Wandelmogelijkheden op Kreta en singlevakantie

Wandelmogelijkheden op Kreta en singlevakantie: Wandelvakanties op Kreta zijn geschikt voor iedereen: ervaren wandelaars, beginnende wandelaars, familie wandelingen, 50+ en 65+ wandelvakanties, alleen op vakantie naar Kreta, single wandelvakanties en groepswandelingen. Wij wandelen het hele jaar door op Kreta.

Laatste update: 15.08.20: Wandelmogelijkheden op Kreta en singlevakantie – wandelvakanties op Kreta – single wandelvakanties in Griekenland – groepswandelingen op Kreta – single reizen op Kreta

 

Wandelinformatie over Kreta: Alle wandelingen worden begeleid door een gids, die u veel informatie zal geven over de geschiedenis van Kreta, natuur, flora en fauna en cultuur. U geniet van maaltijden in de natuur of lokale Kretenzer taverna’s. Het tempo van de wandeling wordt bepaald door de wandelaars zelf, u bent niet afhankelijk van bus- of boottijden. Wij adviseren u goede wandelschoenen met sokken te dragen om blaren en ander letsel te voorkomen. Daarnaast is het belangrijk om zonnebrand, een hoed of pet, water en een snack voor onderweg mee te nemen.

Wandelmogelijkheden op Kreta en singlevakantie – Voor wie?

Onervaren wandelaars: Ook voor de beginnende wandelaars organiseren we wandelingen waar u niet hoeft te klimmen en klauteren. Gewoon rustig lopen op Kreta, wandelingen van 5 tot 8 kilometer. Deze wandelingen zijn het hele jaar mogelijk. U kunt een dag met ons mee wandelen, maar we bieden ook complete wandelweken voor de beginnende wandelaar. We nemen u mee naar wandelingen door Griekse dorpjes, door indrukwekkende natuur met veel bloemen, planten & kruiden, maar ook een makkelijke tocht door een kloof behoort tot de mogelijkheden.

Ervaren wandelaars: Deze wandelingen zijn geschikt voor iedereen met een normale conditie. Kreta biedt zoveel verschillende wandelingen door schitterende natuur, van kloofwandelingen tussen de rotsen tot langere wandelingen door berg en dal. We bieden wandelingen aan voor een dag, maar ook een wandelweek.

Alleen op wandelvakantie – singlevakantie op Kreta: Voor mensen die alleen op vakantie komen, bieden we vele mogelijkheden. We organiseren elke week meerdere wandelingen. Iedereen kan net zoveel wandelen als ze dat zelf willen. Ook tijdens de minder drukke wandelweken kunt u altijd met ons op pad. Het minimale aantal wandelaars per groep is 4 personen, het maximale aantal wandelaars per groep 14 personen. We wandelen het hele jaar op Kreta.

50+ en 65+ wandelvakanties: We overleggen altijd graag met onze gasten wat ze kunnen wandelen. Sommige gasten kiezen voor korte makkelijke wandelingen, andere juist zwaar en lang. Als het om meerdere wandelingen gaat, wandelen we op de eerste dag altijd onze rivierenwandeling over de kalderimi van Skalopatia. Daar kunnen we kiezen, hoeveel hoe makkelijk of moeilijk we de wandeling maken. Na de wandeling stippelen we dan samen met onze gasten de andere wandelingen uit.

Groepswandelingen op Kreta: Wilt u met uw familie, vrienden, bedrijf of vereniging wandelen op Kreta? Wij kunnen u een compleet groepsvakantiepakket op Kreta aanbieden, van een dag wandelen tot een wandelweek, in combinatie met accommodatie en eventueel andere outdoor activiteiten en excursies op Kreta.

Wandelmogelijkheden op Kreta en singlevakantie – Accommodatie

Verblijf & actieve vakantie op Kreta: Onze eigen accommodatie op Kreta ligt direct aan zee, we beschikken over 25 appartementen. Bij aankomst nemen we altijd de wandelingen door met onze gasten, of het nu om 1 of meerdere wandelingen gaat. Bij terugkomst van een wandeling kunt u altijd heerlijk genieten van een warme douche of een verfrissende duik in ons zwembad of de zee. Het strand ligt direct bij ons voor de deur. Ook kunt u lekker met een drankje of hapje ontspannen in onze taverna met uitzicht op het Dia eiland. We beschikken over appartementen voor 1, 2 tot 6 personen.

Wandelroutes op Kreta en E4 route: Op deze pagina vind u korte beschrijvingen van alle wandelingen die wij aanbieden. Van een aantal wandelingen hebben we extra pagina’s gemaakt, omdat deze vaak in ons programma van de wandelweek zitten.

Contact over wandelvakanties: U kunt ons altijd mailen met vragen over wandelingen. We proberen u altijd binnen 24 uur antwoord te geven op uw vragen over wandelingen en verblijf.

Nieuws over wandelmogelijkheden in Griekenland: Voor dagelijks nieuws over excursies in onbekende gebieden in Kreta. We maken zomer en winter dagelijks uploads van onze tours op het eiland. Of het nu een fotoreportage is, of een recept voor Grieks koken, het komt allemaal op onze nieuwspagina voor. Veel kijk plezier. Wandelmogelijkheden op Kreta en singlevakantie.

Excursies: Een pagina vol met alle excursies die u op Kreta kunt ondernemen. Excursies in de zomer en winter op een eiland dat 12 maanden per jaar meer dan de moeite waard is.

Verblijf en wandelmogelijkheden Griekenland: Kijk eens op onze pagina voor een vakantie met verblijf op Kreta met veel foto’s en informatie wat u kunt voor een actieve vakantie op Kreta.

Wandelmogelijkheden op Kreta en singlevakantie