Stressvrije vakantie op Kreta

Stressvrije vakantie op Kreta: Het Griekse eiland Kreta heeft zoveel te bieden, dat een ontspannen vakantie naar Kreta naar eigen wens in te vullen is. Wilt u een ontspannen vakantie en het massatoerisme een beetje ontlopen? We kunnen u helpen dit te realiseren. Wij regelen alles voor u, van een leuk afwisselend activiteitenprogramma tot een lekkere maaltijd. Dit alles bij elkaar zorgt voor de nodige ontspanning tijdens de vakantie.

Ontspannen vakantie naar Kreta: Iedereen heeft een eigen manier om te ontspannen van de dagelijkse beslommeringen. Datzelfde geldt voor ontspannen in de vakantie. Tijdens een vakantie op Kreta kunt u alle kanten op. Een heerlijke wandeling door het bergachtige landschap, klimmen en klauteren in bergkloven of diepzeeduiken kan voor de één de manier van ontspanning zijn. Voor de ander is dat met een boek ergens in de zon aan het verkoelende water liggen. En weer een ander gaat liever meer leren van de geschiedenis en cultuur van Kreta. Wat is voor u het ultieme vakantiegenot?

Ontspannen vakantie naar Griekenland: Het is weer zover, u kunt weer na gaan denken over een ontspannen vakantie naar Griekenland. Een ontspannen vakantie in Griekenland betekent voor de ene persoon genieten van de authentieke Griekse cultuur met lekker eten. Voor de ander betekent het lekker lui in de zon liggen met een goed boek en weer een ander ontspant tijdens een stevige wandeling in de Griekse natuur. Hoe u het ook wenst in te vullen, wij kunnen u altijd advies geven.

Vliegreizen naar Kreta: Kreta biedt u een grote verscheidenheid aan natuur, cultuur en geschiedenis. Kreta is het land van mythen en legenden, tehuis van de Minotaurus en de geboorteplaats van Zeus. Het eiland ligt in de azuurblauwe zee met prachtige stranden en het berglandschap is er overweldigend. De Kretenzers houden in deze moderne wereld vast aan hun tradities. En dat kunt u zelf meemaken als u bergdorpjes bezoekt. Er is voor iedereen wel iets te doen, of u nu meer geniet van een mooie zonsondergang of een bezoekje aan de opgravingen van het Paleis van Knossos.

Informatie voor vakanties naar Kreta: Het populaire vakantie-eiland Kreta heeft veel meer te bieden dan alleen zon, zee en strand. Dit enorme grote eiland heeft 3 bergketens waartussen de mooiste plekken verschuild liggen. Als u een natuurliefhebber bent, kunt u uw hart ophalen in dit bergachtige landschap. Maar ook als u een echte zonaanbidder bent, komt u op dit eiland in de Middellandse Zee niks te kort. Prachtige stranden en afgelegen baaien zijn overal op Kreta te vinden. Leert u liever meer over de geschiedenis van Kreta? Ook dan zijn er ontelbaar veel plekken die u kunt bezoeken. Meer informatie voor vakanties naar Kreta geven wij u graag. 

Mocht u meer informatie willen, stuur dan een e-mail naar zorbasisland@gmail.com

Vakantie op Kreta: Appartementenverhuur en accommodatie op Kreta het grootste deel van het jaar. Het juiste adres voor familieappartementen en vakantiewoningen, al uw excursies en goedkoop vliegen naar Kreta. Een uitgebreid overzicht van het laatste vakantienieuws uit Kreta inclusief veel foto’s. Kreta is het meest zuidelijke vakantie-eiland van Europa.