Foto pagina actieve vakantie Griekenland

Foto pagina actieve vakantie Griekenland: Wilt u een vakantie een combinatie van activiteiten met accommodatie op Kreta, Griekenland? We bieden veel mogelijkheden van een week tot twee weken vakantie op Kreta, waarbij u actief bezig kunt zijn, maar ook kunt relaxen! Na een excursie komt u terug bij onze appartementen aan zee en kunt u even neer ploffen met een mooi uitzicht naar Dia eiland of nog even zwemmen in de zee of in het zwembad. ’s Avonds kunt u genieten van een lekker drankje en het prachtige uitzicht op de zonsondergang!

Foto pagina actieve vakantie Griekenland

Fotopagina’s over activiteiten vakanties op Kreta: We maken tijdens al onze excursies veel foto’s en video’s. Elke week bekijken samen met onze gasten de foto’s en filmpjes op de tv in de Zorbas bar. Wie deze foto’s of video’s graag nog eens thuis wil bekijken, neemt een USB stick mee. Anders kunt u alle vakantiefoto’s van de Google drive afhalen of van onze Zorbas cloud.

Activiteiten vakantie op Kreta

Voor wie? Wat voor soort gasten treft u aan bij ons? Net als u, zijn onze gasten mensen die niet op zoek zijn naar een doorsnee vakantie. Bijna alles is mogelijk in een ontspannen en gastvrije sfeer. Of het nu in de zomer om een gezinsvakantie gaat of in het voor- en naseizoen een vakantie voor singles of stellen, er zijn voor jong en oud onbegrensde mogelijkheden op Zorbas Island. Wij organiseren al meer dan 15 jaar actieve vakanties op Kreta, Griekenland.
Activiteiten vakantie op Kreta, excursies: Of het nu gaat om wandelen en hiking, MTB en fietsen, jeep safari’s, quad of buggy tour, boot trips met snorkelen, snorkel en duik excursies, workshop Grieks koken of een workshop fotografie: het is allemaal mogelijk. Met een groep of individueel, de mogelijkheden voor een actieve vakantie in Griekenland zijn onbegrensd.

Activiteiten vakantie op Kreta


Welke periode van het jaar: Actieve excursies op Kreta zijn in de zomer altijd iets zwaarder vanwege de hitte. We nemen dan ook voor elke excursie veel water mee. De mogelijkheden voor bepaalde excursies zijn in de zomer beperkter dan in de voor- en najaar vakanties. In het hoogseizoen hebben we dan ook een twee wekelijks programma. In het voor – en naseizoen zijn alle wandelingen mogelijk. Het is niet zo dat de zomerwandelingen minder mooi zijn, maar we houden wel rekening met warmte. Daarom gaan we ook vroeger weg in de ochtend. In de winter hebben we ook mogelijkheden voor een actieve vakantie op Kreta, ook in de kerst en nieuwjaar periode hebben we een actief vakantie programma.

Actief Wandelen Griekenland

Een uniek natuurgebied op Kreta is Skalopatia. De ligging is centraal Kreta. We beginnen onze wandeltocht vanaf het dorpskafanion, waar vandaan we beginnen te wandelen over een stuk van 7, 12 of 20 kilometer. Wij organiseren deze tocht wekelijks van eind maart tot en met december. Deze wandelroute is nog niet ontdekt door het massatoerisme.
Activiteiten voor vakantie op Kreta, een overzicht: op deze pagina ziet u alle activiteiten die we bieden voor een actieve vakantie op Kreta.
Actieve vakanties op Kreta, accommodatie en excursies: Een pagina met een uitgebreid overzicht van accommodaties en excursies.

Vakantie excursies

Excursies KretaOp deze pagina vindt u veel informatie over excursies op Kreta, actieve vakanties, groepsexcursies, outdoorvakantie, wandel- en fietsroutes, wandelen met accommodatie, meerdaagse wandelingen, autoverhuur, scooterverhuur, duiken, duiken met accommodatie, fietsen, fietsenverhuur, E-mtb fietsen en accommodatie, golfvakantie, paardrijden, Kreta reisinformatie, openbaar vervoer, jeepsafari, meerdaagse jeepsafari, quadverhuur, kookles en kookvakanties, klimmen, cultuur en natuur, botenverhuur, bootexcursies, zeilen naar de Griekse eilanden, snorkelen, Fly-drive, alle mogelijkheden voor een leuke actieve vakantie op Kreta.

Mocht u meer informatie willen, stuur dan een e-mail naar zorbasisland@gmail.com

Vakantie op Kreta: Appartementenverhuur en accommodatie op Kreta het grootste deel van het jaar. Het juiste adres voor familieappartementen en vakantiewoningen, al uw excursies en goedkoop vliegen naar Kreta. Een uitgebreid overzicht van het laatste vakantienieuws uit Kreta inclusief veel foto’s. Kreta is het meest zuidelijke vakantie-eiland van Europa.