Herfstvakantie op Kreta Griekenland

Herfstvakantie op Kreta Griekenland 2020: Een week herfstvakantie op Kreta, nog even nagenieten van heerlijk zomers weer in het najaar. Op deze pagina, een overzicht van een oktober vakantie op Kreta.

Laatste update: 02.07.20: Herfstvakantie op Kreta Griekenland – nagenieten van heerlijk zomers weer in het najaar – oktober vakantie op Kreta Griekenland – zonvakantie in de herfst – nazomeren Kreta Griekenland

Vakantie appartementen Kreta herfst: Op deze pagina vindt u de beschrijving van onze appartementen en de vakantiewoningen. Verder leest u hier over alle mogelijke uitstapjes en excursies, vakantie combinaties, autoverhuur met accommodatie, wekelijkse excursies en activiteiten, kindervakantie, familievakantie en omschrijving van de verschillende seizoenen op Kreta.

Herfstvakantie op Kreta Griekenland – Genieten van een nazomer

Herfstvakantie op Kreta Griekenland – Actieve excursies

Herfstvakantie op Kreta Griekenland – Kookworkshop, koken in de buitenlucht

Oktober herfstvakantie op Kreta Griekenland: Wandelen in de omgeving van Anopoli, klimmen en zandpaden. Avond BBQ op Zorbas Island.

24 Oktober: Herfstvakantie Kreta Griekenland, wandelen, snorkelen en BBQ op het strand van Agio Farango.

21 Oktober: Herfstvakantie op Kreta, klimmen, abseilen, boogschieten, wandelen, koken en bezoek Rakifabriek.

20 Oktober: Kooklessen

Zaterdag 19 oktober: Zorbas Island

Labyrint Thema Park Kreta: De familie amusementsbestemming van Kreta. Geniet van een originele, interactieve en leuke dag voor de hele familie.

Oktober: Wandelen in Skalopatia.

16 Oktober: Wandelvakantie in de Sarakina kloof en canyon.

14 Oktober: Een dag begint met een heerlijke wandeling in de canyon van Aposelemis. Daarna even kijken of de Rakifabriek in Galifa al open is! Ja, zeggen de heren in het kafenion! Dan maar even kijken! Een paar uur later… Een leuke familie was al begonnen met raki stoken! Kom erbij! De BBQ ging aan, de salades op tafel, een hele leuke middag op Kreta! Gastvrijheid? Die is nergens te vinden zoals op Kreta!

13 Oktober: Rondreizen in Centraal-, Zuidwest-Kreta: Frangokastello, Rethymnon canyon.