Prijzen appartementen op Kreta

Prijzen appartementen op Kreta 2020-2021: Zorbas Island op Kreta heeft appartementen en vakantiewoningen te huur, zowel in de zomer en winter. Hier vindt u een overzicht van de prijzen voor appartementen verhuur op Kreta. Er zijn ook mogelijkheden voor verblijf op verschillende locaties op Kreta. U kunt ons e-mailen voor een offerte voor vakantie op Kreta. Prijzen voor uw vakantie bij Zorbas in de zomer of in de winter op Kreta. Vakantie boeken naar Kreta Griekenland? Hoe vroeger u boekt, hoe goedkoper u vaak uit bent. Vroeger was het vaak goedkoper om tot het laatste moment te wachten een vakantie te boeken, maar tegenwoordig is het vaak goedkoper om vroeg te boeken. We beschikken ook over mogelijkheden voor groepen en familievakanties op Kreta. In bepaalde maanden van het jaar bieden we zelfs alternatieven voor bedrijfsvakanties op Kreta.

We bieden opties voor accommodatie met ontbijt op Kreta of half pension op Kreta: Accommodatie met ontbijt, Grieks ontbijt op Kreta: Ons ontbijt is een buffet dat vanaf 08.30 uur ‘s ochtends klaarstaat. Het ontbijtbuffet bestaat uit: koffie, thee, jus d’orange, beschuit, roggebrood, cornflakes, brood, kaas, ham, jam, eieren, feta, olijven, yoghurt, worstjes en seizoen gebonden fruit. U kunt tussen 08.30 en 10.30 uur onbeperkt gebruik maken van ons buffet.

Accommodatie met half pension op Kreta en andere combinatiemogelijkheden voor vakantie op Kreta: We bieden u de volgende opties aan: accommodatie en auto, accommodatie en duiken, accommodatie en fietsen, accommodatie en wandelen, accommodatie en motor, accommodatie en scooter, fietsen en wandelen. Mail ons voor meer informatie over de combinatie prijzen, die inclusief accommodatie op Kreta zijn.

Een vakantie op Kreta hoeft niet duur te zijn, lees op deze site de omschrijvingen van de mogelijkheden van vakantie op Kreta, Griekenland. In onze omgeving, Kokkini Hani, is uit eten gaan niet duur. Kijk voor meer informatie op de link: Omgeving. Bekijk ook eens de omschrijving van de Zorbas appartementen op Kreta, we beschrijven op deze webpagina alle opties voor een vakantie op Kreta. Klik op de link: Zorbas appartementen. We bieden u mogelijkheden voor een vakantie in de zomer en winter. Onze website wordt dagelijks bijgewerkt met nieuwe informatie over vakantie op Kreta. Ook vindt u op onze site een overzicht van verschillende excursies op Kreta in de zomer en de winter.

Prijzen voor appartementen en accommodatie 2020/2021
Voorseizoen Hoogseizoen Naseizoen Winterseizoen
Maart tot Juli Juli en Augustus September en Oktober November tot Maart
1 Persoon                  € 53                € 59  € 53 € 47
2 Personen                  € 42                € 46 € 42 € 35
3 Personen                  € 36                € 39 € 36 € 25
4 tot 8 Personen                  € 31                € 34 € 31 € 24
Groepen en verenigingen Vraag naar onze groepskorting als u met meer personen op vakantie wilt naar Kreta.
Vakanties: Vraag uw eigen offerte aan. Antwoord binnen 24 uur. Bij geen antwoord kunt u ons altijd bereiken op 0030-6976788033

Inclusief zijn ontbijt en diner (ook de BBQ en Griekse meze avonden) 

Gratis: Airco en Wifi 

Mogelijkheden 1-4 personen 4-8 personen ook vakantie woningen aanwezig.

Hoogseizoen – Voorjaarsvakantie – 01-07 tot 31-08 – najaarsvakantie

Half pension en vluchten We bieden half pension aan voor de hele zomer, ook mogelijkheden in de winter. Ook hebben we aanbiedingen voor vluchten naar Kreta.

Alle prijzen in euro per persoon en nacht, inclusief ontbijt en diner, BTW en toeristenbelasting.

Aanbiedingen naar Kreta Griekenland: Op deze pagina vindt u wekelijks nieuwe aanbiedingen en mogelijkheden voor uw vakantie naar Kreta. We geven u hier informatie over last minute vluchten, vakantie en verblijf op Kreta. U vindt hier tevens aanbiedingen voor zowel de zomer als de winter, goedkoop naar Griekenland op vakantie is wel degelijk mogelijk.

Zorbas Island appartementen Kokkini Hani Kreta, Griekenland bestaat uit 21 appartementen. De appartementen zijn voorzien van een gezellige inrichting, we beschikken over kleine en grotere appartementen. Onze appartementen zijn geschikt voor 1 persoon tot 12 personen. Elk appartement heeft 1 of 2 veranda’s. Rond de appartementen ligt een mooie subtropische tuin, direct aan zee.

We beschikken over een aantal grotere vakantiewoningen op Kreta. Hier kunt u beschikken over diverse mogelijkheden, zoals bijvoorbeeld internationale TV. Er zijn opties voor de zomer en winter en met twee veranda’s. Ideaal voor een familievakantie op Kreta. De appartementen zijn geschikt voor familie en groepen, maar ook voor 1 of 2 personen hebben we mogelijkheden.

Zorbas vandaag geeft een overzicht van foto’s, die wij en ook onze gasten hebben gemaakt. Deze pagina wordt een aantal malen per week bijgewerkt met nieuw fotomateriaal en informatie over zomer- en winterexcursies op Kreta. Klik op: Kreta nieuws (24 uur) vandaag.

Veranderingen in ons programma zijn onder voorbehoud. Als u mee wilt doen aan een bepaalde excursie of activiteit, meld ons dat dan op voorhand, zodat wij teleurstellingen kunnen verkomen.

Wij organiseren ook diverse andere excursies, zoals bijvoorbeeld een excursie naar een waterpark (met grote glijbanen), paardrijden op Kreta, auto huren op Kreta, scooterverhuur op Kreta, motorrijden op Kreta, stranden watersport, golf op Kreta, fietsen op Kreta, wandeltours op Kreta, duiken op Kreta, vissen op Kreta, klimmen op Kreta, outdoor vakantie op Kreta, scootertoer op Kreta, zeilen op Kreta, kijk maar eens op ons excursie menu. Er is hier heel veel te doen. Als u op zoek bent naar een specifieke excursie op Kreta, laat het ons dan weten. Prijzen appartementen op Kreta.

Om u een indruk te geven en u te laten zien wat u kunt verwachten van uw vakantie op Zorbas Island op Kreta, hebben we een “Zorbas Island” film voor u gemaakt: Zorbas Island vakantie Film.

Prijzen appartementen op Kreta