E bikes in Griekenland e bike op Kreta

E Bikes in Griekenland – E bike op kreta:  E bike vakantie op Kreta Griekenland: Kreta heeft veel mogelijkheden om te fietsen met een bike in de zomer- en wintervakantie. We kunnen u een aantal soorten fietsvakantie op Kreta aanbieden. Uiteraard zijn er de normale geasfalteerde wegen, maar om het echte Kreta te ontdekken, zijn de off-road wegen veel leuker. Zo kunt u bijvoorbeeld met een elektrische fat bike in Griekenland Kreta op pad gaan, echt een top excursie. Fietsen in de zomer op Kreta is nu ook mogelijk op onze elektrische bikes.

Ebike fietsen in Griekenland: Tijdens een fietsvakantie in Griekenlandfietst u door de indrukwekkende natuur en maakt u kennis met de cultuur. U blijft lekker in beweging terwijl u de meest prachtige plekken ontdekt. Van natuurbewonderaar tot cultuurliefhebber; door ons gevarieerde aanbod in fietsvakanties is er voor elk wat wils. Elektrisch fietsen in Griekenland is echt in opkomst, omdat dit het fietsen in het bergachtige landschap wat aangenamer maakt. Bij ons kunt u al jaren een fietsvakantie boeken, maar nu gaan we een stapje verder en bieden we ook elektrisch fietsen met verblijf in Griekenland.

Ebike verhuur op Kreta: Een individuele fietsvakantie in Griekenland is uitermate geschikte keuze, wanneer u zelf wilt bepalen wie uw reisgezelschap is en hoe u uw dag indeelt. Een fietsweek in Griekenland geeft u het ultieme gevoel van vrijheid. U kunt gaan en staan waar u wilt en mocht u toe zijn aan een pauze, dan stopt u gewoon even. Fiets van streek naar streek over mooie wegen en geniet onderweg van een lekkere picknick of een terrasje. Voordat u op pad gaat, bespreken we samen wat u kunt verwachten en waar u naartoe kunt gaan. We hebben veel verschillende gps-fietsroutes waar u uit kunt kiezen. U heeft keuze uit bijvoorbeeld de lengte van de route, variërend van 40 tot 80km, maar er zijn ook verschillende gebieden waar het mooi is om te fietsen. Wellicht kunt u met onze elektrische mountainbike een wat langere route fietsen.

Ebike en accommodatie op kreta Griekenland: Omdat u in één accommodatie verblijft, kunt het niveau van uw reis aanpassen aan uw behoefte. Door ons ruime aanbod van verschillende soorten fietsroutes vindt u altijd iets wat bij uw wensen, interesses en fysieke gesteldheid en conditie past. Doordat u uw bagage niet mee hoeft te nemen op de fiets wordt u niet belemmerd tijdens uw fietsreis door Griekenland. U kunt uw fiets zonder zorgen ergens parkeren en een wandelingetje maken in de natuur. Iedere dag kiest u een andere route, die we graag samen met u uitzoeken.

Meerdaagse trektocht op de fiets in Griekenland: In overleg kunnen we ook een meerdaagse trektocht op de fiets organiseren. U fietst dan van de ene accommodatie naar de andere, een onvergetelijke ervaring. Met een ebike kunt u vaak grotere afstanden afleggen, wat een meerdaagse fietstocht aantrekkelijk maakt. Over uw bagage hoeft u zich geen zorgen te maken, die brengen wij voor u naar de volgende accommodatie. Tijdens de fietstocht zelf draagt u een kleine rugzak of heuptas.

Waarom een E bike op kreta? Elektrische bike: Dankzij de extra elektrische ondersteuning op het achterwiel, is het zelfs mogelijk om een berg op te fietsen. U hoeft hiervoor geen ervaren mountainbiker te zijn. Om het bergachtige landschap van Kreta te ontdekken, hebben wij daarom gekozen voor de elektrische bike. Een bike vakantie op Kreta is een leuke manier om de binnenlanden via de off-road tracks te ontdekken.

