Aanbiedingen Kreta Griekenland

Aanbiedingen Kreta Griekenland 2023: Aanbiedingen voor een vakantie op kreta: Het is alweer de derde week in augustus en de zomervakantie in Europa zal binnenkort afgelopen zijn. Veel mensen willen graag nog de zon op de huid voelen branden, maar in het noorden van Europa lijkt het of de zomer voorbij is. Het beste is daarom om op zoek te gaan naar aanbiedingen voor een vakantie in Griekenland. Zeker op het Kreta is het volop zomer en dat zal de komende paar maanden zo blijven. Deze week hebben we ons programma nog aangepast op een vakantie voor het hele gezin, zodat iedereen op zijn eigen manier kan genieten van een zonvakantie op Kreta.

Als u geen zin heeft om iedere dag op een bedje in de zon te liggen, is maandag een perfecte dag om op pad te gaan. In de binnenlanden van Kreta laten wij u zien hoe de mensen leven in de niet-toeristische gebieden. Oude ambachten worden hier in stand gehouden en ook het dorpsleven in Griekenland is niet te vergelijken met wat veel mensen uit West-Europa gewend zijn.

Dinsdag blijven we dicht bij huis met allerlei activiteiten rondom de accommodatie. Onze chef-kok zal culinaire tips voor Griekse gerechten geven tijdens een workshop Grieks koken. Het is leuk om te leren waarom een Griekse maaltijd zo lekker en gezond is. Ook de jongeren zullen zich prima vermaken in en rond het zwembad. Onder professionele begeleiding is er boogschieten, jeu de boules en snorkel-les in het zwembad. Dit laatste is speciaal voor degenen die woensdag mee willen gaan met de snorkelexcursie. Als u nog nooit heeft gesnorkeld, is het handig om eerst instructies te krijgen.

Woensdag gaan we naar een prachtige locatie om te snorkelen. Iedereen kan hier aan meedoen. Zelfs als u niet wilt snorkelen, kunt u zich prima vermaken in deze mooie omgeving. Maar het is zeker de moeite waard om eens te bekijken wat er allemaal in de zee rondom Kreta leeft.

Donderdag is het weer tijd voor een actieve excursie op Kreta, want dan gaan naar de Patsos kloof. Dit is een echt avontuur met klimmen en klauteren over rotsblokken heen. In de kloof is veel schaduw met hier en daar is zelfs nog wat water. Aan de rand van de kloof is een kerkje in de rotswand, waar veel Grieken naartoe komen om te bidden voor genezing van allerlei aandoeningen. Deze Agios Antonios kerk wordt gezien als een bedevaartsoord op Kreta.

En als het weer het toelaat, gaan we vrijdag met de Zorbas boot varen. Er zal genoeg tijd zijn om te zwemmen en te snorkelen. We varen in oostelijke richting langs de kust op naar het vissersdorp Sissi.

In het weekend kunt u ook zelf op pad gaan met bijvoorbeeld een huurauto. Wij geven u graag de nodige tips en hebben mooie GPS routes waar u gebruik van kunt maken. We kunnen altijd samen met u overleggen, waar u het beste naartoe kunt gaan. En als u weer terugkomt bij de accommodatie kunt u genieten van bijvoorbeeld een heerlijke BBQ op zaterdagavond.

Vakantie op Kreta in augustus: Er zijn mensen die denken dat het te warm is in augustus op Kreta in Griekenland. In het nieuws wordt steeds gesproken over tropische temperaturen in het Middellandse Zeegebied. Alleen wordt er niet bij vermeld, dat door een heerlijke zeewind op de Griekse eilanden de gevoelstemperatuur heel aangenaam is. Het zandstrand voor de deur van onze accommodatie is heerlijke plek om de hele dag door te brengen als u toe bent aan een dagje luieren in de zon.

Excursies KretaOp deze pagina vindt u veel informatie over excursies op Kreta, actieve vakanties, groepsexcursies, outdoorvakantie, wandel- en fietsroutes, wandelen met accommodatie, meerdaagse wandelingen, autoverhuur, scooterverhuur, duiken, duiken met accommodatie, fietsen, fietsenverhuur, E-mtb fietsen en accommodatie, golfvakantie, paardrijden, Kreta reisinformatie, openbaar vervoer, jeepsafari, meerdaagse jeepsafari, quadverhuur, kookles en kookvakanties, klimmen, cultuur en natuur, botenverhuur, bootexcursies, zeilen naar de Griekse eilanden, snorkelen, Fly-drive, alle mogelijkheden voor een leuke actieve vakantie op Kreta.

Mocht u meer informatie willen, stuur dan een e-mail naar zorbasisland@gmail.com

Vakantie op Kreta: Appartementenverhuur en accommodatie op Kreta het grootste deel van het jaar. Het juiste adres voor familieappartementen en vakantiewoningen, al uw excursies en goedkoop vliegen naar Kreta. Een uitgebreid overzicht van het laatste vakantienieuws uit Kreta inclusief veel foto’s. Kreta is het meest zuidelijke vakantie-eiland van Europa.