Accommodatie Anthoula Kokkini Hani

Accommodatie Anthoula Kokkini Hani, Kreta: Deze accommodatie wordt verzorgd door een Griekse familie. Anthoula biedt appartementen met meerdere, ruime slaapkamers. Geniet van de Griekse gastvrijheid bij Anthoula, de familie staat altijd voor u klaar! Bij Anthoula is geen zwembad: geen probleem, de zee ligt direct voor de deur en u mag natuurlijk over alle faciliteiten van Zorbas Island beschikken. Appartementen met 2, 3 en 4 slaapkamers zijn mogelijk.

Last update: 14.12.19: Accommodatie Anthoula Kokkini Hani – Anthoula appartementen – appartementen in Kokkini Hani – familie accommodatie Kreta Griekenland  


Kokkini Hani, Kreta
: Vanaf  Antoula loopt u direct naar het strand. Binnen 5 minuten lopen, komt u uit in het centrum van Kokkini Hani. Hier vindt u diverse winkeltjes, supermarkten, een apotheek, geldautomaten en de kapper. De meeste winkels in Kokkini Hani zijn het hele jaar door geopend. In het centrum van het dorp vindt u een leuk kerkje. De zandstranden van Kokkini Hani zijn heerlijk rustig. Ook zijn er mooie piertjes waar u rustig kunt vissen. Als u lang genoeg in de zon gelegen heeft, dan biedt Kokkini Hani keuze genoeg om iets te eten of te drinken. Vanuit Kokkini Hani bent u met de bus in 15 minuten in Heraklion of Chersonissos. De bushalte is aan de hoofdstraat gelegen, op 5 minuten lopen. In Kokkini Hani vindt u alles wat u nodig heeft tijdens uw vakantie; ontspanning, maar ook alle gemakken op loopafstand.

Accommodatie Anthoula Kokkini Hani – Appartement aan het strand

Strandboulevard van Kokkini Hani: Links en rechts van Antoula is een kleine strandboulevard. Hier zijn de strandjes heerlijk rustig. Op een paar minuten lopen vindt u de heerlijke vistaverna van Yiannis. Elke dag kunt u hier genieten van verse vis. Iets verderop zijn er nog een aantal taverna’s en een barretje, met weer een prachtig uitzicht naar het eiland Dia.

Excursies op KretaExcursie informatie over Kreta, actieve groep excursies, outdoor vakantie, wandel- en fietsroutes, wandelen met accommodatie, meerdaagse wandelingen, autoverhuur, scooterverhuur, duiken, duiken met accommodatie, fietsen, fietsenverhuur, fietsen en accommodatie, golfvakantie, paardrijden, Kreta reisinformatie, openbaar vervoer, jeepsafari, meerdaagse jeep safari, quadverhuur, kookles en kookvakanties, klimmen, cultuur en natuur, botenverhuur, bootexcursies, zeilen naar de Griekse eilanden, snorkelen, Fly drive, alle ingrediënten voor een leuke actieve vakantie op Kreta.

Vakantie op Kreta: Appartementenverhuur en accommodatie op Kreta het hele jaar door. Het juiste adres voor familie appartementen en vakantiewoningen, al uw excursies en goedkoop vliegen naar Kreta. Een uitgebreid overzicht van het laatste vakantienieuws uit Kreta, inclusief veel foto’s. Kreta is het meest zuidelijke vakantie-eiland van Europa.

Accommodatie Anthoula Kokkini Hani