Labyrint Thema park Kreta Griekenland: De familie amusementsbestemming van Kreta. Geniet van een originele, interactieve en leuke dag voor de hele familie. Kom binnen in de wereld van het labyrint en vraag jezelf af: “Kan er mogelijk enige waarheid zitten in dit alles?” Hoeveel mythe en hoeveel werkelijkheid over helden kan er worden verborgen achter het langste verhaal ooit verteld!

Labyrint Thema Park Kreta – Het doolhof van de Minotaurus

Het is een labyrint van 1200 m2 met regelmatig veranderende paden, trappen, luchtbruggen en torens. Hier bevindt zich de fascinerende mythe over de Griekse held Theseus en de vernietigende angstaanjagende maar tragische Minotaurus. Deze mythe wordt tot leven gebracht. Een mythe die gaat over goden, monsters, helden en koningen en de strijd om de macht tussen de twee toenmalige steden Athene en Kreta.

Deze fantastische mythes hebben de tand des tijd doorstaan en worden al duizenden jaren lang terecht naverteld. Zij zijn een onuitwisbaar, onmisbaar en onontkoombaar deel van onze culturele achtergrond en erfgoed. Maar hun oorsprong is extreem divers en heeft zich breed ontwikkeld, in antwoord op een groot aantal sociale, politieke en psychologische behoeften. Ze bieden ons inzicht in de menselijke natuur, net zoveel vandaag als ze 3000 jaar geleden deden!

Labyrint Thema Park Kreta Griekenland – Fantasie, feiten en fictie

De meeste mythes hebben een kern van waarheid in zich…. Het is aan ons om die te vinden.

Waarheden diep verborgen in een labyrint van fantasie, feiten en fictie!

Durf je de Minotaurus uit te dagen en je gevoel voor richting te testen op de lange en kronkelige paden van het labyrint?

Wat is er allemaal te doen? Kinderboerderij, pottenbakken, verdwalen doet iedereen er, quad baan, paardrijden, geschiedenisles over Kreta… is zeker niet saai.

Mocht u meer informatie willen, stuur dan een e-mail naar zorbasisland@gmail.com

Vakantie op Kreta: Appartementenverhuur en accommodatie op Kreta het grootste deel van het jaar. Het juiste adres voor familieappartementen en vakantiewoningen, al uw excursies en goedkoop vliegen naar Kreta. Een uitgebreid overzicht van het laatste vakantienieuws uit Kreta inclusief veel foto’s. Kreta is het meest zuidelijke vakantie-eiland van Europa.