Kounaviano kloof Kreta Griekenland: De Kounaviano kloof ligt in centraal Noord-Kreta. U heeft echt eens zin om een wandelvakantie naar Kreta te boeken, maar u weet eigenlijk niet hoe u op de mooiste plekken terecht kunt komen. Hoe pakt u dat het beste aan? Dat is niet moeilijk denkt u dan; gewoon het internet afspeuren en u vindt via websites als bijvoorbeeld TripAdvisor wel de plekken die anderen aanraden. Groot nadeel van deze speurtocht op internet, u komt vooral terecht bij toeristische trekpleisters van Kreta. Uiteindelijk is dat dan niet waar u naar op zoek bent. Wij zijn geen voorstander van toeristische trekpleisters. Daarom organiseren we zelf wandelvakanties op Kreta, zodat we u delen van het eiland kunnen laten zien waar anderen niet komen.

Deze wandelingen kunnen worden aangevuld met andere activiteiten. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een vakantie van 8 dagen met 5 dagen wandelen. De andere dagen kunt u zelf invullen of wij geven u de nodige tips wat u kunt doen.

Wandelvakantie op Kreta GriekenlandVoor meer informatie over ons weekprogramma voor wandelvakanties op Kreta, kunt u altijd bij ons terecht. Deze compleet verzorgde wandelweken organiseren we het hele jaar door. En als u aan het einde van de dag weer terugkomt bij de accommodatie, kunt u genieten van een drankje bij het zwembad of op het zandstrand voor de deur. Op dit strand staan de bedjes voor u klaar en u kunt hier gratis gebruik van maken.

Beschrijving van wandelingen op Kreta: Beschrijving van verschillende wandelingen die wij u kunnen aanbieden tijdens uw vakantie op Kreta. Een aantal wandelingen zijn goed te combineren voor onze meerdaagse wandelingen op Kreta.

Mocht u meer informatie willen, stuur dan een e-mail naar zorbasisland@gmail.com

Vakantie op Kreta: Appartementenverhuur en accommodatie op Kreta het grootste deel van het jaar. Het juiste adres voor familieappartementen en vakantiewoningen, al uw excursies en goedkoop vliegen naar Kreta. Een uitgebreid overzicht van het laatste vakantienieuws uit Kreta inclusief veel foto’s. Kreta is het meest zuidelijke vakantie-eiland van Europa.