijden we nog ongeveer een uur over off-road en geasfalteerde wegen, totdat we bij het strand van Gournes aankomen. Daar nemen we een verfrissende duik in de zee. Daarna rijden we terug naar Zorbas in Kokkini Hani. Benodigdheden: zonnehoed of pet, zwemkleding en handdoek, halve liter water. Alle deelnemers moeten de instructies van de tourleiders opvolgen.

Fotoboek quad, buggy en scootopia: Een overzichtspagina van alle mogelijkheden met de quad en safari’s.

Jeepsafari op KretaEen overzicht van al onze jeepsafari’s. Leuke tours, informatie en mogelijkheden. Een fotoalbum met veel leuke foto’s van onze jeepsafari’s op Kreta. Tevens bieden wij 2-daagse jeepsafari en een 3-daagse jeepsafari aan. Tijdens een jeepsafari ziet u veel van het ongerepte Kreta, een dag vol actie, natuur en cultuur.

Fotoboeken

Jeepsafari op Kreta fotoboek: Klik op deze link voor de leukste jeepsafari foto’s van Kreta door de jaren heen. Hier ziet u veel foto’s van mogelijke safari’s op Kreta Griekenland.

Veranderingen in ons programma zijn onder voorbehoud. Als u mee wilt doen aan een bepaalde excursie of activiteit, meld ons dat dan op voorhand, zodat wij teleurstellingen kunnen voorkomen.

Mail voor meer informatie

Mocht u meer informatie willen, stuur dan een e-mail naar zorbasisland@gmail.com

Vakantie op Kreta: Appartementenverhuur en accommodatie op Kreta het grootste deel van het jaar. Het juiste adres voor familieappartementen en vakantiewoningen, al uw excursies en goedkoop vliegen naar Kreta. Een uitgebreid overzicht van het laatste vakantienieuws uit Kreta inclusief veel foto’s. Kreta is het meest zuidelijke vakantie-eiland van Europa.