Jeepsafari op Kreta

Jeepsafari op Kreta: Een jeepsafari op Kreta bevat veel elementen voor een leuke actieve vakantie: avontuur, cultuur, oude Kretenzer dorpjes, barbecue en prachtige landschappen op ons mooie eiland.

Laatste update: 20.09.20Jeepsafari op Kreta – Jeepsafari excursies op Kreta – Jeepsafari tours op Kreta – Jeepsafari route op Kreta

 

We vertrekken om 08.30 uur na het ontbijt. We bezoeken midden Kreta met een groep jeeps. We rijden praktisch de hele dag off-road. We houden rond 10.30-11.00 uur een koffiepauze in een oude Griekse kafenion (Grieks koffiehuis). Na de koffie gaan we verder off-road Kreta verkennen. U kunt deze dag veel avontuur en cultuur verwachten en we passeren vele mooie Griekse dorpjes in de bergen. Rond 13.00 uur gaan we eten in het leuke dorpje Kastraki. Na de lunch gaan we verder met onze routes door de bergen. In de middag komen we rond 17.00 uur terug op onze startplaats, waar u kunt genieten van een drankje en een frisse duik in het zwembad. Niets is heerlijker dan na een lange jeepsafari terug te komen om wat te drinken en het stof van u af te spoelen.

Jeepsafari op Kreta – Waar gaat de jeepsafari heen? off road rijden op Kreta – Griekenland – Let op de natuur!

We beschikken over 8 verschillende jeepsafari’s op Kreta. Elke zomer beginnen we aan een nieuwe tour door Kreta waar alle elementen van plezier, avontuur, cultuur en landschappen van Kreta in zitten.

We geven niet al teveel informatie over onze routes via internet van onze Kreta jeep safari. We willen onze routes over Kreta uniek houden. Een jeepsafari op Kreta is een avontuur op zich.

Jeepsafari op Kreta – Een paar voorbeelden van routes

Jeepsafari excursies op Kreta 1: Deze safari gaat van Gouves, Kokkini Hani naar Episkopi off road. Onderweg drinken we koffie in een gezellige kafenion. Na Episkopi rijden we dwars door midden Kreta, door de olijfgaarden en mooie zandpaden. U kunt aan beide kanten genieten van de Ida en de Dikti gebergten, die op grote afstand van ons liggen. ‘ s Middags organiseren we een barbecue tussen de velden. De rest van de middag bestaat uit een fabelachtige tour langs de mooiste plaatsjes van Kreta waar u zelf nooit zou komen.

Jeepsafari excursie op Kreta 2: Een heel bijzondere jeep safari! Vanuit Kokkini Hani gaan we direct onverhard rijden. Deze jeep safari gaat vanaf Zorbas Island naar Skotino. Daar bezoeken we een grot en dan gaan we 65 kilometer onverhard rijden. We passeren diverse dorpen in de omgeving. De totale tour is 95 kilometer. Wij rijden off-road via Kokkini Hani, de Skotino grot, Galipe, Galifa, Xarisa, Kalo Chorio, Messa Potamies en Potamies. Daarna genieten we van onze middagpauze met lunch.

Jeepsafari routes op Kreta 3: Idon Andron (Ida gebergte) & centraal Kreta. We lunchen in Anogia en gaan zwemmen bij het strand van Fodele. De totale jeepsafari is 130 kilometer, waarvan 74 kilometer onverhard.

Jeepsafari route op Kreta 4: Zuid-Kreta, Ierapetra en een rondreis door de bergen van Sitia. We stoppen voor de lunch in Koutsouras en we gaan daar op het strand ook even lekker zonnen en zwemmen. Daarna rijden we terug via Orino en Trypti naar Kokkini Hani. Dit is een lange en avontuurlijke dag, want we rijden 200 kilometer door Kreta waarvan 100 kilometer door zwaar terrein. Deze safari is niet geschikt voor onervaren chauffeurs en mensen met hoogtevrees en wagenziekte.

