Zorbas boot Kreta fotoboek: Een overzicht van de foto’s en video’s die we gemaakt hebben tijdens de vele uitstapjes met de Zorbas boot.

Bootreis excursie Kreta: Een overzicht van alle mogelijke boottrips. Een boottocht met veel mogelijkheden om te zwemmen en snorkelen naar Stalida en Agios Georgios, Dia eiland, Chrissi eiland in het zuiden? Een pagina met alle boot- en vaarmogelijkheden op Kreta.

Zeilen op Kreta & Griekse eilanden: We bieden opties voor een zeilvakantie op Kreta, Griekenland. U kunt uw zeilvakantie zelf samenstellen. U kunt vanuit Kreta andere Griekse eilanden te bezoeken. Kijk maar eens op deze pagina over zeilen.

Snorkelen tijdens bootexcursies: We organiseren elke zomer veel snorkelexcursies. Het is verrassend mooi om dit ook een keer mee te maken. Kreta biedt een prachtig landschap onderwater met vele verschillende vissen.

Vissen op Kreta: U kunt op veel plekken vissen op Kreta, vanaf een pier of haven, maar u kunt natuurlijk ook mee op een (vissers)boot.

Met de boot naar Santorini: Santorini is een beroemd Grieks eiland, ongeveer 127 kilometer van Kreta. Santorini is bekend van de ansichtkaarten met de witte huisjes en blauwe daken. U kunt dagelijks vanuit Heraklion naar Santorini.

Bootreis excursie Kreta: Een overzicht van alle mogelijke boottrips. Een boottocht met veel mogelijkheden om te zwemmen en snorkelen naar Stalida en Agios Georgios?

Mocht u meer informatie willen, stuur dan een e-mail naar zorbasisland@gmail.com

Vakantie op Kreta: Appartementenverhuur en accommodatie op Kreta het grootste deel van het jaar. Het juiste adres voor familieappartementen en vakantiewoningen, al uw excursies en goedkoop vliegen naar Kreta. Een uitgebreid overzicht van het laatste vakantienieuws uit Kreta inclusief veel foto’s. Kreta is het meest zuidelijke vakantie-eiland van Europa