Zeilen op Kreta Griekenland en de Griekse eilanden: We bieden diverse mogelijkheden voor een zeilvakantie op Kreta het gehele jaar door. U kunt uw zeilvakantie op Kreta zelf samenstellen.

Zeilen op Kreta Griekenland – Een dag varen met een zeilboot

Zeilvakanties naar Kreta Griekenland: Een zeiltocht bij Kreta maken of een meerdaagse zeilvakantie rond Kreta Griekenland. We bieden mogelijkheden aan voor zeilvakanties van meerdere dagen. Een dagtocht naar leuke locaties of een tweedaagse zeiltocht op Kreta. Op verzoek organiseren we ook boottochten naar andere locaties op Kreta en de Griekse eilanden. U kunt ook langere zeilvakanties bij ons reserveren. Onze zeilvakanties en dagtochten kunnen gedurende zomer & winter georganiseerd worden.

Zeilen naar Dia eiland: U kunt ook met de zeilboot naar Dia eiland gaan. In de Madonna baai kunt u daarna heerlijk zwemmen of snorkelen. We verzorgen uiteraard een picknick & barbecue. Ook zijn er mogelijkheden om te overnachten op Dia eiland.

Dagexcursie zeilen op Kreta: We bieden een dagexcursie zeilen aan voor maximaal 8 tot 10 personen. We zeilen naar Dia of naar Sissi. Deze excursie is een leuke ervaring om kennis te maken met zeilen. Zelfs voor ervaren zeilers is dit een prachtige dagtocht. Voor meer informatie over zeilen op Kreta kunt u ons altijd mailen.

Zeilen op Kreta Griekenland – Meerdere dagen zeilen

Zeil-tweedaagse op Kreta: Een tour die u in overleg met ons kunt uitzetten. We hebben meerdere mooie locaties voor een zeilvakantie op Kreta. Ook zijn er mogelijkheden voor langere zeiltochten. Een hele mooie zeil-tweedaagse is de Spinalonga tour. We zeilen dan via de golf van Mirabello.

Meerdaagse zeilvakantie op Kreta: We bieden u de optie om via Kreta naar Santorini te zeilen. We kunnen ook andere eilanden bezoeken, zoals Ios, Naxos, Paros, Amorgos, Tinos etc. Een ander alternatief is om een rondje Kreta te zeilen. U kunt ons altijd mailen voor meer informatie.

Zeilen op Kreta van Heraklion naar Dia: Vanaf onze accommodatie Zorbas Island kunnen we dagelijks genieten van het uitzicht op het eiland Dia. Het eiland hoort bij het departement van Heraklion en ligt ongeveer 7 zeemijlen ten noorden van de hoofdstad van Kreta. Als de lucht erg helder is, lijkt het wel of alle details van het eiland te zien zijn. En bij weersveranderingen of het ondergaan van de zon verandert de kleur van Dia eiland. Het eiland lijkt een eigen verhaal te hebben, reden te meer om het zelf te gaan ontdekken. De enige manier om er te komen is met de boot varen naar Dia.

Zeilen met de tweemaster op Kreta index pagina: Hier vindt u meer informatie over onze bootexcursies, zeilexcursies en bootverhuur op Kreta. Er zijn veel mogelijkheden om uw vakantie op Kreta op het water door te brengen.

Fotoboek zeilen en varen op Kreta: Op deze pagina vindt u veel foto’s van de afgelopen jaren van bootexcursies, bootverhuur, speedboot, zeilen, etc. Deze foto’s zijn door onze gasten en onszelf gemaakt.

Zeilen naar Santorini – verblijf & excursies vanuit Heraklion: Op deze pagina vindt u de diverse mogelijkheden die we u kunnen aanbieden om Santorini en de Griekse eilanden vanuit Heraklion te bezoeken.

Zeilen op Kreta Griekenland – Meer informatie over zeilen in Griekenland

Zeilen en wandelen: Een combinatie van wandelen en zeilen op Kreta. Het eiland Dia ligt 12 kilometer voor de kust van Kreta en is vanuit vele locaties op Kreta te zien. Dia heeft aan de zuidzijde de vorm van een krokodil. Naast het Dia eiland ligt een nog veel kleiner eiland Paximadie ( wat “gebakken brood” betekent). Dia is een prachtig eiland, waar veel te zien is. De meeste boten die er heen varen, gaan voor het eiland voor anker. Daarna kunt u zwemmen en snorkelen en gaan de boten weer terug. Deze tour daarentegen laat echter de geheime plekjes van Dia eiland zien.

Watersport op Kreta in Griekenland: Kijk eens op de watersport pagina om te zien welke watersporten er op Kreta te doen zijn. U ziet hier bijvoorbeeld banana boot, ringen, jetski, waterskiën, zeilbotenverhuur, catamaran, waterfietsen en nog veel meer.

Snorkelen tijdens bootexcursies: We organiseren elke zomer veel snorkelexcursies. Het is verrassend mooi om dit ook een keer mee te maken. Kreta biedt een prachtig onderwater landschap met vele verschillende vissen.

Vissen op Kreta: U kunt ook Kreta op veel plekken vissen, vanaf een pier of haven, maar u kunt natuurlijk ook mee op een (vissers) boot. Vlakbij Zorbas Island zijn er viswinkeltjes voor al uw vis materiaal.

Vakantie op Kreta: Appartementen verhuur en accommodatie op Kreta het hele jaar door. Het juiste adres voor familie appartementen en vakantiewoningen, al uw excursies en goedkoop vliegen naar Kreta. Een uitgebreid overzicht van het laatste vakantienieuws uit Kreta inclusief veel foto’s. Kreta is het meest zuidelijke vakantie eiland van Europa.

Zeilen op Kreta Griekenland