Excursies op Kreta

Excursies op Kreta Griekenland: Excursie informatie over Kreta, actieve vakanties, groepsexcursies, outdoor vakantie, wandel- en fietsroutes, wandelen met accommodatie, meerdaagse wandelingen, autoverhuur, scooterverhuur, duiken, duiken met accommodatie, fietsen, fietsenverhuur, fietsen en accommodatie, golfvakantie, paardrijden, Kreta reisinformatie, openbaar vervoer, jeepsafari, meerdaagse jeepsafari, Quadverhuur, kookles en kookvakanties, klimmen, cultuur en natuur, botenverhuur, bootexcursies, zeilen naar de Griekse eilanden, snorkelen, Fly-drive, alle mogelijkheden voor een leuke actieve vakantie op Kreta. Wij bieden u mogelijkheden voor een zomer- en wintervakantie op Kreta.

Laatste update: 25.11.20 Excursies op Kreta – informatie over Kreta – dagelijkse nieuwe informatie over Kreta – actieve vakanties op Kreta 

 

wandel excursies op Kreta – wandelvakantie – Actieve vakanties op Kreta

Overzicht wandelvakanties Kreta: Deze pagina vol met wandelingen op Kreta, toont u de onbegrensde mogelijkheden voor wandelaars op Kreta. We beschikken over wandelroutes die u zelf kunt bewandelen, maar wij bieden ook wandeltochten op Kreta met een gids, zowel in de zomer als in de winter. De fotoboeken en de films geven u een goede indruk over het individueel wandelen, groepswandelingen en de kloven met daarbij beschrijvingen van alle wandelroutes. Alhoewel we ons op de onbekende en zelf uitgezette routes concentreren, kunt u bij ons wel degelijk terecht voor de bekende kloven zoals Samaria en Imbros.

Wandelweek op Kreta – hike week: Een hele week wandelen op Kreta met een prettige accommodatie. We bieden u diverse wandelingen aan om Kreta op een andere manier te leren kennen. Inclusief zijn: alle wandelingen, transfers, ontbijt, diner en accommodatie. Er zijn zelfs mogelijkheden om in 10 dagen 8 wandelingen te maken met een tweedaagse wandeling, waarbij we in meegebrachte tenten zullen slapen in de ongerepte natuur.

Kloven hike  op Kreta: Een overzicht van de bekendste kloven die er zijn op Kreta. Op deze pagina vindt u alle bekende en onbekende kloven die er zijn op Kreta.

Kamperen in een olijfgaard: Kreta is een vakantie eiland bij uitstek. Zon, zee, cultuur, natuur, tradities en vriendelijke mensen zijn de voornaamste redenen waarom men op vakantie naar Kreta gaat. Het grootste deel van het jaar is het weer heerlijk om van het buitenleven te genieten. Over het algemeen kiest men ervoor om in een hotel of appartement te verblijven. Een kampeervakantie op Kreta is niet iets waar men aan denkt. Er zijn zelfs genoeg mensen die nog nooit gekampeerd hebben, omdat ze het waarschijnlijk niet leuk te vinden. Voor deze mensen, maar zeker ook voor alle andere gasten, hebben we een leuke uitdaging, kamperen in een olijfgaard in Griekenland

Outdoor vakantie op Kreta informatie: Actieve vakanties op Kreta: We bieden een compleet weekprogramma voor het hele seizoen, u kunt dat reserveren als compleet programma, maar u kunt er ook activiteiten uitlaten. Een onvergetelijke vakantie in onbekende gebieden van Kreta.

Fotoboek excursies op Kreta: Een overzichtspagina met foto’s van vele van onze excursies op Kreta, waarbij elk onderdeel ook nog eens in een eigen album bekeken kan worden.

Excursie op Kreta – Snorkel & duik excursies op Kreta – actieve excursies Kreta – kloven hike op Kreta

Snorkelexcursie KretaEen excursie snorkelen op Kreta mag u niet missen. U krijgt snorkelles van een duikinstructeur, daarna gaan we met snelle speedboten snorkelen op een paar mooie locaties. In de middag leggen we aan op een verlaten strand voor een BBQ. Snorkelen in de directe omgeving of juist op een verlaten strand op Kreta.

Snorkelen op diverse locaties: Informatie over een snorkelvakantie in Griekenland. Wij geven u ook persoonlijk leuke tips voor snorkelen op Kreta.

Fotoboek snorkelen op Kreta: Een compleet overzicht van foto’s over snorkelen, waarin u allerlei soorten snorkelexcursies tegenkomt.

