Fotoboek kloven en hike op Kreta Griekenland

Fotoboek kloven en hike op Kreta Griekenland: Op deze pagina vindt u een overzicht van onze wandelfoto’s. Door de jaren heen zijn het wel veel foto’s geworden en we hopen u een overzicht te geven wat er er allemaal mogelijk is op Kreta voor een leuke wandelvakantie.

Canyons op Kreta: Er is een groot verschil tussen wandelen, hiken en canyoning. Er zijn op Kreta canyons waar mensen met weinig wandelervaring gemakkelijk doorheen kunnen. Door te wandelen door de vele kloven en canyons ontdekt u de bijzondere natuur van Kreta.

Kloofwandelingen op Kreta: Een overzicht van de bekendste kloven die er zijn op Kreta. Op deze pagina vindt u vele bekende en onbekende kloven die er zijn op Kreta.

Beschrijving van wandelingen op Kreta: Beschrijving van verschillende wandelingen die wij u kunnen aanbieden tijdens uw vakantie op Kreta. Een aantal wandelingen zijn goed te combineren voor onze meerdaagse wandelingen op Kreta.

Mocht u meer informatie willen, stuur dan een e-mail naar zorbasisland@gmail.com

Vakantie op Kreta: Appartementenverhuur en accommodatie op Kreta het grootste deel van het jaar. Het juiste adres voor familieappartementen en vakantiewoningen, al uw excursies en goedkoop vliegen naar Kreta. Een uitgebreid overzicht van het laatste vakantienieuws uit Kreta inclusief veel foto’s. Kreta is het meest zuidelijke vakantie-eiland van Europa.