Fitcation op Kreta Griekenland

Fitcation op Kreta Griekenland: Fitcations zijn vakanties gebaseerd op fysieke gezondheid en actief zijn. Het is een van de snelst groeiende reistrends. Helemaal niks doen tijdens de vakantie is niet meer van deze tijd. Mensen hebben in het dagelijks leven steeds minder tijd voor zichzelf en willen daar in de vakantie wat aan doen. De vakantie staat tegenwoordig meer in het teken van het verbeteren van de gezondheid. Geen vakantie met de benen omhoog, maar een reis die zin heeft. Mensen willen zichzelf ontwikkelen tijdens de vakantie. Dat wil niet zeggen dat het bij een fitcation alleen maar om activiteiten gaat. Fitcation op Kreta Griekenland is een mix van actief bezig zijn, avontuur en plezier voor iedereen. Het toevoegen van wat fysieke activiteit in de vakantie is een geweldige manier om de vakantiebestemming te verkennen.

Vakantietrends op Kreta: De vakanties van vandaag gaan niet meer alleen over ergens op het strand liggen, met eten en drinken als enige activiteit. In plaats daarvan willen mensen actief zijn en de lokale cultuur ervaren; ze willen echt dingen doen, van de zonvakantie een fitcation maken. Gezondheidsbewuste mensen kiezen steeds vaker voor een sportieve vakantie met de nodige dosis ontspanning. Hoewel de term fitcation van toepassing kan zijn op een verblijf in een duur kuuroord, zeggen wij liever dat de term van toepassing is op een vakantie met leuke activiteiten. De foto’s op deze pagina zijn slechts enkele van de vele activiteiten die u kunt ondernemen tijdens het verkennen van uw vakantiebestemming in Griekenland.

Activiteiten voor een fitcation: Actieve vakanties zijn steeds meer de trend in de reisbranche. Het Griekse eiland Kreta is een vakantiebestemming in Zuid-Europa waar u activiteiten in de buitenlucht kunt combineren met een zonvakantie. Verken de bergen van Kreta tijdens een intensieve wandeling en kom daarna tot rust bij het zwembad. U kunt uw fitcation in Griekenland zo intensief maken als u zelf wilt. We kunnen samen met u een geschikt activiteitenprogramma voor de vakantie samenstellen, van fietstochten in de bergen tot avontuurlijke wandeltochten. Een fitcation naar Kreta betekent werken aan uw fysieke gezondheid met een spectaculaire vakantiebestemming als achtergrond.

Excursies KretaOp deze pagina vindt u veel informatie over excursies op Kreta, actieve vakanties, groepsexcursies, outdoorvakantie, wandel- en fietsroutes, wandelen met accommodatie, meerdaagse wandelingen, autoverhuur, scooterverhuur, duiken, duiken met accommodatie, fietsen, fietsenverhuur, E-mtb fietsen en accommodatie, golfvakantie, paardrijden, Kreta reisinformatie, openbaar vervoer, jeepsafari, meerdaagse jeepsafari, quadverhuur, kookles en kookvakanties, klimmen, cultuur en natuur, botenverhuur, bootexcursies, zeilen naar de Griekse eilanden, snorkelen, Fly-drive, alle mogelijkheden voor een leuke actieve vakantie op Kreta.

Mocht u meer informatie willen, stuur dan een e-mail naar zorbasisland@gmail.com

Vakantie op Kreta: Appartementenverhuur en accommodatie op Kreta het grootste deel van het jaar. Het juiste adres voor familieappartementen en vakantiewoningen, al uw excursies en goedkoop vliegen naar Kreta. Een uitgebreid overzicht van het laatste vakantienieuws uit Kreta inclusief veel foto’s. Kreta is het meest zuidelijke vakantie-eiland van Europa.