Overzichtspagina duiken en snorkelen: Op deze pagina hebben we een overzicht samengesteld van de mogelijkheden voor duiken en snorkelen op Kreta. We bieden vele alternatieven voor een duikvakantie met verblijf in de zomer en winter, excursies op Kreta.

Duiken in Kreta: Informatie over een duikcursus van een dag, snorkelen of duiken voor gevorderden bij een professionele duikschool. Voor de onervaren duiker kunnen we een kosteloze introductiemiddag organiseren in het zwembad van Zorbas Island. U kunt dan kijken of u het leuk vindt om te gaan duiken op Kreta. Ook zijn er meerdere alternatieven voor de gevorderde duikers. Voor duikers hebben we een speciale aanbieding; 8 duiken op Kreta in combinatie met accommodatie. Wij bieden verschillende duiklocaties op Kreta, inclusief transport. Ook vindt u op deze pagina informatie over de Padi openwater cursussen, die wij aanbieden op dit schitterende eiland.

Duiken en snorkelen: Op deze pagina hebben we een overzicht samengesteld van de mogelijkheden voor duiken en snorkel excursies op Kreta. We bieden vele mogelijkheden voor een duikvakantie met verblijf in de zomer en winter.

Fietsexcursies in Kreta en fietsvakanties: We bieden u diverse fiets (MTB) opties. Een pagina met veel leuke informatie om er zelf op uit te trekken met behulp van onze fietstrailer en fietsen. We helpen u ook graag op weg met fietstochten onder begeleiding van een gids, zowel voor de ervaren fietser, de recreatie fietser als wel de off-road mountain biker.

Elektrisch fietsen op Kreta: Tijdens een fietsvakantie in Griekenland fietst u door de indrukwekkende natuur en maakt u kennis met de cultuur. U blijft lekker in beweging terwijl u de meest prachtige plekken ontdekt. Van natuur bewonderaar tot cultuurliefhebber; door ons gevarieerde aanbod in fietsvakanties is er voor elk wat wils. Elektrisch fietsen op Kreta is echt in opkomst, omdat dit het fietsen in het bergachtige landschap wat aangenamer maakt. Bij ons kunt u al jaren een fietsvakantie boeken. Maar nu gaan we een stapje verder en bieden we ook elektrisch fietsen met verblijf op Kreta.

Fat Bikes op Kreta: Fatbike vakantie op Kreta: Kreta heeft veel mogelijkheden om te fietsen in de zomer- en wintervakantie. We kunnen u een aantal soorten fietsvakantie op Kreta aanbieden. Uiteraard zijn er de normale geasfalteerde wegen, maar om het echte Kreta te ontdekken, zijn de off-road wegen veel leuker. Zo kunt u bijvoorbeeld met een elektrische fat bike in Griekenland Kreta op pad gaan, echt een top excursie. Fietsen in de zomer op Kreta is nu ook mogelijk op onze elektrische fatbikes.

Excursies op Kreta – kookvakanties – Elektrisch fietsen op Kreta – Fiets en MTB – Actief op Kreta

Kookles op Kreta overzichtWe bieden een vakantie aan op Kreta waarin u kookles krijgt. In 3 tot 8 dagen maakt u kennis met de wonderen van de Grieks keuken. We nemen u mee tijdens de inkopen en gaan met u naar diverse locaties, waar u leert koken in de Kretenzer bergen. Kijkt u op onze links van het Griekse kookboek en fotoboek Griekse kookvakantie.

Het Griekse kookboek van Zorbas Island: Hier vindt u elke week  nieuwe recepten uit de Griekse keuken van Zorbas Island. Deze gevarieerde en gezonde Griekse gerechten kunt u nu ook thuis klaarmaken. Natuurlijk kunt u tijdens uw vakantie op Zorbas Island alle gerechten ook zelf proeven. Wij gebruiken altijd verse (biologische) lokale producten voor al onze Griekse gerechten. Tijdens onze Griekse kookworkshops leggen we u meer uit over de ingrediënten en de bereiding van de Griekse keuken. In Kreta beschikken we over bijzondere gerechten, dus willen we u graag mee laten genieten van onze Griekse geheimen.

Aquarellen en schilderen op Kreta: Tekenen, schilderen en aquarellen: even wat anders dan gewoon op vakantie gaan op Kreta, een leuke workshop voor jong en oud.

