Quad safari op Kreta

Quad safari op Kreta: Scootopia Kreta, buggy safari Kreta: We vertrekken om 09.00 uur na het ontbijt. We bezoeken midden Kreta met een groep quads of buggy’s. We rijden praktisch de gehele dag off-road. We houden rond 10.30-11.00 uur een koffiepauze in een oude Griekse kafenion (Grieks koffiehuis). Na de koffie gaan we verder off-road Kreta verkennen. U kunt deze dag veel avontuur en cultuur verwachten en we passeren vele mooie Griekse dorpjes in de bergen. Rond 13.00 uur gaan we eten in het leuke dorpje Kastraki. Na de lunch gaan we verder met onze routes door de bergen, in de middag komen we rond 17.00 uur terug op onze startplaats, waar u kunt genieten van een drankje en een frisse duik in het zwembad. Niets is heerlijker dan na een lange quad safari terug te komen wat te drinken en de stof van u afspoelen tijdens het zwemmen.

Laatste update: 18.05.21: Quad safari op Kreta – Scootopia Kreta – buggy safari Kreta – off road Kreta verkennen – quad rijden Kreta

 

Quad safari op Kreta – Off road rijden – Pas op voor de natuur!

Quad safari op Kreta Griekenland: Veel plezier op onze quad safari, genieten van Kreta op een andere manier. Quad rijden off-road en op asfalt. We hebben 8 tours samengesteld om u kennis te laten maken met quad rijden. Het is geen race, maar een heuse tour. Dwars door de plaatsen waar u normaal niet komt.

Met een quad safari gaat het erom dat u rustig een beheerst rijdt. Voor een tweede persoon op de quad moet u een grote badhanddoek mee nemen, dat zit beter. U kunt ook wisselen wie er rijden wilt. Het is wel plezierig om samen op een quad te zitten, omdat het zwaar rijden is. Veel plezier met de Quad Safari op Kreta!

Quad tour Kreta Griekenland (02): We vertrekken om 09.00 uur na het ontbijt. We bezoeken midden Kreta met een groep Quads. We rijden praktisch de gehele dag off-road. We maken rond 10.30-11.00 uur een koffiepauze in een oud Grieks kafenion (Grieks koffiehuis). Na de koffie gaan we verder off-road Kreta verkennen. U kunt deze dag veel avontuur en cultuur verwachten en we passeren vele mooie Griekse dorpjes in de bergen. Rond 13.00 uur gaan we eten in het leuke dorpje Kastraki. Na de lunch gaan we verder met onze routes door de bergen, in de middag komen we rond 17.00 uur terug op onze start plaats, waar u kunt genieten van een drankje en een frisse duik in het zwembad. Niets is heerlijker dan na een lange jeepsafari terug te komen wat te drinken en de stof van u afspoelen tijdens het zwemmen. Quads op Kreta, een avontuurlijke toer.

Quad safari op Kreta – Wat houdt een quad safari in?

Wat u kunt verwachten van een quad safari op Kreta: Er kunnen maximaal 2 personen per Quad mee. Wij raden echter aan om alleen op de Quad te gaan. Wij verzorgen voor u al het eten en drinken op deze dag. Onze quad safari’s zijn met een gezellig groepje mensen begonnen: spontaan, lekker de bergen in, een ander stukje Kreta zien. Elke winter zetten we een nieuwe tour uit. Veel van onze gasten die meerdere malen op Zorbas Island Kreta geweest zijn, vinden het leuk elk jaar een andere tour te maken. Dat doen we dus! Het belangrijkste van de safari is Kreta ontdekken met veel groen, dorpen, bergen, cultuur en zee. Ook maken wij een leuke dvd van de belevenissen tijdens de quad safari.

We beschikken over 8 verschillende quad tours op Kreta. Elke zomer beginnen we aan een nieuwe tour door Kreta waar alle elementen van plezier, avontuur, cultuur en landschappen van Kreta in zitten. Ook organiseren we Kreta off-road in 7 dagen, als u daar meer informatie over wilt vinden, klik dan eens op onze link 8 dagen onverhard rijden op Kreta. Het gebeurt regelmatig dat onze gasten nog een keer op quad safari willen tijdens hun vakantie op Kreta. Dat is ook geen probleem, dan doen we er nog een, we hebben genoeg mooie safari’s over het eiland die niemand vervelen. Ook beschikken we over een grote quad safari over Kreta, dan vertrekken we om 8 uur in de ochtend en zijn terug om 18.00 uur.

Quad safari op Kreta – Buggy tour

Scootopia en Buggy rally Kreta: Programma & route: Pick-up 09.30 – 10.00 vanaf de plaats waar u opgehaald wordt (Gouves – Chersonisossos – Malia – Sissi) 10.00 – 10.30: introductie over de scootopia voertuigen en een test drive. 10.30 vertrek: het eerste deel van de scootopia tour gaat 10 km over een asfalt weg naar het dorpje Kalo Horio en langs het dorpje Skotino tot aan de grot van Agia Paraskevi. Daar houden we een kleine pauze om de grot te bezoeken (11.00 uur).

Daarna rijden we 40 minuten off-road en over asfalt tot aan het dorpje Smari waar we stoppen om te gaan barbecuen op het plein van het dorp. Om 14.00 uur vertrekken we weer, om nog ongeveer een uur door te rijden over off-road en geasfalteerde wegen, totdat we bij het strand van Gournes aankomen. Daar nemen we een verfrissende duik in de zee. Rond 16.30 rijden we terug naar Zorbas in Kokkini Hani. Benodigdheden: zonnehoed of pet – zwemkleding en handdoek, halve liter water. Alle deelnemers moeten de instructies van de tourleiders opvolgen.

Fotoboek Quad, Buggy en Scootopia: Een overzichtspagina van alle mogelijkheden met de quad en safari’s.

Jeepsafari op Kreta: Een overzicht van al onze jeepsafari’s. Leuke tours, informatie en mogelijkheden. Een foto album met veel leuke foto’s van onze jeepsafari’s op Kreta. Tevens bieden wij 2-daagse jeepsafari en een 3-daagse jeepsafari aan. Tijdens een jeepsafari ziet u veel van het ongerepte Kreta, een dag vol actie, natuur en cultuur zowel ’s winters als ’s zomers.

Meerdaagse jeepsafari: U ontdekt het Kreta waar anderen nooit zullen komen in 3 tot 7 dagen off-road in een jeep door Kreta.

Jeepsafari op Kreta fotoboek: Klik op deze link voor de leukste jeepsafari foto’s van Kreta door de jaren heen. Hier ziet u veel foto’s van mogelijke safari’s op Kreta Griekenland.

In de zomermaanden (kinderseizoen) organiseren we tevens puzzeltochten in de bergen, nachtelijke dropping, speurtocht, zwemwedstrijden, strandfeest met BBQ, watersportmiddag, etc.

Veranderingen in ons programma zijn onder voorbehoud. Als u mee wilt doen aan een bepaalde excursie of activiteit, meld ons dat dan op voorhand, zodat wij teleurstellingen kunnen voorkomen.

Vakantie op Kreta: appartementen verhuur en accommodatie op Kreta het hele jaar door. Het juiste adres voor familie appartementen en vakantiewoningen, al uw excursies en goedkoop vliegen naar Kreta. Een uitgebreid overzicht van het laatste vakantienieuws uit Kreta, inclusief veel foto’s. Kreta is het meest zuidelijke vakantie-eiland van Europa.

Quad safari op Kreta