Aparte vakantie naar Kreta

Aparte vakantie naar Kreta: Het is nog steeds zomervakantie en regelmatig verschijnen er berichten in de krant over topdrukte bij vakantiebestemmingen. Het kan daar zelfs zo druk zijn, dat het soms gewoon niet leuk meer is en het ontspannen vakantiegevoel ver te zoeken is. Het is hoogseizoen op Kreta en bij bezienswaardigheden zoals het Paleis van Knossos of het eiland Spinalonga staan lange rijen om naar binnen te kunnen. Maar Kreta heeft veel meer mooie bezienswaardigheden die nooit drukbezocht worden, simpelweg omdat men ze niet weet te vinden. Dit zijn juist de plekken die wij onze gasten willen laten zien. Kies daarom eens voor een aparte vakantie naar Kreta. Ontloop de massa en heb daarmee ook in het hoogseizoen bij een topbestemming het gevoel er even helemaal tussenuit te zijn. Wij geven u alvast wat ideeën om zo’n aparte vakantie in Griekenland in te vullen.

Onvergetelijke vakantie op Kreta: We zeggen wel steeds, we blijven met onze gasten weg van drukbezochte toeristische attracties. Maar wat doen we dan wel? Iedere week organiseren we alleen voor onze gasten verschillende excursies en activiteiten. Deze week beginnen we met wandelen in de natuur van Kreta. Maandag gaan we de jungle in, een prachtig stuk natuur niet ver van onze accommodatie. Dinsdag moeten we wel wat verder rijden, maar het is de moeite waard. We gaan naar Preveli, een uniek natuurgebied op Kreta. Op het strand van Preveli komen regelmatig bezoekers, maar wij wandelen hier ook door een nog onbekende kloof. De combinatie van door het water lopen, in een kloof, prachtige watervallen, palmbomen en oleanderstruiken is iets wat onze gasten niet snel vergeten.

Activiteiten voor de hele familie: Ook deze week hebben we activiteiten voor de hele familie op Kreta. Woensdag gaan we ouderwets schat zoeken, maar dan op een moderne manier. Met behulp van gps-coördinaten zoeken we de geocaches (de schatten), er moeten vragen beantwoord worden en meer. Donderdag gaan we voetballen in een stadion en in de avond hebben we ook nog een muziekquiz voor alle leeftijden. Vrijdag varen we met de Zorbas boot naar een baai om daar te zwemmen en snorkelen. En om de week af te sluiten, gaan we zaterdag naar Watercity Kreta. Dit is het zwemparadijs waar ieder kind van droomt; spetterende glijbanen en andere waterattracties voor alle leeftijden.

Bijzondere vakantie in Griekenland: Het gebied rond de middellandse zee kan druk zijn in de zomer, maar er zijn ook genoeg plekken te vinden waar het rustig is.

Excursies KretaOp deze pagina vindt u veel informatie over excursies op Kreta, actieve vakanties, groepsexcursies, outdoorvakantie, wandel- en fietsroutes, wandelen met accommodatie, meerdaagse wandelingen, autoverhuur, scooterverhuur, duiken, duiken met accommodatie, fietsen, fietsenverhuur, E-mtb fietsen en accommodatie, golfvakantie, paardrijden, Kreta reisinformatie, openbaar vervoer, jeepsafari, meerdaagse jeepsafari, quadverhuur, kookles en kookvakanties, klimmen, cultuur en natuur, botenverhuur, bootexcursies, zeilen naar de Griekse eilanden, snorkelen, Fly-drive, alle mogelijkheden voor een leuke actieve vakantie op Kreta.

Mocht u meer informatie willen, stuur dan een e-mail naar zorbasisland@gmail.com

Vakantie op Kreta: Appartementenverhuur en accommodatie op Kreta het grootste deel van het jaar. Het juiste adres voor familieappartementen en vakantiewoningen, al uw excursies en goedkoop vliegen naar Kreta. Een uitgebreid overzicht van het laatste vakantienieuws uit Kreta inclusief veel foto’s. Kreta is het meest zuidelijke vakantie-eiland van Europa.