Excursies op Kreta – actieve excursies Kreta – Actieve vakanties op Kreta

Weekprogramma excursies op Kreta in de zomer: Een overzicht van ons tweewekelijks zomerprogramma voor de schoolvakanties op Kreta. Beach party, snorkelen, voetbal, volleybal, tennis, etc. Pottenbakkerij op Kreta, dorpentour, GPS wandelingen, GPS Games, dropping, waterrace, waterpark, watersport, kortom: allerlei alternatieven voor leuke familie excursies voor zowel de voorjaarsvakantie, zomervakantie als de herfstvakantie.

Onbekend Kreta excursie: Een verzamelpagina van onbekende gebieden op Kreta. Met de auto of op de fiets: al deze tours zijn zelfstandig te doen met onze routekaarten of GPS coördinaten. Een verzameling van excursies die in geen enkel hokje passen: olijven oogsten op Kreta, kaas maken op Kreta, geiten melken, Griekse muziek workshops en wat dacht u van een dag Grieks leren koken?

Geocaching op Kreta: We hebben een aantal routes uitgezet in de omgeving. We hebben meerdere routes, die onze gasten kunnen doen. U kunt zelf een GPS meenemen of u krijgt een GPS van ons. Onze Geocaches zijn verstopt in leuke compacte routes. Deze Geocache routes zijn heel geschikt voor groepen of meerdere groepen, die gelijk onderweg zijn en elkaar dan ook tegenkomen onderweg. Ook de gewone wandelaar kan er gebruik van maken. Geocache is leuk voor iedereen: individueel, familie, kinderen en volwassenen. Leuke excursies op Kreta.

Paardrijden op Kreta: Mogelijkheden en links voor paardrijden op Kreta tijdens uw vakantie. Ook zijn er mogelijkheden in combinatie met verblijf op Kreta.

Excursies op Kreta – Off road rijden op Kreta – jeep excursies op Kreta

Quadsafari & BuggytourQuad- of Buggysafari, genieten van Kreta op een andere manier. Onze routes zijn zo uitgezet, dat u niet alleen bekend raakt met het quad rijden, maar ook met de onbekendere delen van Kreta, of dat nu off road is of op asfalt. Mocht u er zelf op uit willen trekken met de quad dan zijn er GPS routes beschikbaar en er zijn zelfs quad tours van 2 dagen en alternatieven als het rijden van Scootopia. Laat u verrassen en kom met ons mee.

Jeepsafari op Kreta: Een overzicht van al onze jeepsafari’s. Leuke tours, informatie en mogelijkheden; een foto album met veel leuke foto’s van onze jeepsafari’s op Kreta. Tevens bieden wij 2-daagse jeepsafari en een 3-daagse jeepsafari aan. Tijdens een jeepsafari ziet u veel van het ongerepte Kreta, een dag vol actie, natuur en cultuur zowel ’s winters als ’s zomers.

Meerdaagse jeepsafari: U ontdekt het Kreta waar anderen nooit zullen komen in 3 tot 7 dagen off-road in een jeep door Kreta.

Jeepsafari fotoboekKlik op deze link voor de leukste jeepsafari foto’s van Kreta door de jaren heen. Veel foto’s van verschillende jeepsafari’s op Kreta, Griekenland. Safari voor avontuurlijke trips door Kreta.

Santorini vanaf Kreta: Een overzicht van bootreizen en excursies naar het mooie eiland Santorini. Voor een dag tour of een nachtje daar verblijven, er zijn meerdere mogelijkheden.

Watersport op KretaEen overzichtspagina van watersport mogelijkheden op Kreta, zoals met de speedboot, banaan, ringen, jetski, catamaran, kano, surfen, kitten of roeiboot, bekijk het op deze pagina.

Bootreis excursie Kreta: Een overzicht van alle mogelijke boottrips. Naar Sissi met de boot? Of Dia eiland? Of Chrissi eiland in het zuiden? Of een boot huren op Kreta? Een pagina met alle boot- en vaarmogelijkheden op Kreta.

Zeilen en wandelen: Een leuke excursie met een combinatie van wandelen en zeilen op Kreta. Het eiland Dia ligt 12 kilometer voor de kust van Kreta en is vanuit vele locaties op Kreta te zien. Dia heeft aan de zuidzijde de vorm van een krokodil. Naast het Dia eiland ligt een nog veel kleiner eiland Paximadie (wat “gebakken brood” betekent). Dia is een prachtig mooi eiland, waar veel te zien is.

Zeilen naar Griekse eilandenWe bieden mogelijkheden voor een zeilvakantie op Kreta, zomer en winter. U kunt uw zeilvakantie zelf samenstellen. Ook opties voor andere Griekse eilanden.

