Het verschil tussen Kreta en andere Griekse eilanden

Het verschil tussen Kreta en andere Griekse eilanden: Na jaren van Kreta ontdekken en vakanties organiseren ontdekken we elke dag nieuwe dingen. Dit eiland is groot en werkelijk onuitputtelijk. Wij verbazen ons iedere keer weer als we een bijzondere plek op Kreta ontdekken. Andere Griekse eilanden daarentegen zijn kleiner en heeft u het meeste wel gezien na een paar weken vakantie. Bovendien ligt Kreta heel zuidelijk en heeft het een aangenaam klimaat. Daardoor kunt u het hele jaar door genieten van een vakantie.

Kreta en Griekse eilanden

Kreta en andere Griekse eilanden: Kreta kent vele geheimen en die willen we graag met onze gasten delen. Veel van onze gasten komen al jaren hier op vakantie en weten dat we altijd weer iets nieuws hebben om te laten zien. U raakt nooit uitgekeken op Kreta. Natuurlijk kunt u ook genieten aan het zwembad of op het strand bij onze accommodatie. De ligbedden staan er klaar en wij serveren u daar graag een hapje en een drankje.

Kreta informatieve omschrijving van het eilandEen korte beschrijving van de bezienswaardigheden op Kreta; een pagina met veel kernpunten en foto’s.

Informatie Kreta

Excursies KretaOp deze pagina vindt u veel informatie over excursies op Kreta, actieve vakanties, groepsexcursies, outdoorvakantie, wandel- en fietsroutes, wandelen met accommodatie, meerdaagse wandelingen, autoverhuur, scooterverhuur, duiken, duiken met accommodatie, fietsen, fietsenverhuur, E-mtb fietsen en accommodatie, golfvakantie, paardrijden, Kreta reisinformatie, openbaar vervoer, jeepsafari, meerdaagse jeepsafari, quadverhuur, kookles en kookvakanties, klimmen, cultuur en natuur, botenverhuur, bootexcursies, zeilen naar de Griekse eilanden, snorkelen, Fly-drive, alle mogelijkheden voor een leuke actieve vakantie op Kreta.

Mocht u meer informatie willen, stuur dan een e-mail naar zorbasisland@gmail.com

Vakantie op Kreta: Appartementenverhuur en accommodatie op Kreta het grootste deel van het jaar. Het juiste adres voor familieappartementen en vakantiewoningen, al uw excursies en goedkoop vliegen naar Kreta. Een uitgebreid overzicht van het laatste vakantienieuws uit Kreta inclusief veel foto’s. Kreta is het meest zuidelijke vakantie-eiland van Europa.