actieve vakantie voor ouderen in Griekenland

Actieve vakantie voor ouderen in Griekenland: Een actieve vakantie in het voorjaar, najaar of winter op Kreta voor senioren. Heeft u een lichamelijke beperking, maar wilt u op vakantie niet alleen maar op het strand liggen? Wij organiseren actieve vakanties voor iedereen! Laat ons weten wat u graag wilt doen en waar uw grenzen liggen, dan kunnen we onze activiteiten naar uw wensen aanpassen. We bieden veel verschillende activiteiten en mogelijkheden op Kreta.

Actieve vakantie voor ouderen, kookworkshops

We beschikken over diverse workshops Grieks koken op verschillende locaties: in de bergen of aan zee. Onze kook workshops zijn geschikt voor iedereen, ook voor gasten met een lichamelijke beperking. Lees meer over kookworkshops op Kreta: Koken op locaties.

Actieve vakanties voor ouderen, wandelen:  Als u Kreta te voet wilt ontdekken, speelt leeftijd geen rol. We beschikken over veel verschillende wandelingen, ook wandelingen van bijvoorbeeld 4 kilometer met weinig hoogteverschil. Lekker ontspannen wandelen, weg van het massa toerisme en het echte Kreta ontdekken. Iedereen kan op zijn eigen tempo wandelen. De wandelingen worden professioneel begeleid. We nemen alles mee, van EHBO kist tot water en eten voor onderweg.

Actieve vakantie voor ouderen, excursies onbekend Kreta

Tijdens onze onbekend Kreta excursie kunt u kennis maken met het authentieke Kreta. We beschikken over diverse routes over het eiland, waar niet iedereen zomaar komt. U kunt met ons mee in een busje of de routes zelf rijden met een huurauto. Met onze busjes vertrekken we met maximaal 9 personen per groep. Ook hebben we mogelijkheden voor een bus van 18 personen, zodat u  royaal kunt zitten in een luxe bus. Onze unieke autoroutes op Kreta brengen u waar anderen niet komen.

Actieve vakantie voor ouderen, uitstapjes en excursies: Er zijn mogelijkheden genoeg op Kreta, als we maar weten wat u zoekt. Een dagje naar het strand? Dat ligt op een minuutje afstand! Tijdens een boot trip kunt u ook vissen op zee. We bieden ook een mooie selectie wijnproeverijen op Kreta en Griekse kookworkshops. U kunt ook golfen op Kreta, er is niet ver van onze accommodatie een golfbaan op Kreta. U kunt ook een schilder of aquarel workshop op Kreta doen, deze schilder- en aquarel workshops zijn 2 keer per jaar mogelijk. Onze  fotografie workshops zijn ook 2 keer per jaar mogelijk. Tevens bieden we snorkelen en duiken aan. Kijk maar eens op onze uitgebreide excursie pagina en vraag naar de mogelijkheden!

Actieve vakantie voor ouderen, verblijf

We bieden 1 tot 2 persoonsappartementen en 4-6 persoons woningen. Of u nu alleen op vakantie gaat naar Kreta of met een groep, het is allemaal mogelijk. Onze appartementen op Kreta zijn gelijkvloers of met een vide. U kunt ons altijd mailen voor meer informatie over onze appartementen op Kreta.

Actieve vakantie voor ouderen, eten en drinken: Onze accommodatie ligt pal aan zee, het hele jaar door zijn er mogelijkheden om heerlijk te genieten aan zee met een prachtig uitzicht op Dia eiland om nooit te vergeten. Onze kokkin kookt elke dag een heerlijke Griekse maaltijd met verse producten. Wij kunnen altijd rekening houden met uw dieet, voedsel allergie of intolerantie. Eet u vegetarisch, glutenvrij of volgt u een speciaal dieet? Alle Griekse gerechten kunnen aan uw dieet en wens worden aangepast. Onze cheffin maakt graag een heerlijk gerecht voor u klaar!

Actieve vakantie voor ouderen, medisch

We staan altijd voor u klaar als u medische problemen heeft. Op loopafstand van Zorbas Island zijn er 3 apotheken. In de dichtstbijzijnde apotheek werkt Anna, een Nederlandse apothekersassistente, voor advies in het Nederlands. Er zijn in de directe omgeving meerdere medische centra aanwezig met meertalige artsen. Er kan ook altijd een arts naar uw appartement komen, wij regelen het graag! De dokters en ambulance van het medisch centrum zijn 24 uur bereikbaar. We raden u aan uw medisch paspoort mee te nemen op vakantie.

Actieve vakanties voor ouderen, alleen op vakantie: als u alleen op vakantie gaat, heeft u op Zorbas Island altijd aanspraak. We bieden een persoonlijke service in een gezellige omgeving.

Transfers op Kreta

U wordt persoonlijk door onze taxi chauffeur opgehaald op de luchthaven. Nadat u de koffers heeft gehaald, staat onze vaste taxi chauffeur gelijk met een bordje met uw naam erop in de aankomsthal op u te wachten. U bent binnen een half uur op Zorbas Island.

Wifi op vakantie Kreta: We beschikken over 3 internet verbindingen: op 1 Wi-Fi verbinding kunt u gebruiken voor uw e-mail, de andere 2 Wi-Fi verbindingen voor bijvoorbeeld live streaming of Netflix.  

Ouderenvakantie op Kreta: Kijk eens op onze vakantie pagina met alle uitgebreide vakantiemogelijkheden die wij bieden op Kreta. Kreta biedt het perfecte klimaat en omgeving voor een senioren vakantie op Kreta. Kreta is een veilig eiland met een prachtige natuur en cultuur. Als u ons aangeeft wat u zoekt, voeren wij het uit!

Ouderen vakanties op Kreta

Mocht u meer informatie willen, stuur dan een e-mail naar zorbasisland@gmail.com

Vakantie op Kreta: Appartementenverhuur en accommodatie op Kreta het grootste deel van het jaar. Het juiste adres voor familieappartementen en vakantiewoningen, al uw excursies en goedkoop vliegen naar Kreta. Een uitgebreid overzicht van het laatste vakantienieuws uit Kreta inclusief veel foto’s. Kreta is het meest zuidelijke vakantie-eiland van Europa.