EK 2024 op Kreta

EK 2024 op Kreta: Onvergetelijke vakantie op Kreta bij Zorbas Island. Beleef het EK voetbal in het zonnige paradijs op Kreta!

Droom je van een onvergetelijke vakantie op het betoverende eiland Kreta? Ben je op zoek naar de perfecte plek om het EK voetbal 2024 te ervaren, terwijl je geniet van de adembenemende Middellandse Zee en de Griekse gastvrijheid? Dan is Zorbas Island precies wat je zoekt!

25 juni 2024 Nederland – Oostenrijk op Kreta

Eerste wedstrijd Polen – Nederland, 16 juni 2024

EK voetbal op Kreta – EK 2024 op Kreta

Zorbas Island op Kreta is veel meer dan alleen een accommodatie – het is een plek die zon, zee en activiteiten combineert. Met de voorbereidingen voor het seizoen 2024 in volle gang, is dit het perfecte moment om je reis te plannen en het ultieme vakantieavontuur veilig te stellen.

Reserveer jouw plek in het zonnige paradijs: de aanvragen voor het jaar 2024 stromen al binnen! Zorbas Island is geopend van eind maart tot half november. We hanteren geen vaste aankomst- en vertrekdag dus je kunt de beste dagen voor jouw verblijf kiezen. Om teleurstellingen te voorkomen, raden we aan om vroeg te boeken. Stuur een e-mail naar zorbasisland@gmail.com voor de beschikbaarheid.

Voetbal op Kreta 2024 – EK 2024 op Kreta

EK voetbal in het zonnige zuiden: Het EK voetbal wordt in 2024 in Duitsland gehouden, maar dat betekent niet dat je de wedstrijden niet in een zonnige omgeving kunt ervaren. Bij Zorbas Island zijn er gezellige plekken om de wedstrijden op de tv te volgen, terwijl je geniet van de ontspannen sfeer en de warmte. Vier de overwinningen van je team in een unieke omgeving en deel de passie voor voetbal met andere gasten.

Agenda voor Kreta – Seizoen 2024: Zorbas Island biedt een uitgebreid excursieprogramma, inclusief speciale excursies zoals bijv. kook- en wandelweken. Hierdoor wordt het EK voetbal ook een onvergetelijke ervaring in jouw avontuur op Kreta.

Activiteiten voor elk wat wils: Van prachtige wandelingen door de Kretenzische natuur tot culinaire ervaringen in de kookweken – Zorbas Island biedt een scala aan activiteiten. Zelfs als voetbal niet je interesse heeft, zijn er genoeg andere mogelijkheden om te genieten van de zon en de charme van Kreta. Mis de kans niet om een onvergetelijke vakantie met voetbalenthousiasme op Kreta bij Zorbas Island te ervaren. Pak je koffers, laat de dagelijkse sleur achter je en verheug je op zon, strand, gastvrijheid en spannende voetbalmomenten!

Voetbal kijken op Kreta 2024

Mocht u meer informatie willen, stuur dan een e-mail naar zorbasisland@gmail.com

Accommodatie en excursies: Appartementenverhuur en accommodatie op Kreta het grootste deel van het jaar. Het juiste adres voor familieappartementen en vakantiewoningen, al uw excursies en goedkoop vliegen naar Kreta. Een uitgebreid overzicht van het laatste vakantienieuws uit Kreta inclusief veel foto’s. Kreta is het meest zuidelijke vakantie-eiland van Europa.