Kounaviano kloof Kreta Griekenland: U heeft echt eens zin om een wandelvakantie naar Kreta Griekenland te boeken, maar u weet eigenlijk niet hoe u op de mooiste plekken terecht kunt komen. Hoe pakt u dat het beste aan? Dat is niet moeilijk denkt u dan; gewoon het internet afspeuren en u vindt via websites als bijvoorbeeld TripAdvisor wel de plekken die anderen aanraden. Groot nadeel van deze speurtocht op internet, u komt vooral terecht bij toeristische trekpleisters van Kreta. Uiteindelijk is dat dan niet waar u naar op zoek bent.

Wij zijn geen voorstander van toeristische trekpleisters. Daarom organiseren we zelf wandelvakanties op Kreta, zodat we u delen van het eiland kunnen laten zien waar anderen niet komen. Deze wandelingen kunnen worden aangevuld met andere activiteiten. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een vakantie van 8 dagen met 5 dagen wandelen. De andere dagen kunt u zelf invullen of wij geven u de nodige tips wat u kunt doen.

Griekse dans avond op Kreta

Wandelvakantie op Kreta Griekenland: Voor meer informatie over ons weekprogramma voor wandelvakanties op Kreta, kunt u altijd bij ons terecht. Deze compleet verzorgde wandelweken organiseren we het hele jaar door. En als u aan het einde van de dag weer terugkomt bij de accommodatie, kunt u genieten van een drankje bij het zwembad of op het zandstrand voor de deur. Op dit strand staan de bedjes voor u klaar en u kunt hier gratis gebruik van maken.