Juni vakanties op Kreta

Juni vakanties op Kreta: Kreta is een geweldige vakantiebestemming die voor iedereen wat te bieden heeft en in de zomer schijnt er de zon altijd. Maar hoe is het eigenlijk in juni op Kreta? Het zuidelijk gelegen eiland heeft een mediterraan klimaat en in mei begint normaal gesproken de droge periode die tot het najaar duurt. De meeste dagen is het dan mooi en zelfs zomers weer. Over het algemeen is het weer prima voor een vakantie vol buitenactiviteiten. Hier onder een overzicht van Juni vakanties op Kreta.

Juni vakanties op kreta – actief in juni

Ieder jaar hebben we een uitgebreid excursieprogramma met een aantal vaste excursies en ook weer nieuwe excursies op Kreta. Waarschijnlijk ben je benieuwd welke activiteiten we het komende seizoen bij Zorbas Island organiseren. In deze agenda voor Kreta geven we een overzicht van een aantal activiteiten waarvan we denken dat die je zullen interesseren. Vooral speciale excursies en activiteiten zullen we hier uitlichten. Hiermee bedoelen we bijvoorbeeld meerdaagse excursies, zoals kookweken en wandelweken op Kreta. Ook kun je hier meer informatie vinden over nieuwe excursies die we aan ons programma hebben toegevoegd. Wandelweken zijn op aanvraag altijd mogelijk indien de hieronder genoemde data niet geschikt zijn. Agenda 2025 is ook online: Zorbas Agenda 2025

27 juni tot 1 juli 2024 vakanties op Kreta

24 juni tot 27 juni 2024 op Kreta

Juni vakanties op Kreta 24 juni 2024

Overzicht 14 juni tot 18 juni 2024 – vakantie in juni op Kreta

13 juni 2024: Gieren spotten op Kreta

11-12 juni 2024: 2 daagse jeep tour zuid Kreta – Myrtos

juni vakantie in Myrtos zuid Kreta 12 juni 2024

Juni vakanties op Kreta 10 juni 2024

Kookvakantie in juni op Kreta

Kookles op Kreta overzichtWe bieden een vakantie aan op Kreta waarin u kookles krijgt. In 3 tot 8 dagen maakt u kennis met de wonderen van de Grieks keuken. We nemen u mee tijdens de inkopen en gaan met u naar diverse locaties, waar u leert koken in de Kretenzer bergen. Tevens hebben we ook kookworkshops van 1 dag. Kijkt u op onze links van het Griekse kookboek en fotoboek Griekse kookvakantie.

Overzicht juni vakantie op Kreta – 9 juni 2024

Overzicht juni vakantie op Kreta – 1 juni tot 8 juni 2024

Overzicht 1 juni tot 8 juni 2024 op Kreta

Overzicht kookweek op Kreta – excursie onbekent Kreta

Juni vakanties op Kreta overzicht

Agenda 2025 is ook online: Zorbas Agenda 2025

Mocht u meer informatie willen, stuur dan een e-mail naar zorbasisland@gmail.com

Vakantie op Kreta: Appartementenverhuur en accommodatie op Kreta het grootste deel van het jaar. Het juiste adres voor familieappartementen en vakantiewoningen, al uw excursies en goedkoop vliegen naar Kreta. Een uitgebreid overzicht van het laatste vakantienieuws uit Kreta inclusief veel foto’s. Kreta is het meest zuidelijke vakantie-eiland van Europa.