Ideale plaatsen om te snorkelen in Griekenland

Ideale plaatsen om te snorkelen in Griekenland: Onze gasten hebben deze week al geleerd, dat snorkelen op Kreta echt geweldig is om te doen. De natuur onderwater ziet er overal anders uit in Griekenland. Niet iedere snorkelplek is met de auto te bereiken en daarom gaan we vandaag snorkelen vanaf de boot. Aan de rand van de toeristische badplaats Chersonissos op Kreta is een baai waar u geen last heeft van golven of sterke stroming in de zee. De Agios Georgios baai in Chersonissos is een prachtige plek om te snorkelen vanaf de boot. U kunt daar al snorkelend naar een grot in de zee.

In de zomervakantie op Kreta organiseren we wekelijks een boottocht met de Zorbas boot. Eerst varen we naar de baai van Agios Georgios in Chersonnissos om te zwemmen en te snorkelen. Daarna gaat de tocht op zee verder langs de badplaatsen Chersonissos, Stalida en Malia, om vervolgens aan te leggen bij het vissersdorp Sissi. Hier kunt u aan wal gaan om wat te eten of misschien gaat u liever nog eens snorkelen vanaf het strand.

Zomervakantie op Kreta: In de warme zomermaanden op Kreta waait er regelmatig een zeewind. Hierdoor is de gevoelstemperatuur aangenaam. Tijdens onze boottocht met de Zorbas boot kunt u naast snorkelen vanaf de boot ook heerlijk uitwaaien op het dek. Als u niet met de boot meegaat, kunt u ook genieten van de zeewind op het zandstrand voor de deur van Zorbas Island. Hier staan ligbedjes en parasols voor u klaar.

Excursies KretaOp deze pagina vindt u veel informatie over excursies op Kreta, actieve vakanties, groepsexcursies, outdoorvakantie, wandel- en fietsroutes, wandelen met accommodatie, meerdaagse wandelingen, autoverhuur, scooterverhuur, duiken, duiken met accommodatie, fietsen, fietsenverhuur, E-mtb fietsen en accommodatie, golfvakantie, paardrijden, Kreta reisinformatie, openbaar vervoer, jeepsafari, meerdaagse jeepsafari, quadverhuur, kookles en kookvakanties, klimmen, cultuur en natuur, botenverhuur, bootexcursies, zeilen naar de Griekse eilanden, snorkelen, Fly-drive, alle mogelijkheden voor een leuke actieve vakantie op Kreta.

Mocht u meer informatie willen, stuur dan een e-mail naar zorbasisland@gmail.com

Vakantie op Kreta: Appartementenverhuur en accommodatie op Kreta het grootste deel van het jaar. Het juiste adres voor familieappartementen en vakantiewoningen, al uw excursies en goedkoop vliegen naar Kreta. Een uitgebreid overzicht van het laatste vakantienieuws uit Kreta inclusief veel foto’s. Kreta is het meest zuidelijke vakantie-eiland van Europa.