Duiken en snorkelen op Kreta

Duiken en snorkelen op Kreta 2020: Op deze pagina hebben we een overzicht samengesteld van de mogelijkheden voor duiken en snorkelen op Kreta. We bieden vele mogelijkheden voor een duikvakantie met verblijf in de zomer en winter.

Laatste update: 13.08.20: Duiken en snorkelen op Kreta – duikvakantie op Kreta – snorkelexcursie op Kreta – duikcursus van een dag – Padi openwater cursus

Duiken en snorkelen op Kreta – Snorkelen

Snorkelen op KretaEen excursie die we elke zomer organiseren, is een snorkelexcursie. U krijgt eerst snorkelles van een duikinstructeur en daarna gaan we met snelle speedboten snorkelen op een paar mooie locaties. In de middag leggen we aan op een verlaten strand voor een heerlijke BBQ.

Snorkelen op diverse locaties in Griekenland: Informatie over een snorkelvakantie in Griekenland. Wij geven u ook persoonlijk leuke tips voor snorkelen op Kreta.

Fotoboek snorkelvakanties op Kreta: Een overzicht van onze foto’s van de snorkelexcursies op Kreta.

Duiken en snorkelen op Kreta – Duiken

Duiken op Kreta Griekenland: Informatie over een duikcursus van een dag, snorkelen of duiken voor gevorderden bij een professionele duikschool. Voor de onervaren duiker kunnen we een kosteloze introductie middag organiseren in het zwembad van Zorbas. U kunt dan kijken of u het leuk vindt om te gaan duiken op Kreta. Ook bieden we meerdere alternatieven voor de gevorderde duikers. Voor duikers hebben we een speciale aanbieding; 8 duiken op Kreta in combinatie met accommodatie. Wij bieden verschillende duiklocaties op Kreta inclusief transport. Ook vindt u op deze pagina informatie over de Padi openwater cursussen, die wij aanbieden op Kreta.

Duiken fotoboek Kreta Griekenland: Al deze foto’s zijn genomen op Kreta, we bieden vele duikmogelijkheden aan over heel Kreta.

Duikers accommodatie op Kreta: Duikers appartementen op Kreta Griekenland: Wij bieden u het gehele jaar, zomer en winter, mogelijkheden om te duiken op verschillende locaties. Kreta is een perfecte locatie voor zowel beginnende duikers als vergevorderde duikers. We beschikken over accommodatie, transport en duiklocaties. U kunt uw eigen duikspullen meenemen naar Kreta, maar u kunt ook duikmateriaal ter plaatse huren.

Sitemap excursie: Deze pagina biedt u veel informatie over excursies tijdens uw vakantie op Kreta.

Nieuws- en fotopagina (vandaag): Op Kreta vandaag vindt u allereerst de laatste foto’s, zodat u altijd op de hoogte blijft van ons doen en laten. Elke 24 uur uploads met nieuwe informatie over vakantie op Kreta.

Duiken en snorkelen op Kreta