Vissen op Kreta: Er zijn ontelbaar veel leuke plekken op Kreta om te vissen. U kunt er zelf op uit gaan, maar ook zijn er mogelijkheden om met een boot mee te gaan voor een visvakantie op Kreta.

Excursies op Kreta – Zelfstandig Kreta ontdekken – actieve excursie vakantie op Kreta

Autoverhuur op Kreta: Hier vindt u prijzen en voorwaarden voor het huren van een auto tijdens uw verblijf op Kreta. De prijzen van een huurauto op Kreta lopen uiteen, maar het gaat erom dat u op vakantie veilig en zorgeloos met uw auto erop uit kan trekken. Vrije kilometers en een goede verzekering zijn erg belangrijk. Auto en accommodatie op Kreta informatie. Een huurauto voor de leukste trips.

Fly-drive: We beschikken over diverse mogelijkheden voor een fly-drive vakantie op Kreta. U krijgt op de eerste dag een uitvoerige briefing over de tour. We bieden fly-drive op Kreta aan zowel in de zomer als in de winter.

Motor- en scooter-, quadverhuur: Informatie over motor-, scooter- en quadverhuur op Kreta; over de voorwaarden, verzekeringen en prijzen, etc. Ook zijn er mogelijkheden voor verhuur voor langere tijd, we helpen u graag op weg.

Excursies op Kreta – En nog veel meer opties voor een leuke dag uit

Kreta informatieve omschrijving van het eilandEen korte beschrijving van de bezienswaardigheden op Kreta; een pagina met veel kernpunten en foto’s.

Golf: Op deze pagina geven we aan welke opties er zijn om te golfen op Kreta, Griekenland. Golf op Kreta in combinatie met verblijf.

Knossos is het grootste Minoïsche paleiscomplex. Het paleis werd gebouwd rond 2000 voor Christus. Vermoedelijk werd het paleis verwoest door de vulkaanuitbarsting van Santorini, omstreeks 1450 voor Christus. Knossos is opgegraven door de Engelsman Sir Arthur Evans. Helaas heeft hij ook veel fantasie gebruikt met de wederopbouw van Knossos. Het labyrint en de Koningszaal zijn nog geheel intact. Knossos is het hele jaar door geopend. Als u in de winter op vakantie komt op Kreta, kunt u hier in alle rust rondlopen.

Labyrint Themapark Kreta: De familie amusementsbestemming van Kreta. Geniet van een originele, interactieve en leuke dag voor de hele familie.

Urban fotografie workshop: Wat is urban fotografie op Kreta? Bij urban fotografie worden er foto’s gemaakt van en in verlaten huizen en gebouwen. Bij urban fotografie maakt u foto’s met een sfeer van verlatenheid en vergane tijden. Op Kreta lijkt het soms ook of de tijd heeft stilgestaan. Het eiland Kreta heeft naast veel archeologische vondsten, ook een interessante cultuur en veel geologische schatten. Er zijn in de bergen veel verlaten dorpjes, oude kerken en ruines te vinden. Door de mooie lichtval op Kreta kunt u prachtige urban foto’s maken.

Wintervakantie Excursie op Kreta en verblijf: De laatste winters was Kreta een van de warmste plekjes van Europa. Omschrijving van alle opties in de winter bij Zorbas Island appartementen Kreta, poolbar en wat er te doen is op Kreta in de winter. We hebben zelfs een hele winter website. De laatste jaren is een vakantie naar Kreta in de winter steeds meer in trek: kijk maar eens op onze winterpagina waarom. Een compleet overzicht van wat u kunt verwachten tijdens een wintervakantie op Kreta.

Voor dagelijkse informatie over excursies in Kreta kunt u verder gaan naar ons dagelijkse foto menu. Deze pagina wordt elke 24 uur voorzien van nieuwe foto’s en informatie over actieve vakanties op Kreta. Verder wordt onze site constant geupdate met nieuwe informatie over wandelen, wandelroutes, wandelen met accommodatie, autoverhuur, scooterverhuur, duiken, duiken met accommodatie, fietsen, fietsenverhuur, fietsen en accommodatie, golfvakantie, paardrijden, Kreta reisinformatie, openbaar vervoer, jeep safari, meerdaagse jeepsafari, quadverhuur, kookles en kookvakanties, klimmen, pottenbakken, cultuur en natuur, boten verhuur, bootexcursies, zeilen naar de Griekse eilanden, snorkelen en fly drive.

Excursies op Kreta