E-bike en bike tours op Kreta Griekenland: U kunt een tour maken van 2, 3, 4, 5 of 6 dagen. We beschikken over fietstochten die u individueel kunt fietsen, maar we organiseren ook een aantal keer per jaar fietstochten in groepen. U kunt op Kreta het hele jaar door fietsvakanties boeken. Als we met een groep fietsen, dan maken we tours van 40 tot 60 kilometer per dag. We beschikken ook over GPS-routes voor de binnenlanden van Kreta.

E-bike of Elektrische bike op Kreta: Onze routes zijn geen aangegeven fietsroutes, we hebben deze routes zelf uitgezet. In groepsverband fietst u samen met een gids het bergachtige landschap van Kreta in. Alle deelnemers krijgen een routekaart mee. Als u individueel wilt gaan biken op Kreta, krijgt u van ons een dag routekaart en instructies mee. Wij nemen dagelijks met onze fietsers de routes door. We leggen u tijdens het ontbijt uit wat u onderweg kunt verwachten.

Elektrisch fietsen op Kreta: Tijdens een fietsvakantie in Griekenland fietst u door de indrukwekkende natuur en maakt u kennis met de cultuur. U blijft lekker in beweging terwijl u de meest prachtige plekken ontdekt. Van natuur bewonderaar tot cultuurliefhebber; door ons gevarieerde aanbod in fietsvakanties is er voor elk wat wils. Elektrisch fietsen op Kreta is echt in opkomst, omdat dit het fietsen in het bergachtige landschap wat aangenamer maakt. Bij ons kunt u al jaren een fietsvakantie boeken. Maar nu gaan we een stapje verder en bieden we ook elektrisch fietsen met verblijf op Kreta.

Hike en bike wandel en fietstochten op KretaDit jaar hebben we een aantal nieuwe wandelingen en fietsroutes uitgezet. Hier geven we een overzicht van deze nieuwe mogelijkheden voor een hike en bike vakantie avontuurlijke wandel en fietstochten op Kreta. U kunt deze routes met ons wandelen en fietsen. Maar we hebben ook GPS-mogelijkheden om deze routes individueel te doen. Ook de gasten die vaker met ons gewandeld en of gefietst hebben, zullen aangenaam verrast worden door deze nieuwe routes.

Bike en e bike tours in de winter in Griekenland Kreta – bike tours in de winter op Kreta – e bike tours in de winter op Kreta – e bike op kreta- racefiets op Kreta eMTB excursie – E-bike hybride verhuur Kreta

Fietsexcursies in Kreta en fietsvakantie: We bieden u diverse fiets (MTB) opties. Een pagina met veel leuke informatie om er zelf op uit te trekken bijvoorbeeld met behulp van onze fietstrailer en fietsen. We helpen u ook graag op weg met fietstochten onder begeleiding van een gids, zowel voor de ervaren fietser, de recreatie fietser als wel de off-road mountainbiker. We proberen u op deze pagina informatie te geven over de vele opties. We bieden in de zomer en winter alternatieven voor accommodatie en fietsen op Kreta.

Excursies KretaOp deze pagina vindt u veel informatie over excursies op Kreta, actieve vakanties, groepsexcursies, outdoorvakantie, wandel- en fietsroutes, wandelen met accommodatie, meerdaagse wandelingen, autoverhuur, scooterverhuur, duiken, duiken met accommodatie, fietsen, fietsenverhuur, E-mtb fietsen en accommodatie, golfvakantie, paardrijden, Kreta reisinformatie, openbaar vervoer, jeepsafari, meerdaagse jeepsafari, quadverhuur, kookles en kookvakanties, klimmen, cultuur en natuur, botenverhuur, bootexcursies, zeilen naar de Griekse eilanden, snorkelen, Fly-drive, alle mogelijkheden voor een leuke actieve vakantie op Kreta.

Mocht u meer informatie willen, stuur dan een e-mail naar zorbasisland@gmail.com

Vakantie op Kreta: Appartementenverhuur en accommodatie op Kreta het grootste deel van het jaar. Het juiste adres voor familieappartementen en vakantiewoningen, al uw excursies en goedkoop vliegen naar Kreta. Een uitgebreid overzicht van het laatste vakantienieuws uit Kreta inclusief veel foto’s. Kreta is het meest zuidelijke vakantie-eiland van Europa.