Golf op Kreta Griekenland: Voor golf op Kreta Griekenland kunt u bij ons het hele jaar door terecht: In zowel de zomer als de winter bieden mogelijkheden om golf te spelen op Kreta. Er is op Kreta een 18 hole golfterrein, wat erg mooi gelegen is op de groene heuvels langs de weg richting Kastelli. De golfclub beschikt over een prachtig golfterrein en clubhuis, waar u kunt genieten van een hapje en drankje. Dit is een heerlijke plek om te ontspannen met familie en vrienden.


U kunt bij ons accommodatie en golf als excursie reserveren. We verzorgen transport naar de golfclub Kreta. Er zijn mogelijkheden om als groep te golfen, maar u kunt ook individueel, gaan golfen op Kreta. Bovendien kan golfen een deel van onze excursies zijn (zie ons weekprogramma). Voor prijzen van golfen en accommodatie etc. neemt u gerust contact met ons op.

Golf en accommodatie Kreta Griekenland: Hier vindt u informatie over vakantie op Zorbas Island, verhuur van appartementen en familievakantie op Kreta, studio’s en accommodatie op Kreta. Appartementen met ontbijt, appartement met half pension op Kreta. Ook vindt u hier een omschrijving van diverse andere mogelijkheden voor een zomer- en wintervakantie in Kokkini Hani, de omgeving, een actieve vakantie op Kreta of een strandvakantie op Kreta, onze bar, ons programma voor Kreta, onze fotoboeken, onze prijzen en adressen. Kortom, op deze pagina staat alle informatie, die u nodig hebt voor het boeken van een vakantie naar Kreta.

Mini golf spelen op Kreta. Meerdere banen aanwezig.

Excursies KretaOp deze pagina vindt u veel informatie over excursies op Kreta, actieve vakanties, groepsexcursies, outdoorvakantie, wandel- en fietsroutes, wandelen met accommodatie, meerdaagse wandelingen, autoverhuur, scooterverhuur, duiken, duiken met accommodatie, fietsen, fietsenverhuur, E-mtb fietsen en accommodatie, golfvakantie, paardrijden, Kreta reisinformatie, openbaar vervoer, jeepsafari, meerdaagse jeepsafari, quadverhuur, kookles en kookvakanties, klimmen, cultuur en natuur, botenverhuur, bootexcursies, zeilen naar de Griekse eilanden, snorkelen, Fly-drive, alle mogelijkheden voor een leuke actieve vakantie op Kreta.

Mocht u meer informatie willen, stuur dan een e-mail naar zorbasisland@gmail.com

Vakantie op Kreta: Appartementenverhuur en accommodatie op Kreta het grootste deel van het jaar. Het juiste adres voor familieappartementen en vakantiewoningen, al uw excursies en goedkoop vliegen naar Kreta. Een uitgebreid overzicht van het laatste vakantienieuws uit Kreta inclusief veel foto’s. Kreta is het meest zuidelijke vakantie-eiland van Europa.