Zorbas boottocht Kreta

Zorbas boottocht Kreta: De zon staat weer hoog aan de hemel, geen wolk te bekennen boven Kreta en de temperatuur loopt snel op. Hoogste tijd om verkoeling te zoeken op het water. De Zorbas boot komt ons halen om op de Middellandse Zee af te koelen. U krijgt de gelegenheid om vanaf de boot een duik in zee te maken. Er is niets zo heerlijk om vanaf de boot het heldere zeewater in te springen. Wij nemen snorkels en duikbrillen mee, zodat u de onderwaterwereld van Griekenland kunt bewonderen.

Naast tijd voor zwemmen en snorkelen, legt de boot ook aan bij het vissersdorp Sissi op Kreta. In Sissi heeft u wat vrije tijd om naar eigen wens in te vullen. U kunt er natuurlijk een hapje gaan eten, maar er zijn ook een paar winkeltjes waar u voor de thuisblijvers alvast wat souvenirs kunt kopen.

Dagje varen met de boot: Een populaire excursie op Kreta, die we wekelijks organiseren, is een dagje varen met de Zorbas boot. Leuk voor alle leeftijden; wie houdt er nou niet van lekker uitwaaien op zee? En als u op de boot zit, kunt u pas echt goed zien hoe schoon en helder het water van de Middellandse Zee is; u kunt tot meters diep op de bodem van de zee kijken. De natuur van Kreta onder water is prachtig, dus wat dacht u van een duik in het heldere zeewater bij Kreta? De boot legt aan in een baai, waar het water rustig is. Dit is echt een perfecte plek om te gaan snorkelen in de Middellandse Zee.

Vakantie op Kreta: Onze appartementen Zorbas Island liggen aan de noordkust van Kreta. Van de Griekse eilanden is Kreta het meest zuidelijk gelegen. Daardoor is het op Kreta over het algemeen warmer dan de rest van Griekenland. De zeewind zorgt echter voor een aangename gevoelstemperatuur in de zomer en het is op Kreta nooit benauwd. Deze wind vanaf de Middellandse Zee zorgt voor ideaal vakantieweer.

Excursies KretaOp deze pagina vindt u veel informatie over excursies op Kreta, actieve vakanties, groepsexcursies, outdoorvakantie, wandel- en fietsroutes, wandelen met accommodatie, meerdaagse wandelingen, autoverhuur, scooterverhuur, duiken, duiken met accommodatie, fietsen, fietsenverhuur, E-mtb fietsen en accommodatie, golfvakantie, paardrijden, Kreta reisinformatie, openbaar vervoer, jeepsafari, meerdaagse jeepsafari, quadverhuur, kookles en kookvakanties, klimmen, cultuur en natuur, botenverhuur, bootexcursies, zeilen naar de Griekse eilanden, snorkelen, Fly-drive, alle mogelijkheden voor een leuke actieve vakantie op Kreta.

Mocht u meer informatie willen, stuur dan een e-mail naar zorbasisland@gmail.com

Vakantie op Kreta: Appartementenverhuur en accommodatie op Kreta het grootste deel van het jaar. Het juiste adres voor familieappartementen en vakantiewoningen, al uw excursies en goedkoop vliegen naar Kreta. Een uitgebreid overzicht van het laatste vakantienieuws uit Kreta inclusief veel foto’s. Kreta is het meest zuidelijke vakantie-eiland van Europa.