Schilderen en Aquarel op Kreta Griekenland

Schilderen en Aquarel op Kreta Griekenland: Schilderprogramma met een aantal workshops per jaar. Een omschrijving het programma: schilderen op Kreta, schetsen op Kreta, nieuwe workshop eind september en oktober. Winter schilderen op Kreta in November, December.

Laatste update: 18.05.21: Schilderen en Aquarel op Kreta Griekenland – schildervakantie in Griekenland – schildervakantie Kreta Griekenland – workshop schilderen op Kreta – schilderen in de buitenlucht in Griekenland

Schilderen en Aquarel op Kreta Griekenland – Programma voor een schildervakantie

Programma schildervakantie en aquarel op Kreta – Griekenland: Maandag: aankomst en welkomsmaaltijd bij uw accommodatie Zorbas Island in Kokkini Hani Kreta.

Dinsdag: In de ochtend gaan we uit vrije hand schilderen om te kijken wat iedereen kan. Locatie: Malades. Vertrek 07.30 uur vanaf Zorbas Island. Avondmaaltijd in Agios Sillas. Retour 22.00 uur bij Zorbas Island.

Woensdag: Schilderen op locatie met opdrachten: in Galifa bij een authentieke Kafenion. Lunch zal in de Rakifabriek van Galifa zijn. We vertrekken om 09.00 uur vanaf Zorbas Island en zijn rond 17.00 uur weer terug. Meze avond op Zorbas Island vanaf 20.30 uur.

Schilderen en Aquarel op Kreta Griekenland – Schilderen in de buitenlucht

Donderdag: Schilderen en aquarellen op het plateau Limnakaros Lassithi. Onze locatie is een stenen huisje aan een beekje, met windmolen. Kostas, de schaapsherder, laat ons in de middag zijn werkzaamheden zien en tevens hoe hij kaas maakt. We lunchen op het plateau (lunchpakket). Vertrek is om 08.00 uur vanaf Zorbas Island en we zijn rond 18.00 uur weer terug. Diner in Kokkini Hani om 20.00 uur.

Vrijdag: Een vrije dag, die u naar eigen wens in kunt vullen. U kunt bijvoorbeeld met ons mee naar een pottenbakkerij. In de middag kunt u zelf leren een pot op traditionele wijze te maken. Op zondag wordt uw eigen creatie gebakken en afgeleverd bij Zorbas Island appartementen. Vertrek 09.00 uur vanaf Zorbas Island. Lunch zal ergens onderweg zijn. Retour 18.00 uur. In de avond is er een diner in een meze restaurant in Koksari. Vertrek 20.00 uur.

Schilderen en Aquarel op Kreta Griekenland – Aquarel, schetsen en schilderen

Zaterdag: Aquarel, schetsen en schilderen met opdrachten. Locatie: Kerk van Episkopi. Lunch in Episkopi. Vertrek vanaf Zorbas Island 09.30 uur en retour 17.00 uur. In de avond is er een barbecue op Zorbas Island, die om 20.30 uur begint.

Zondag: Aquarel, schetsen en schilderen in een mooie tuin in de omgeving. Deze dag benutten we om ons werk af te krijgen. Van 10.00 tot 15.00 uur. Lunch ter plaatse. Avondprogramma: klassieke muziekavond, expositie van alle werken. Locatie Zorbas Island aanvang 20.00 uur.

Voor dagelijkse informatie Kreta: Kunt u verder gaan naar ons dagelijks fotomenu. Deze pagina wordt elke 24 uur voorzien van nieuwe foto’s en informatie over vakantie op Kreta.

Excursies: Voor een vakantie met onbegrensde mogelijkheden op Kreta, excursies en overzichten van de verschillende opties.

Vakantie op Kreta: Appartementen verhuur en accommodatie op Kreta het hele jaar door. Het juiste adres voor familie appartementen en vakantiewoningen, al uw excursies en goedkoop vliegen naar Kreta. Een uitgebreid overzicht van het laatste vakantie nieuws uit Kreta, inclusief veel foto’s. Kreta is het meest zuidelijke vakantie eiland van Europa.

Schilderen en Aquarel op Kreta Griekenland