Kokkini Hani appartementen fotoboek over Kreta Griekenland

Kokkini Hani appartementen fotoboek over Kreta Griekenland: Een overzicht van een verblijf in Kokkini Hani appartementen op Kreta, Griekenland.

Verblijf in Kokkini Hani Kreta. Appartementen en accommodaties met zeezicht op Kreta. 

Onderstaande foto’s zijn genomen in de winter en vroeg voorjaar. 

Accommodatie Kokkini HaniDirect aan het strand gelegen met zeezicht, op 2 minuten loopafstand van Zorbas Island, vindt u de appartementen Kokkini Hani. Het complex bestaat uit 25 appartementen met een prachtig zwembad. Er zijn appartementen beschikbaar met aparte slaapkamers, zodat uw gezin of groep alle privacy heeft. De Kokkini Hani appartementen zijn opgezet als een klein dorp met prachtige tuinen en schaduwrijke hoekjes. Vooral diegenen die behoefte hebben aan rust en privacy tijdens hun vakantie, zullen hier een fantastische vakantie hebben: geen lawaai van andere luidruchtige vakantiegangers, gewoon tijd om te relaxen. Kokkini Hani appartementen fotoboek over Kreta Griekenland

Zorbas Island appartmenten: Op slechts 15 km afstand van de hoofdstad Heraklion vindt u het appartementencomplex Zorbas Island. Ons complex bestaat uit 20 appartementen en 2 vakantiewoningen. Het is omringd door prachtige tuinen en ligt direct aan de kust van Noord-Kreta. De ligging is rustig en toch centraal; de ideale uitvalsbasis voor een actieve of ontspannen vakantie. De blikvanger van deze accommodatie is het adembenemende uitzicht over zee naar het eiland Dia bij het zwembad en de Griekse taverna. De gezellige en warme sfeer, de kleinschaligheid, maar vooral de hulpvaardigheid en service van het Zorbas team zorgen ervoor dat u zich onmiddellijk van harte welkom voelt. Zorbas Island organiseert een groot aantal eigen excursies, waardoor u het echte Kreta leert kennen.

Vakantie op Kreta: Appartementen verhuur en accommodatie op Kreta het hele jaar door. Dit is het juiste adres voor familie appartementen en vakantiewoningen, al uw excursies en goedkoop vliegen naar Kreta. Een uitgebreid overzicht van het laatste vakantienieuws uit Kreta inclusief veel foto’s. Kreta is het meest zuidelijke vakantie-eiland van Europa.

Kokkini Hani appartementen fotoboek over Kreta Griekenland