Actieve vakantie op Kreta Griekenland

Actieve vakantie op Kreta Griekenland: Het is zomer in Europa en de temperatuur loopt hoog op. Voor wie bijna op vakantie gaat is het een leuke gedachte; zon, zee en luieren op het strand. Maar zo’n typische zonvakantie is niet voor iedereen de favoriete manier van vakantie vieren. Misschien gaat u het liefst op een sportieve vakantie in het buitenland. Gelukkig zijn er in de zomer genoeg bestemmingen in Europa voor een actieve vakantie in de zon. De activiteiten die bij warme temperaturen gedaan kunnen worden variëren in zwaarte en kunnen aangepast worden aan de weersomstandigheden. Natuurlijk kunt u lekker actief bezig zijn combineren met ontspannen bij een mooie accommodatie aan zee. Even lekker dobberen op een luchtbedje hoort er dan eigenlijk ook wel bij.

Zomerbestemmingen in Europa – actieve vakantie op Kreta Griekenland

Bij het kiezen van een vakantiebestemming is voor sommige mensen de mogelijkheid om te kunnen sporten in de vakantie een eerste vereiste. Maar na inspanning komt ontspanning, dus het leukste is dan wel om een accommodatie te kiezen waar u lekker kunt ontspannen. Waar u ook voor kiest, er zijn veel verschillende mogelijkheden om actief de vakantie door te brengen en dit te combineren met die welverdiende zonvakantie.

Sportieve vakanties

Sportieve vakantie in Griekenland: Het Griekse eiland Kreta is een populaire bestemming voor de actieve vakantieganger, maar ook voor een luie strandvakantie. Op dit eiland in de Middellandse Zee zijn er genoeg activiteiten voor het hele gezin. De activiteiten die u kunt doen, variëren bijvoorbeeld van zwemmen en andere watersporten tot fietsen en wandelen in de bergen. Actief bezig zijn en tegelijkertijd genieten van de schoonheid van de natuur. Uiteraard zijn er ook de culturele bezienswaardigheden op Kreta.

Actief op Kreta

Om u een indruk te geven van uw vakantie op Zorbas Island op Kreta hebben we een “Zorbas Island” film voor u gemaakt: Zorbas Island vakantie Film in 10 minuten.

Mocht u meer informatie willen, stuur dan een e-mail naar zorbasisland@gmail.com

Vakantie op Kreta: Appartementenverhuur en accommodatie op Kreta het grootste deel van het jaar. Het juiste adres voor familieappartementen en vakantiewoningen, al uw excursies en goedkoop vliegen naar Kreta. Een uitgebreid overzicht van het laatste vakantienieuws uit Kreta inclusief veel foto’s. Kreta is het meest zuidelijke vakantie-eiland van Europa.