Kerst in Griekenland Oud&Nieuw Griekenland – Kerstvakantie Griekenland : Op deze Kerstpagina vind je informatie over Kerstmis en Oud&Nieuw in Griekenland. We hebben een speciaal Kerst- en Oud&Nieuwprogramma samengesteld  Vier Kerst in Griekenland; je hoeft niet na te denken over het kerstdiner en de inkopen te doen! Elke dag wordt het ontbijt en diner voor je verzorgd. Het complete programma voor Kerstmis en Oud&Nieuw op Zorbas Island is vrijblijvend.

Kerstprogramma op Kreta Griekenland: Activiteiten en excursies, inclusief een Nieuwjaarsprogramma: Kerst in Griekenland: we organiseren dit jaar weer veel leuke activiteiten voor Kerstmis en Nieuwjaar. Na het succes van de afgelopen jaren hebben we weer een aantal nieuwe activiteiten op het programma. Alle activiteiten zijn vrijblijvend. Als je al weet aan welke activiteiten je deel wil nemen, laat het ons alstublieft vooraf weten. Het programma is onder voorbehoud, soms moeten we wel eens een excursie een dag verplaatsen. Als er excursies zijn die je wil doen en niet op het programma staan, laat het ons op voorhand weten.

Mocht u meer informatie willen, stuur dan een e-mail naar zorbasisland@gmail.com

Vakantie op Kreta: Appartementenverhuur en accommodatie op Kreta het grootste deel van het jaar. Het juiste adres voor familieappartementen en vakantiewoningen, al uw excursies en goedkoop vliegen naar Kreta. Een uitgebreid overzicht van het laatste vakantienieuws uit Kreta inclusief veel foto’s. Kreta is het meest zuidelijke vakantie-eiland van Europa.