Geocaching op Kreta Griekenland

Geocaching op Kreta Griekenland: We zijn de laatste weken bezig geweest om een aantal Geocaches uit te zetten in de omgeving. Dit wordt een nieuwe excursie voor de komende maanden. Zoeken tussen de olijven en in de heuvels, in combinatie met een leuke wandeling.

Laatste update: 27.10.20: Geocaching op Kreta Griekenland – geocaches zoeken op Kreta – schattenjacht Kreta Griekenland – verstopplaats geocache Kreta Griekenland – geocaching in Europa – op zoek naar geocaches in de vakantie

 

Geocaching op Kreta Griekenland – Geocaches zoeken met de hulp van GPS routes

Geocaching op Kreta Griekenland: We hebben een aantal routes uitgezet in de omgeving. We hebben meerdere routes die gasten zelf kunnen doen; u kunt zelf een GPS meenemen of wij leveren die. Onze Geocaches zijn verstopt in leuke compacte routes. U kunt deze uitvoeren als groep, of meerdere groepen die gelijk onderweg zijn en elkaar dan ook tegenkomen onderweg. Maar ook de gewone wandelaar kan er gebruik van maken. Het is uit te voeren als individu, maar zeker ook leuk voor familie, kinderen en volwassenen.

Geocaches op Kreta: We hebben onze Geocaches uitgezet met een thema over Griekse geschiedenis, mythologie en de natuur op Kreta. Elke keer weer een verassing, het zijn simpele wandelingen, maar elke keer mooi. Vertrekken vanaf Zorbas island.

Geocaching op Kreta Griekenland – Hoe werkt het?

Geocaching op Kreta en wat te doen: Verstopt in waterdichte verpakking, met logboek en een aantal voorwerpen in de dozen. Deze kunt u ruilen. U gaat op weg met een hand GPS, deze bepaalt uw coördinaten waar de Geocaches verstopt zijn. Het is echt zoeken naar de cache, in een mooie omgeving vol verrassingen.

Zomervakantie programma voor KretaActieve wekelijkse en tweewekelijkse activiteiten. Een activiteitenprogramma voor in de zomer en winter, voor het hele jaar vakantie. Bij voorreserveringen gaan alle excursies altijd door. Als u meer informatie wilt hebben over onze wekelijkse excursies kunt u ons mailen. We hebben ook aanbiedingen voor wekelijkse excursies in combinatie met verblijf op Kreta. Er zijn ook excursies die om de week zijn. Hier onder, alle mogelijkheden. Actieve vakanties op Kreta.

Sitemap appartementen:  Op deze pagina vindt u de beschrijving van onze appartementen en de vakantiewoningen.

Sitemap excursie: Deze pagina biedt u veel informatie over excursies tijdens uw vakantie op Kreta.

Nieuws en dagelijkse uploads: Op Kreta vandaag vindt u allereerst de laatste foto’s en het laatste vakantienieuws uit Kreta.

Geocaching op Kreta Griekenland