Golf op Kreta Griekenland

Golf op Kreta Griekenland: Voor golf op Kreta Griekenland kunt u bij ons het hele jaar door terecht: In zowel de zomer als de winter bieden mogelijkheden om golf te spelen op Kreta. Er is op Kreta een 18 hole golfterrein, wat erg mooi gelegen is op de groene heuvels langs de weg richting Kastelli. De golfclub beschikt over een prachtig golfterrein en clubhuis, waar u kunt genieten van een hapje en drankje. Dit is een heerlijke plek om te ontspannen met familie en vrienden.

Laatste update: 04.08.20: Golf op Kreta Griekenland – golf in Griekenland – golf spelen op Kreta – 18 hole golfterrein Kreta Griekenland – golfclub in Griekenland


U kunt bij ons accommodatie en golf als excursie reserveren. We verzorgen transport naar de golfclub Kreta. Er zijn mogelijkheden om als groep te golfen, maar u kunt ook individueel, gaan golfen op Kreta. Bovendien kan golfen een deel van onze excursies zijn (zie ons weekprogramma). Voor prijzen van golfen en accommodatie etc. neemt u gerust contact met ons op.

Golf en accommodatie Kreta Griekenland: Hier vindt u informatie over vakantie op Zorbas Island, verhuur van appartementen en familievakantie op Kreta, studio’s en accommodatie op Kreta. Appartementen met ontbijt, appartement met half pension op Kreta. Ook vindt u hier een omschrijving van diverse andere mogelijkheden voor een zomer- en wintervakantie in Kokkini Hani, de omgeving, een actieve vakantie op Kreta of een strandvakantie op Kreta, onze bar, ons programma voor Kreta, onze fotoboeken, onze prijzen en adressen. Kortom, op deze pagina staat alle informatie, die u nodig hebt voor het boeken van een vakantie naar Kreta.

Excursies: Deze pagina biedt u veel informatie over excursies tijdens uw vakantie op Kreta.

Voor dagelijkse informatie Kreta: Kunt u verder gaan naar ons dagelijkse fotomenu. Deze pagina wordt elke 24 uur voorzien van nieuwe foto’s en informatie over vakantie op Kreta.

Vakantie op Kreta: Appartementen verhuur en accommodatie op Kreta het gehele jaar door. Het juiste adres ook voor familie appartementen en vakantiewoningen, al uw excursies en goedkoop vliegen naar Kreta. Een uitgebreid overzicht van het laatste vakantienieuws uit Kreta inclusief vele foto’s. Kreta is het meest zuidelijke vakantie-eiland van Europa.

Golf op Kreta Griekenland