Activiteiten vakantie op kreta

Activiteiten vakantie op Kreta 2024: Wilt u op vakantie een combinatie van activiteiten met accommodatie op Kreta?  We bieden veel mogelijkheden van een week tot twee weken vakantie op Kreta, waarbij u actief bezig kunt zijn, maar ook kunt relaxen! Na een excursie komt u terug bij onze appartementen aan zee en kunt u even neer ploffen met een mooi uitzicht naar Dia eiland of nog even zwemmen in de zee of in het zwembad. ’s Avonds kunt u genieten van een lekker drankje en het prachtige uitzicht op de zonsondergang!

Activiteiten vakantie op Kreta voor wie? 

Wat voor soort gasten treft u aan bij ons? Net als u, zijn onze gasten mensen die niet op zoek zijn naar een doorsnee vakantie. Bijna alles is mogelijk in een ontspannen en gastvrije sfeer. Of het nu in de zomer om een gezinsvakantie gaat of in het voor- en naseizoen een vakantie voor singles of stellen, er zijn voor jong en oud onbegrensde mogelijkheden op Zorbas Island.

Activiteiten vakantie op Kreta, excursies: Of het nu gaat om wandelen en hiking, MTB en fietsen, jeep safari’s, quad of buggy tour, boot trips met snorkelen, snorkel en duik excursies, workshop Grieks koken of een workshop fotografie: het is allemaal mogelijk. Met een groep of individueel, de mogelijkheden voor een actieve vakantie op Kreta zijn onbegrensd.

Activiteiten vakantie op Kreta, welke periode van het jaar

Actieve excursies op Kreta zijn in de zomer altijd iets zwaarder vanwege de hitte. We nemen dan ook voor elke excursie veel water mee. De mogelijkheden voor bepaalde excursies zijn in de zomer beperkter dan in de voor- en najaar vakanties. In het hoogseizoen hebben we dan ook een twee wekelijks programma. In het voor – en naseizoen zijn alle wandelingen mogelijk. Het is niet zo dat de zomerwandelingen minder mooi zijn, maar we houden wel rekening met warmte. Daarom gaan we ook vroeger weg in de ochtend. In de winter hebben we ook mogelijkheden voor een actieve vakantie op Kreta, ook in de kerst en nieuwjaar periode hebben we een actief vakantie programma.

Activiteiten vakantie op Kreta

Fotopagina’s over activiteiten vakanties op Kreta: We maken tijdens al onze excursies veel foto’s en video’s. Elke week bekijken samen met onze gasten de foto’s en filmpjes op de tv in de Zorbas bar. Wie deze foto’s of video’s graag nog eens thuis wil bekijken, neemt een USB stick mee. Anders kunt u alle vakantiefoto’s van de Google drive afhalen of van onze Zorbas cloud.

Actief Wandelen op Kreta: Een uniek natuurgebied op Kreta is Skalopatia. De ligging is centraal Kreta. We beginnen onze wandeltocht vanaf het dorpskafanion, waar vandaan we beginnen te wandelen over een stuk van 7, 12 of 20 kilometer. Wij organiseren deze tocht wekelijks van eind maart tot en met december. Deze wandelroute is nog niet ontdekt door het massatoerisme.

Overzicht

Activiteiten voor vakantie op Kreta, een overzicht: op deze pagina ziet u alle activiteiten die we bieden voor een actieve vakantie op Kreta.

Mocht u meer informatie willen, stuur dan een e-mail naar zorbasisland@gmail.com

Actieve vakanties op Kreta, accommodatie en excursies: Appartementenverhuur en accommodatie op Kreta het grootste deel van het jaar. Het juiste adres voor familieappartementen en vakantiewoningen, al uw excursies en goedkoop vliegen naar Kreta. Een uitgebreid overzicht van het laatste vakantienieuws uit Kreta inclusief veel foto’s. Kreta is het meest zuidelijke vakantie-eiland van Europa.