Jeepsafari tours op Kreta 5: Een safari over het plateau van Katharos in de omgeving van Kritsa. Een lange safari, 170 kilometer totaal, waarvan 82 kilometer onverhard.

Jeepsafari op Kreta – Ook in de winter is de jeepsafari mogelijk

Behalve de zomer jeepsafari’s op Kreta organiseren we in de winter ook regelmatig jeepsafari’s met onze gasten. Tevens beschikken we over vakantie met accommodatie en jeep, zodat we tijdens een week wintervakantie 2 tot 8 dagen Kreta off-road kunnen rijden.

Het gebeurt regelmatig dat onze gasten nog een keer op jeepsafari willen tijdens hun vakantie op Kreta. Dat is ook geen probleem, dan organiseren we nog een jeepsafari voor u! We hebben genoeg mooie routes over het eiland die niemand vervelen.

Jeepsafari op Kreta – Meerdaagse jeepsafari

Twee en drie daagse jeepsafari: We organiseren het hele jaar jeepsafari’ s op Kreta. Voor mensen die echt iets anders willen zien dan alleen een strandvakantie op Kreta organiseren we ook meerdaagse jeepsafari’s. Met de meerdaagse jeepsafari’s gaat u van Noord-Kreta naar Zuid-Kreta en van Oost-Kreta naar West-Kreta. Deze tour kunt u reserveren voor zomer en winter. Voor de meerdaagse jeep safari op Kreta moet u slaapspullen meenemen. We organiseren ook een avontuurlijke tour, waarbij we op stranden slapen in het zuiden. Kamperen op Kreta tijdens uw jeepsafari. Deze excursies moeten altijd op voorhand gereserveerd worden.

7 dagen off-road rijden op Kreta: We bieden u een ander soort vakantie op Kreta aan: u ontdekt het Kreta waar anderen nooit zullen komen in 7 dagen off-road door Kreta. 700 kilometer off road door Kreta. Veel mensen zijn al eens op Kreta geweest, maar wij willen u graag op een andere manier kennis laten maken met het onbekende Kreta. Wij bieden u diverse manieren aan om van een ander soort vakantie te genieten, een vakantie die u niet zult vinden bij een touroperator. We zijn een klein bedrijf met eigen accommodatie en maken gebruik van onze jarenlange ervaring en kennis op Kreta. U hoeft alleen maar voor uw vliegticket te zorgen, dan doen wij de rest! Wij geven u een omschrijving van wat u kunt verwachten van Kreta off-road vakantie in 8 dagen. Deze speciale safari doen we het gehele jaar door, de safari is ook heel erg leuk in de winter.

Jeeps (4×4): Er kunnen maximaal 4 personen per jeep mee. Wij verzorgen voor u al het eten en drinken op deze dag. Mensen met hoogtevrees kunnen mee, maar kunnen dan beter niet zelf rijden. Iedereen mag rijden, maar u kunt ook mee als u zelf niet wilt rijden. Ook beschikken we zelf over ervaren chauffeurs. U kunt op aanvraag ook gereden worden.

Jeepsafari Kreta fotoboek: Klik op deze link voor de leukste jeep safari foto’s van Kreta door de jaren heen. veel foto’s van verschillende jeep safari’s op Kreta Griekenland.

Meerdaagse Jeepsafari: U ontdekt het Kreta waar anderen nooit zullen komen in 3 tot 7 dagen off-road in een jeep door Kreta.

Fotoboek Quad, Buggy en Scootopia: Een overzichtspagina met alle opties  voor het rijden met de quad, buggy, etc.

Vakantie op Kreta: Appartementen verhuur en accommodatie op Kreta het hele jaar door. Het juiste adres voor familie appartementen en vakantiewoningen, al uw excursies en goedkoop vliegen naar Kreta. Een uitgebreid overzicht van het laatste vakantienieuws uit Kreta inclusief veel foto’s. Kreta is het meest zuidelijke vakantie-eiland van Europa (Griekenland).

Jeepsafari op Kreta