Herfstvakantie actief met vakantiehuis vakantiewoningen op Kreta

Herfstvakantie actief met vakantiehuis vakantiewoningen op Kreta: Veel mensen hebben de zomerkleding in de herfst al opgeruimd, maar deze heeft u nog nodig als in de herfstvakantie naar Griekenland gaat. In oktober en november kunt u op Kreta nog genieten van heerlijk nazomer weer. Wij geven u graag meer informatie over verblijf, excursies, vliegen in de herfstvakantie naar Kreta. Deze pagina wordt in de herfstvakantie dagelijks voorzien van nieuwe informatie, zodat u kunt zien wat we allemaal doen.

herfstvakanties op Kreta

U kunt zelfs in oktober en november in Griekenland nog met een goed boek in de zon liggen. De ligbedden staan er klaar voor op het zandstrand voor onze accommodatie.

Herfstvakantie naar Kreta: Voor oktober en november geven wij u alvast een overzicht van de mogelijkheden in het najaar op Kreta Griekenland. De herfst is een goed jaargetijde voor actieve excursies op Kreta, maar is ook heerlijk voor een strandvakantie. Het is niet meer heel erg warm in de herfst in Griekenland, maar overdag is de temperatuur perfect om actief bezig te zijn.

herfstvakantie actief met vakantiehuis vakantiewoningen op Kreta

Of u nu in de zomer of in de winter naar Griekenland op vakantie wilt, bij Zorbas Island kunt u altijd terecht. Van de Griekse eilanden is Kreta het grootste en meest veelzijdige eiland. Door de zuidelijke ligging heeft Kreta een warm klimaat. Mocht u zelf geen idee hebben wat er allemaal op Kreta te doen is, dan geven we u graag advies wat u allemaal kunt doen. En als u liever niks anders doet dan genieten van de zon, dan staan de ligbedden voor u klaar op het strand. U kunt hier kosteloos gebruik van maken.

November vakantie Kreta

Vakantie Griekenland in novemberNovember op Kreta een geweldige vakantie maand. Dit biedt exclusieve mogelijkheden zoals het bezoeken van rakifabrieken en het meemaken van de olijfoogst, wat elders in het jaar niet mogelijk is. Een unieke kans om Kreta, Griekenland, op weer een hele andere manier te zien. Daarbij kent Griekenland in november een zee-temperatuur van zo’n 24 à 25 graden. Vergeet alleen niet om een regenjas mee te nemen, want die kun je nog weleens nodig hebben. Dus, wil jij nog even lekker op een actieve buitenvakantie in Griekenland gaan voordat de winter echt aanbreekt in Noord-Europa?

Naseizoen op Kreta: Van september tot december is het genieten van een heerlijke nazomer. De zee is warm na een lange zomer. Een herfstvakantie op Kreta is ook populair om nog even wat zon te halen voor de winter in het noorden begint. Het naseizoen is geschikt voor veel activiteiten, maar het is ook heerlijk strandweer. In november en december valt er soms wel eens een regenbui, maar over het algemeen voelt de winter als een mooie zomer in Noord Europa.

Seizoenen op Kreta: Hier geven we een overzicht van de verschillende seizoenen op Kreta. Het voorjaar op Kreta is een bloemenzee, de zomermaanden op Kreta is veel meer dan alleen zon en strand, in het najaar op Kreta kunt u heerlijk na-zomeren. De winter op Kreta is perfect om het eiland nog meer te ontdekken.

Herfstvakantie op Kreta

Excursies KretaOp deze pagina vindt u veel informatie over excursies op Kreta, actieve vakanties, groepsexcursies, outdoorvakantie, wandel- en fietsroutes, wandelen met accommodatie, meerdaagse wandelingen, autoverhuur, scooterverhuur, duiken, duiken met accommodatie, fietsen, fietsenverhuur, E-mtb fietsen en accommodatie, golfvakantie, paardrijden, Kreta reisinformatie, openbaar vervoer, jeepsafari, meerdaagse jeepsafari, quadverhuur, kookles en kookvakanties, klimmen, cultuur en natuur, botenverhuur, bootexcursies, zeilen naar de Griekse eilanden, snorkelen, Fly-drive, alle mogelijkheden voor een leuke actieve vakantie op Kreta.

Mocht u meer informatie willen, stuur dan een e-mail naar zorbasisland@gmail.com

Vakantie op Kreta: Appartementenverhuur en accommodatie op Kreta het grootste deel van het jaar. Het juiste adres voor familieappartementen en vakantiewoningen, al uw excursies en goedkoop vliegen naar Kreta. Een uitgebreid overzicht van het laatste vakantienieuws uit Kreta inclusief veel foto’s. Kreta is het meest zuidelijke vakantie-eiland van Europa.