Aquarellen en schilderen op Kreta: Tekenen, schilderen en aquarellen: even wat anders dan gewoon op vakantie gaan op Kreta, een leuke workshop voor jong en oud.

schilderen op Kreta

Appartementen verblijf en vakantie op KretaDeze pagina geeft u een indruk van uw vakantie op Kreta bij Zorbas Island. Ons appartementencomplex is kleinschalig opgezet en ligt aan de rand van Kokkini Hani. Bij Zorbas Island zit u niet tussen het massatoerisme en u krijgt de kans om het echte Kreta ontdekken. De centrale ligging direct aan de kust is een ideale uitvalsbasis voor uw excursies en activiteiten. Dankzij de rustige omgeving kunt u hier genieten van een heerlijke vakantie die u geheel naar eigen wens in kunt vullen. Van outdoor activiteiten tot ontspannen liggen bij ons prachtige zwembad of juist op het zandstrand voor Zorbas Island.

Schilderen op Kreta tijdens de vakantie

Excursies KretaOp deze pagina vindt u veel informatie over excursies op Kreta, actieve vakanties, groepsexcursies, outdoorvakantie, wandel- en fietsroutes, wandelen met accommodatie, meerdaagse wandelingen, autoverhuur, scooterverhuur, duiken, duiken met accommodatie, fietsen, fietsenverhuur, E-mtb fietsen en accommodatie, golfvakantie, paardrijden, Kreta reisinformatie, openbaar vervoer, jeepsafari, meerdaagse jeepsafari, quadverhuur, kookles en kookvakanties, klimmen, cultuur en natuur, botenverhuur, bootexcursies, zeilen naar de Griekse eilanden, snorkelen, Fly-drive, alle mogelijkheden voor een leuke actieve vakantie op Kreta.

Mocht u meer informatie willen, stuur dan een e-mail naar zorbasisland@gmail.com

Vakantie op Kreta: Appartementenverhuur en accommodatie op Kreta het grootste deel van het jaar. Het juiste adres voor familieappartementen en vakantiewoningen, al uw excursies en goedkoop vliegen naar Kreta. Een uitgebreid overzicht van het laatste vakantienieuws uit Kreta inclusief veel foto’s. Kreta is het meest zuidelijke vakantie-eiland van Europa.