Kreta actief

Kreta actief – Een doordeweekse dag op Kreta: De zon staat alweer vroeg aan de hemel en we hebben weer zin om een dag buiten zijn. Het is zomer en hoogseizoen in Griekenland en de vakantiegangers op Kreta staan te popelen om iets leuks te gaan doen. Maar niet iedereen wil hetzelfde, dus hebben we er een gevarieerd programma van gemaakt. Vandaag ziet het programma er als volgt uit: een wandeling in de bergen, een kookworkshop, boogschieten en een les in snorkelen in het zwembad van Zorbas Island.

Actieve vakanties 2024

Wandeling in de bergen van Kreta: even weg van alle drukte. Het is bijna niet voor te stellen, maar op slechts een paar kilometer afstand van Zorbas Island is een prachtig berglandschap op Kreta waar nauwelijks mensen komen.

Kookworkshop Grieks koken: heerlijk al die lekkere gerechten die iedere avond op het buffet geserveerd worden. Maar hoe komt het toch dat bijvoorbeeld die tzatziki zo lekker smaakt? Dat zijn de geheimen uit de Griekse keuken, die wij tijdens de kookworkshop uitleggen. En u gaat naar huis met onder andere een recept voor tzatziki.

Informatie 2024

Boogschieten in de tuin van Zorbas Island: ooit weleens met een professionele boog pijlen op een doel geschoten? Het ziet er zo makkelijk uit, maar dat is het zeker niet. Onder professionele begeleiding kunnen kinderen en volwassenen een poging wagen om raak te schieten.

Les in snorkelen: deze week staat er een excursie snorkelen op het programma, maar niet iedereen weet hoe het is om te snorkelen. Daarom geven we in het zwembad van Zorbas Island een les in snorkelen.

Overzicht wandelvakanties Kreta: Deze pagina vol met wandelingen op Kreta, toont u de onbegrensde mogelijkheden voor wandelaars op Kreta. We beschikken over wandelroutes die u zelf kunt bewandelen, maar wij bieden ook wandeltochten op Kreta met een gids. De fotoboeken en de films geven u een goede indruk over het individueel wandelen, groepswandelingen en de kloven.

Hike en slapen in olijfveld

Kamperen in een olijfgaard: Kreta is een vakantie eiland bij uitstek. Zon, zee, cultuur, natuur, tradities en vriendelijke mensen zijn de voornaamste redenen waarom men op vakantie naar Kreta gaat. Het grootste deel van het jaar is het weer heerlijk om van het buitenleven te genieten. Over het algemeen kiest men ervoor om in een hotel of appartement te verblijven. Een kampeervakantie op Kreta is niet iets waar men aan denkt.

Hike en bike vakantie; avontuurlijke wandel- en fietstochten op Kretawe hebben een aantal nieuwe wandelingen en fietsroutes uitgezet. Hier geven we een overzicht van deze nieuwe mogelijkheden voor een hike en bike vakantie; avontuurlijke wandel- en fietstochten op Kreta. U kunt deze routes met ons wandelen en fietsen. Maar we hebben ook GPS-mogelijkheden om deze routes individueel te doen. Ook de gasten die vaker met ons gewandeld en/of gefietst hebben, zullen aangenaam verrast worden door deze nieuwe routes.

Het buitenleven op kreta

outdoorvakantie op Kreta: Actieve vakanties op Kreta: We bieden een programma voor het hele seizoen. Een onvergetelijke vakantie in onbekende gebieden van Kreta.

Agenda Zorbas Island  vakantie op Kreta: Ieder jaar hebben we een uitgebreid excursieprogramma met een aantal vaste excursies en ook weer nieuwe excursies op Kreta. Waarschijnlijk ben je benieuw d welke activiteiten we het komende seizoen bij Zorbas Island organiseren. In deze agenda voor Kreta geven we een overzicht van een aantal activiteiten waarvan we denken dat die je zullen interesseren. Vooral speciale excursies en activiteiten zullen we hier uitlichten. Hiermee bedoelen we bijvoorbeeld meerdaagse excursies, zoals kookweken en wandelweken op Kreta. Ook kun je hier meer informatie vinden over nieuwe excursies die we aan ons programma hebben toegevoegd.

Mail gerust voor infomatie.

Zomervakantie in Griekenland: Om een actieve dag op Kreta af te sluiten zijn er naast het gebruikelijke buffet ook overheerlijke pannenkoeken, die we in onze buitenkeuken bakken. In de zomermaand juli kunt u op Kreta de hele dag buiten zijn en ook de avonden hebben een aangename temperatuur. Buiten eten op het terras van Zorbas Island en genieten van het prachtige uitzicht horen bij een zomervakantie in Griekenland.

Excursies KretaOp deze pagina vindt u veel informatie over excursies op Kreta, actieve vakanties, groepsexcursies, outdoorvakantie, wandel- en fietsroutes, wandelen met accommodatie, meerdaagse wandelingen, autoverhuur, scooterverhuur, duiken, duiken met accommodatie, fietsen, fietsenverhuur, E-mtb fietsen en accommodatie, golfvakantie, paardrijden, Kreta reisinformatie, openbaar vervoer, jeepsafari, meerdaagse jeepsafari, quadverhuur, kookles en kookvakanties, klimmen, cultuur en natuur, botenverhuur, bootexcursies, zeilen naar de Griekse eilanden, snorkelen, Fly-drive, alle mogelijkheden voor een leuke actieve vakantie op Kreta.

Mocht u meer informatie willen, stuur dan een e-mail naar zorbasisland@gmail.com

Op vakantie naar Kreta Actief: Appartementenverhuur en accommodatie op Kreta het grootste deel van het jaar. Het juiste adres voor familieappartementen en vakantiewoningen, al uw excursies en goedkoop vliegen naar Kreta. Een uitgebreid overzicht van het laatste vakantienieuws uit Kreta inclusief veel foto’s. Kreta is het meest zuidelijke vakantie-eiland van Europa.